Σοκολατίτσα κανονικά τα φυστίκια τα μαζεύω όρθια αλλά κάποια πέφτουν στο χώμα οπότε σκύβω για να τα μαζέψω.
Printable View
Σοκολατίτσα κανονικά τα φυστίκια τα μαζεύω όρθια αλλά κάποια πέφτουν στο χώμα οπότε σκύβω για να τα μαζέψω.
Αντι γαι εχω ενα σφυρι διαβασα εχω ενα σπυρι.και λεω τι λεει η χριστιανη σπαει το σπυρι με τα φυστικια???
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα η προσπάθεια είναι που μετράει, μη νομίζεις, όταν μου ανοίξει πάλι η όρεξη σας βλέπω όλες να με κυνηγάτε να μην τρώω χιχιχι.
Λες???? Μπα δεν το νομίζω πόσο να χωρέσει το στομάχι μινιατούρα?;)
:lol: :lol: :lol: Ναι, μου την είπε αυτήν την μέθοδο ο δερματολόγος-φυστικολόγος! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Αντι γαι εχω ενα σφυρι διαβασα εχω ενα σπυρι.και λεω τι λεει η χριστιανη σπαει το σπυρι με τα φυστικια???
Ξέχασα να πω καλή διασκέδαση στο Ελάκι, να περάσετε όμορφα και να πιείτε και τα μοζίτο σας που λέει και η Αβα χιχι να δροσιστείτε.
προς το παρον μια χαρα 3 μερες ειναι ακομη που αρχισε τη βαλανε στην α χειρουργηκη για κανα δυο μηνες και μετα θα δουμε που θα παει !Quote:
Originally posted by break
Καλλιόπη πως τα παει η κορη με την πρακτική?
Σε πιο τμήμα την βάλανε?
Θυμάμαι εμένα με είχανε βάλλει πρώτα στη ΜΕΘ κ μου είχε φανεί βουνό με όλα αυτά τα μηχανήματα κ τα φάρμακα, αλλά μου άρεσε!!!!
αρχισανε και το πεσιμο τα γιατρουδακια............
αλλα το κοριτσι μου ειναι δεσμευμενο!
Δεν έχουνε πρόγραμμα απο τη σχολή απο ποια τμήματα θα περάσουν?
Κ αυτοί δεσμευμένοι είναι αλλά δεν πτοούνται!
Κοριτσια συγνωμη που δε γραφω αλλα αποψε εχω γινει τηλεορασοπληκτη!Ειδα μια ταινια κ τωρα θα δω κ αλλη!
Να περνατε καλα ολες !κ οσες βγειτε κ οσες μεινετε σπιτι.Ελεγα του γιου μου να με παρει μαζι του καπου που τραγουδα Χατζιδακη αποψε η αδελφη ενος φιλου του αλλα μου ειπε ουτε γι'αστειο.....:(:(:(
Θυμάμαι μια νοσηλεύτρια που ήτανε παντρεμένη με έναν γιατρό που δούλευε σε άλλο νοσοκομείο, όταν είχε αυτός εφημερίες έβρισκε αφορμές κ πήγαινε συνέχεια απο τη δουλεία του κ μια μέρα ενάς γιατρός της λέει: έλα μωρε αφησε τον ήσυχο, τι θα κάνει? θα παίξει λίγο :o
Γλαύκη καλά κάνεις και βλέπεις τηλεόραση γιατί έτσι αναγκαστικά ξεκουράζεσαι κιόλας, διαφορετικά πάλι στο γύρω γύρω θα ήσουν.
Τελείωσα τώρα με τα φυστίκια, τα άνοιξα όλα με το σπυρί μου :lol: και πάω να ξαπλώσω να δω κι εγώ τι βι. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Πολλά φιλάκια σε όλες.
Γλαύκη μου πως είσαι? Τι ρωτάω για να θελεις να πας βόλτες σουπερ ντούπερ θα είσαι!!!!
Καλά σου είπε ο γιος σου!
Όνειρα γλυκά Τζίνα!
Μπα Σοκολατιτσα κομαρες εχω κ κοιμηθηκα κ πολλες ωρες σημερα αλλα βαρεθηκα να ειμαι μεσα.Το βραδακι επλυνα μαλλον δροσισα βεραντες αυλες ποτισα τα λουλουδια μου κ κουραστηκα λιγο αλλα ευχαριστα.Δεν πονεσα γιατι δεν εσκυψα καθολου.
Γλαύκη μου να προσέχεις τον εαυτό σου!
καλημερες και καλή Κυριακή σε όλες σας!!!
σήμερα θα πώρα τον δρόμο της επιστροφής.... :thumbdown:
Γλαυκη μου πως είσαι???
Λιλάκι που ξεσπασες στο μαλλί σου τι κάνεις?
Τζίνα τα φυστικια σου οριμάζουν??? σε φαντάζομαι κάτω από την φυστικια να κοιτασες δεξια και αρισταρα για να μαζεψεις κανενα!!!!
Σοκολατίτσα μου είσαι καλα?
Ελάκι πότε φευγετε?
Η Κατερίνα που είναι καλε??????
Με το Ναταλάκι Νο 2 έχουμε κάποιο επιπλέον νέο?
Άντα εσυ είσαι καλά? πως τ πας με την νεα διατροφη?
Avaki τι κανεις? πότε φευγεις εσυ?
Γοργονίτσα εσυ?