-
Λιλάκι είναι πολύ καλό που πλέον έχεις αυτόν τον τρόπο σκέψης γιατί θα σε βοηθήσει πολύ στο να διατηρήσεις τα κιλά σου σε βάθος χρόνου χωρίς πρόβλημα. Εγώ δεν κοιτάω πλέον τις θερμίδες γιατί καταφέρνω και το διαχειρίζομαι με την ποσότητα. Επειδή ήμουν όλη μου τη ζωή στο μη και στο δεν κάνει, με ενοχλεί να λέω ότι δεν μπορώ πια να φάω κάτι, όμως κρατιέμαι στις ποσότητες, π.χ. αν ήθελα θα έπαιρνα το παγωτό boss, θα έτρωγα το μισό και το άλλο μισό θα το έτρωγα την άλλη εβδομάδα. Το να σκέφτομαι ότι μπορώ να φάω ότι θέλω όποτε θέλω με κάνει να μην σκέφτομαι πια το φαγητό ή τα γλυκά όπως παλιά και να έχω τον έλεγχο χωρίς να καταπιέζομαι. Τελικά εννοείται ότι είναι όλα στο μυαλό μας και πιστεύω ότι για να είναι επιτυχημένη η επέμβασή μας πρέπει να δουλέψουμε και με τον εαυτό μας και να βρει ο καθένας μας τη φόρμουλα που τον βοηθάει να έχει τον έλεγχο.
Koritsaki πολλά μπράβο για το τσιγάρο, 1-2 τσιγάρα δεν θεωρείται κάπνισμα. Καλό είναι να πας στο γιατρό να κάνεις έναν έλεγχο γιατί μπορεί με την ιδιαιτερότητα που έχεις να χρειάζεσαι ειδική προθέρμανση πριν την κανονική γυμναστική. Ούτε εγώ θυμάμαι ποτέ όση γυμναστική και να έκανα, έστω και χωρίς προθέρμανση πριν, να με τσιμπάει η καρδιά μου. Συνήθως μου κοβόταν η αναπνοή ή έτρεμαν οι μυς μου στα πόδια αλλά στην καρδιά δεν είχα ενοχλήσεις.
-
εχω τα νευρα μου.ο παπαρακος εχει βγαλει σπυρακια κατω απο τα ... και εχει φαγουρα.δεν ειναι εδω και ο κτηνιατρος.τον πηρα στις διακοπες το χριστιανο και μου ειπε μαλλον ειναι αλλεργια και το εδωσα prezolone ηρεμισε αρκετα ομως τωρα θελει να μας ... καποια σκυλα απο απεναντι εχει οιστρο.
-
Λιλάκι θα τον βοηθήσει το πρεζολόν στη φαγούρα όσο για το άλλο δεν υπάρχει κάτι εκτός από το πόδι σου χιχιχι.
-
εχει τις γκομενες του ομως σημερα ειχε αλλα γουστα.
-
Βαρέθηκε φαίνεται συνέχεια τις ίδιες, άντρας παιδί μου, τι περιμένεις!!
-
ειχε και λιγη δροσια αυτες τις μερες απο αυριο θα βρασουμε παλι
-
Λίλα εδώ κάνει από σήμερα ζέστη, στον κήπο έχει λίγο δροσιά αλλά μέσα το σπίτι είναι ζεστό και έχω ανοιχτό τον ανεμιστήρα. Δε λέω τίποτα όμως γιατί ο κόσμος στις πόλεις υποφέρει, τουλάχιστον εδώ έχει ζέστη αλλά εκτός από τη δροσιά του μπάνιου στη θάλασσα βοηθάει και το πράσινο που βλέπω, είναι ψυχολογικό, ζεσταίνομαι περισσότερο όταν βλέπω πολυκατοικίες παρά όταν βλέπω τα δέντρα και τα λουλούδια στον κήπο.
-
Εχεις δικιο τζινα.οταν ζουσα στην αθηνα υπεφερα δεν σβηναμε ποτε το κλιματιστικο.εμεις ακομα δροσια εχουμε ευτυχως.εχει ομως πολυ υγρασια ολες τις μερες ειτε εχει ζεστη ειτε οχι κολλας ολοκληρος.
-
αχ ας ειμουν και εγω στο νησι και ας κολουσα απο την υγρασια και την αλμυρα!!
-
τελικα ειναι καμια για καφεδακι με το βαμπιρακι ?
αν ειναι αυριο η τη κυριακη λεμε !
οποια θελει ασ μου στειλει u2u να κανονισουμε
-
Λίλα έχω την εντύπωση ότι το battleship με τη Rihanna πρέπει να είναι πατάτα, βλέπω εδώ και 20 λεπτά και έχει χαζό σενάριο και σκηνοθεσία άστα να πάνε. Περιμένω πότε θα ξεκινήσει η δράση μήπως και δω κανένα εφφέ της προκοπής κι ελπίζω να φτιάξει παρακάτω αν και δεν το νομίζω.
-
Και μονο που παιζει η ριανα πατατα θα ειναι.κατεβασε το suits και δεν θα το μετανιωσεις.
Καλως το καλλιοπακι!!!!
-
Εμένα μου αρέσει πολύ η Rihanna, κρίμα που η πρώτη της ταινία είναι έτσι.
-
Mιλησα πριν λιγο με το βαμπιρακι μου ειπε τα ευχαριστα νεα,τα διαβασα τωρα κ εδω,αλλα το καλυτερο ειναι οτι ειναι πολυ καλα ψυχολογικα!Πολυ χαιρομαι!
Καλλιοπη παρε τα πανω σου !Ολο μιρλα εισαι...
Κοριτσακι μπραβο με το τσιγαρο!Μου μυριζει κ με πιανει αλλεργικος βηχας κ προβλεπω σε λιγο να γινομαι ρατσιστρια με τους καπνιστες.Να κανεις εξετασεις!Εισαι του χωρου κ το αμελεις?
Λιλα στο ειπα κ εχτες για τη διατροφη σου!Μακαρι να τα καταφερω κ εγω ετσι.παντως τωρα μιλαμε για μεγαλο σπασικλακι!Κατα γραμμα!Παντως ρε παιδια ουτε φουσκωματα εχω,κ βαζω πανω απο μισο φλυτζανι ζωμο,κ αλεσμενα τρωω που δεν το πιστευα κ νερο πολυ.Θα ματιαστω μονη μου!
Αντα προσπαθησε να τρως παραπανω πρωτεινη κ θα φας κ ταυπολοιπα σιγα σιγα.Δεν θα σταματησουν να υπαρχουν.Ετσι λεω στον εαυτο μου που ορεγεται ροδακινα.
-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στα αλλα νοσοκομεια δινουν πατατα πουρε η ζυμαρικο κ φρουτα κ στο Ριο μονο γαλα γιαουρτι κ κρεας με ζωμο νιανια:puzzled::puzzled: