Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Αγγελικούλα καλό δρόμο να έχετε στο ταξίδι σας σήμερα. Σωστά με φαντάζεσαι, οι φυστικιές είναι 6 αλλά έχω εντοπίσει ότι στη μία έχουν αρχίσει να ωριμάζουν τα φυστίκια κι έτσι φλερτάρω περισσότερο με αυτή χιχιχι.
Printable View
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Αγγελικούλα καλό δρόμο να έχετε στο ταξίδι σας σήμερα. Σωστά με φαντάζεσαι, οι φυστικιές είναι 6 αλλά έχω εντοπίσει ότι στη μία έχουν αρχίσει να ωριμάζουν τα φυστίκια κι έτσι φλερτάρω περισσότερο με αυτή χιχιχι.
Καλημερα!!!Μια χαμογελαστη καλημερα κ απο εμενα!
Τζινακο λατρευω τα φυστικια αιγινης....Μεχρι κ σε γλυκα τα εβαζα.Κρατα μου μερικα για του χρονου!
Αγγελικουλα καλο ταξιδι κ καλη επανοδο να εχετε!Ελπιζω να ξεκουραστηκες κ να χαρηκες κ το γιοκα σου!
Ελακι λαλα περασες εχτες?Το φαι δε θα μου λειψει....Αλλα τα ποτακια....Αν κ μου ειπε μετα το χρονο να βαζω στο ποτηρι 1 δαχτυλο τζιν ν το γεμιζω με τονικ κ να πινω.
Οι αλλες Λιλα Καλλιοπη που ειναι?
Παιδια το ποπΓιωτακι εδωσε καθολου σημεια ζωης?Ειδα οτι ειχαν ζημιες βορεια απο τις νεροποντες.Ειμαι αγεωγραφητη κ δεν ξερω ακριβως σε ποια σημεια κ αν ειναι εκει ποι ειναι το Γιωτακι μας.Ελπιζω να μην ειναι κ να ειναι ολα καλα τα ποπ της.
Ναταλια ελπιζω να περασες καλα στη συναυλια με τον Τηρη σου εχτες.Εδω δεν εχει τιποτα εφετος....
Ναταλακι μικρο που εισαι?Τοσο καλα περνας που μας ξεχασες?
γεια σας κοπελιες.ευχομαι να ειστε καλα.εγω σκατα αλλα που θα παει θα περασει.
Λιλάκι προσπάθησε να πάρεις τα πάνω σου γιατί τα σκατά δε λένε με τόση ζέστη, βρωμάνε πολύ χιχιχι. Γυρίσαμε από το μπάνιο άνευ σκυλιών, γιατί η αδερφή μου έβλεπε ένα έργο και θα πάει αργότερα για μπάνιο και κράτησε τα σκυλάκια στο σπίτι. Η κοκερίνα τον έκλεγε τον μακαρίτη όσο έλειπα χιχιχι αλλά τη φοβάται την αδερφή μου και είχε το volume σε χαμηλή ένταση. Τώρα ετοιμάζομαι να φάω το γεμιστό μου.
τζινιους καλη ορεξη!!!θα σας πω τα δικα μου το απογευμα γιατι τωρα κλαιω και εγω το μακαριτη σαν την κοκερινα
Ευχαριστώ Λίλα, θα ξαναπάω το απόγευμα για μπάνιο με την αδερφή μου αυτή τη φορά και την κοκερίνα αφού η μητέρα μου δεν καταφέρνει να την κρατήσει ήσυχη. Σταμάτησε τώρα το κλάμα γιατί θα σου στείλω το λογαριασμό και θα είναι φουσκωμένος!
γεια σας κουκλες τι μου κανετε????
λιλακι τι εχεις κοριτσακι μου??
αγγελικουλα καλη επανοδο!
τζινα παλι επιδερμηδα φτιαχνεις?
τελικα ειναι τοσο χαλια παλι σημερα εδω τα πραγματα που δεν καταφερα να παω για καφε με το βαμπιρακι μας
ελπιζω οταν ξαναρθει!
οι υπολοιπες καλα?????
Καλλιοπάκι όντως έφτιαχνα επιδερμίδα και τώρα πάω να την ξαναβρέξω στη θάλασσα χιχιχι. Λιλάκι μη γυρίσω και σε βρω ακόμα να κλαις, κάηκες!
λες να μην εχει σταματησει ακομη???
Μας έφερε ένας γείτονας κάτι τεράστια και πολύ νόστιμα σύκα και μόλις έφαγα δύο. Πέρυσι με πείραζαν αλλά τώρα δεν με ενόχλησαν καθόλου. Με το ζόρι κρατήθηκα να μην φάω άλλα δύο χιχιχι.
Λίλα πες αλεύρι, η χρέωσή μου σε γυρεύει!! Σταμάτησες το κλάμα; Κράτα και λίγο για Δευτέρα Τρίτη που θα έχουμε καύσωνα 42 βαθμούς!
καλησπέρα κορίτσια μου! σας πεθύμησα μπρε!
Επέστρεψα αθήνα για λίγο , πεθυμησα το σπιτάκι μου..Μετά ξανα βουρ στις εθνικές..
Πάω για ύπνο, θα τα πούμε από αύριο...
Welcome back Mak.
Τζινακο εγω δεν εχω λιρες αγγλιας να σε πληρωσω.ευρω δεχεσαι???
Καλωσόρισες, Μακόνι μου!!
Εύχομαι να πέρασες, όμορφα, να γέμισες μπαταρίες...
Καλή σου ξεκούραση και θα τα πούμε για τις επόμενες, δύο τρεις μερούλες που θα είμαι σπιτάκι μου. Θα μου λείψει; Δε νομίζω..
Καλώς μας ήρθες Μακ κι εμάς μας έλειψες, θα τα πούμε αύριο. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση από το ταξιδάκι σου.
Λιλάκι σημειώνω στο τεφτέρι τις οφειλές σου και όταν έρθει με το καλό η σύνταξη της μπίρι μπίρι θα σου τις πω χιχιχι.
Μακουλινι καλως μας ηρθες παλι!Ανανεωμενη πιστευω απο τις διακοπες στη λεβεντογεννα Κρητη αλλα απο οτι ξερω δεν προλαβαινεις να αδειασεις βαλιτσα!Κακομοιρο παιδι!Κακοπερνας.....Σε φαγανε οι δρομοι....