καλα ειμαι απο αντοχες καλα παω!
δεν εχω πια κομαρες τρωω σχετικα πιο ανετα και πινω παρα πολυ νερο
(εγω πριν δεν επινα σχεδον καθολου)
τωρα αρχισανε να πεφτουν τα μαλλια μου
Printable View
καλα ειμαι απο αντοχες καλα παω!
δεν εχω πια κομαρες τρωω σχετικα πιο ανετα και πινω παρα πολυ νερο
(εγω πριν δεν επινα σχεδον καθολου)
τωρα αρχισανε να πεφτουν τα μαλλια μου
μαλιστα εχθες πηγα και στο δερματολογο και τον ρωτισα μου εδωσε μια αγωγη για να μην πεσουν πολλα !
αλλα με μια αναζητηση που εκανα στο νετ παει περιπου 100ε και λεω αφου ολες μου ειπαν πως οτι και να κανεις θα πεσουν χαζομαρα δεν ειναι να δωσω 100 που δεν μου περισευουν κιολας
Γλαύκη μου ευχαρίστως καρδιά μου αν και πιστεύω ότι με την φόρα που θα πάρεις εσύ τα καλοκαιρινά που δεν μου κάνουν του χρόνου εσένα θα σου πλέουν περισσότερο από τι σε μένα :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Προσεξε μη μου καεις Τζινακι!Κ μη βαρυστομαχιασεις!Ολη τη ντοματα θα την φας?Κ τυρι για πρωτεινες!
Ελι που θα τα δωσεις τα ρουχα?Για φερτα κατα δω!Κ μετα τα δινω εγω αλλου!Εχουμε κ το ιδιο μποι...2 μετρα γυναικες!
Καλες διακοπες !!!Να περασετε υπεροχα κ να ξεκουραστειτε!
Έχω κάποια καλοκαιρινά που είναι για 100 κιλά +, αυτά είναι που έχω μαζέψει, από χειμωνιάτικα δεν ξέρω τι μου γίνεται ακόμη. Ωστόσο θα σε έχω στο νου μου ;)
Τζίνα μου καιρό έχω να σε δω να κανεις χαρά με φαγητό :D, πολύ χαίρομαι που απόλαυσες τα γεμιστά σου! Καλά κάνεις και προσέχεις την μεσούλα σου φιλενάδα γιατί φέτος ειδικά είναι κρίμα να χάσεις τα μπάνια σου απο την μέση σου. Και ακόμη και οι αδύνατοι μπορούν να πάθουν λουμπάγκο σε μια κακιά στιγμή οπότε φίλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!
Λιλάκι δεν ήξερα ότι έχεις δυσανεξία στο ρύζι και στα μακαρόνια, ζόρικο αυτό... ελπίζω στον 1.5 χρόνο να μπορείς να φας από λίγο. Πάντως το σλιβ σου είναι πολύ καραμπινάτο βρε παιδί μου! Μιλάμε ακόμη σα σπουργίτι τρως :puzzled:
Καλλιόπη κρίμα που και ο γιος σου δεν θα μπορέσει να πάει στο νησί. Κακές συγκυρίες τι να πω; Μακάρι του χρόνου να βγουν πιο βολικά τα πράγματα...
Εμείς έχουμε μπει σε μουντ διακοπών και είμαι μέσα στην καλή χαρά! Ευχαριστώ για τις ευχές σας για καλές διακοπές και εύχομαι και όλες μας να χαρούμε τον Αύγουστο ότι και να κάνουμε.
Όσο για τα μαλλάκια σου Καλλιόπη μην σκας, θα περάσεις ένα ζόρικο χρονικό διάστημα αλλά ότι και να κάνεις η τριχόπτωση θα επιμείνει. Και η Κατερίνα έπαιρνε βιταμίνες ειδικές και δεν θυμάμαι τι άλλο έκανε αλλά π@π@ρια, τα μαλλιά πέφτανε σα τρελά. Μετά λίγο πριν κλείσει χρόνο σταμάτησαν μέσα σε μία μέρα να πέφτουν, τους επόμενους μήνες γέμισε όλο το κεφάλι της με φύτρες, και τώρα έχουν σχεδόν επανέλθει. Θα περάσεις ένα ζόρικο χρόνο, αλλά θα έχεις την χαρά της απώλειας των κιλών σου και αργότερα θα επανέλθουν και τα μαλλάκια σου μην ανησυχείς. Προσπάθησε να μην τα ταλαιπωρείς πολυ και ρώτησε την διαιτολόγο ποιες τροφές βοηθάνε στο να μην έχεις έντονη τριχόπτωση. Έχω την εντύπωση ότι ακόμη και ακριβές θεραπείες να κάνεις δεν θα καταφέρεις και πολλά γιατί δεν είναι δερματολογικό το πρόβλημα, αλλά διατροφικό. Οπότε μόνο όταν θα επανέλθει το οργανισμός σου από το σοκ της ολιγοθερμιδικής σου διατροφής θα επανέλθουν και τα μαλλιά σου.
ελακιον ειχα πεσει στα μαυρα πανια με τα γεμιστα.ομως η μανουλα μου που με σκεφτεται οταν τρωνε γεμιστα εμενα μου κανει κολοκυθακι γεμιστο με κιμα.γεμιστο ειναι και αυτο.ο γιατρος λεει οτι οι ποσοτητες ειναι τοσο μικρες γιατι δεν πιεζω το στομαχι μου(παντα σταματαω πριν γεμισει εντελως το στομαχι μου) και ειναι και η ταση του στομαχιου μου να "ανοιξει" που ειναι πολυ μικρη.
Ελάκι πολύ χαίρομαι που έχεις ανεβασμένη διάθεση, εύχομαι να περνάς καλά και ξένοιαστα με τον αντρούλη σου.
θα φυγετε για διακοπουλες ελακιον???
Τζινάκι μου σε ευχαριστώ! Περνάμε σουπερ και θα περάσουμε και ακόμη καλύτερα :D
Λίλα μου καλά κάνεις και δεν το πιέζεις, εξάλλου έχεις κιλάκια να χάσεις ακόμη, αν και βλέπω ότι σύντομα θα αναθεωρήσεις και τον στόχο των 80 κιλών γιατί τα πλησιάζεις απειλητικά χιχιχιχιχι (τρίβω τα χεράκια μου :D ) Δεν σε φοβάμαι πάντως γιατί βλέπω ότι προσέχεις πολύ να έχεις την πρωτείνη σε πρώτο πλάνο και γενικά είσαι τέρας προγράμματος. Θα ανοίξει το στομαχάκι σου σιγά σιγά και θα μπορείς να ξαναχαρείς και τροφές που ακόμη δεν τις αντέχεις. Επανεξέταση το φθινόπωρο έχεις; Καλά θυμάμαι;
Κάτι ετοιμάζουμε ;), για χωριό μας βλέπω, κλασσικά και οικονομικά :DQuote:
Originally posted by lila198621
θα φυγετε για διακοπουλες ελακιον???
ηταν να κανω την επανεξεταση τον ιουλιο ομως εστειλα τις εξετασεις στο γιατρο και κανονισαμε να τα πουμε απο κοντα το σεπτεμβρη
δεν ξερω αν θα το αναθεωρησω το στοχο μου ελακιον.περιμενω να δω τι θα μου πει η πλαστικος αν πρεπει να κατεβω κι αλλο.
Με τόσα που λέμε είχα μπερδευτεί :crazy:, οκ τώρα θυμήθηκα :D
Γεια σας απο την λαλαγγοπαρμένη :D
Αυτη είμαι εγώ!!!!!!!!:bigsmile: