Καληνυχτα γλαυκη μου καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα!!! Και με ρεγουλο οι δουλειες μην κουραζεσαι.
Printable View
Καληνυχτα γλαυκη μου καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα!!! Και με ρεγουλο οι δουλειες μην κουραζεσαι.
Γλαύκη αν δεν ακούς κανέναν και κάνεις του κεφαλιού σου και πόνους θα έχεις κι απ'όλα τα καλά. Κανόνισε. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Τζινακο καληνυχτα παω να την πεσω και εγω.καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα!!!
καληνυχτα και απο μενα!
Καληνύχτα Λιλάκιον και καλή ξεκούραση. Υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
Καληνύχτα και από εμένα την χαμένη χχιχιχιχιχι, το έριξα στους καφέδες και το βράδυ κουμπαριάστηκα :D
Λιλάκι κάθε μέρα και καλύτερα σε νιώθω και χαίρομαι! Καμιά φορά μπαίνω και εγώ στο σλιβ και διατροφή και διαβάζω και πράγματι πιο σπασικλάκι από εσένα στην διατροφή δεν έχω δει! :saint:
Εντομεταξύ μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που έχεις κλείσει χρόνο ακόμη οι ποσότητες σου είναι πολύ μικρές! Γι αυτό και τα κιλάκια φεύγουν με πολύ καλό ρυθμό. Γενικώς κάνεις μία εξαιρετική προσπάθεια και εύχομαι και στην συνέχεια να μπορέσεις να είσαι το ίδιο καλά με τον εαυτό σου και με την διατροφή σου. Σου αξίζουν πολλά μπράβο! Χαίρομαι που η ψυχοθεραπεία σε έχει βοηθήσει να αποκόψεις την ψυχολογική υπερφαγία, αυτό αποτελεί μεγάλη προσωπική επιτυχία!
Γλάυκη το νου σου! Σου είπα να μην κάνεις δουλειές εσύ τον χαβά σου .... Επειδή νιώθεις καλά δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει μία πολλή σοβαρή επέμβαση που απαιτεί ξεκούραση! Ελπίζω το σημερινό να σε φόβισε αρκετά και να κάτσεις στα αυγά σου!
Καληνύχτα και από εμένα κοκόνες μου, όνειρα γλυκά και ελπίζω και δροσερά αν και δεν το βλέπω... από απόψε άρχισε να πιάνει ζέστη πάλι...
Τελευταία μπήκα να κλειδώσω, πρώτη μπαίνω να ανοίξω χιχιχιχιχι
Είπα να αερίσω λίγο τον οίκο μας να μπει φρέσκος αέρας! Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά!
Καλημέρα όλη μέρα!
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε. Eli σε άκουσα και ξύπνησα χιχιχι.
Βρε καλώς την! Καλημέρα Τζινάκιον, πως πάνε τα κέφια; :D
Εδώ όλα καλά περιμένω να ξυπνήσει ο Γιώργος να αρχίσουμε την μέρα μας, ξενυχτήσαμε λίγο χθες, φάγαμε και κάτι καλαμαράκια και είχε καούρες το αγόρι χιχιχχιχι
Εγώ ντούρασελ!
καλημερα!
καλε τι πιασατε τη κουβεντα πρωι πρωι και με ξυπνησατε :P
να περασετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο!
Καλημέρα Καλλιόπη και της είπα της Ελις μη γελάς τόσο δυνατά, αυτή τίποτα! χιχιχι Να δεις που ξυπνήσαμε κι άλλες και θ'αρχίσουν να μαζεύονται σιγά σιγά! Eli καλαμαράκια ακούω κι ονειρεύομαι....Η μητέρα μου τώρα φτιάχνει γεμιστά, περιμένω να τα βάλει στον φούρνο για να μυρίσει το σπίτι.
Καλημέρα! Αν δεν ξυπνήσετε όλο τον κόσμο δεν θα ησυχάσετε.. Ορίστε, με ξυπνήσατε, τι καταλάβατε;
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!
Καλημερα!Εγω γιατι ξυπναω απο τις 8 χειρουργημενο κοριτσι?
Καλο ΣΚ σε ολες!!!
ειχατε δεν ειχατε ξυπνησατε ολο το κοσμο!
:lol::lol::lol: