ναι και με το που έριξες το διαβολόστελμα, το πρόβλημα λύθηκε; Άρα λοιπόν, η ιατρική γι' άλλη μια φορά, εκτός από τα γνωστά συμφέροντα, που εξυπηρετεί.., εξυπηρετεί και τα συμφέροντα αυτών, που μπορούν και κατευθύνουν συνειδήσεις!
Printable View
Μια αγκαλια και συγουρα όλα θα ήταν καλύτερα.....
Μπορεί να ήταν και χειρότερα!
θέλω να πετάξω!!!
Εγώ για Παγκράτι... Μην τα ξαναλέμε....!
Δεν περιμένω να λυθεί το πρόβλημα, απλώς εξέφρασα την αγανάκτησή μου. Για ορισμένους κακούς, αργυρώνητους εκπροσώπους της επιστήμης αυτής, που συντάσσονται με τα καπιταλιστικά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, ας μην καταδικάζουμε και ρίχνουμε στον Καιάδα ολόκληρη την Ιατρική, η οποία έχει σώσει πολυάριθμες ζωές από γενέσεώς της. Και αυτό που λες είναι άσχετο, γιατί εγώ αναφέρθηκα στο αντίτιμο της καταπολέμησης του θανάτου με την πάταξη των ασθενειών, δηλαδή να τίθεται τροχοπέδη στη φυσική επιλογή.
οκ σταματήστε να είστε αγανακτισμένοι! Θέλω να είμαστε όλοι χαρούμενοι! Με έχει πιάσει η χαζοχαρουμενιά!
sheldon, ξέρεις εγώ θάλεγα να πάνε στο διάολο οι ηλίθιοι, που μας κυβερνάνε, γιατί αυτοί όχι απλά μου την δίνουν, αλλά είναι κι επικίνδυνοι.
Στους άλλους που εσύ αναφέρεσαι, για μένα είναι δευτερεύουσας σημασίας ηλίθιοι και στο κάτω-κάτω, αυτοί οι ηλίθιοι είναι και καθρέφτης τους..
Και σαφώς δεν μιλάμε π.χ. για τους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα", η την έρευνα χωρίς πειραματόζωα, ή τα φάρμακα κι όχι τα γενόσημα φάρμακα κ.λπ., αλλά μην μου πεις κιόλας, ότι με το να μας προσφέρουν μια αβίωτη ζωή σήμερα, όπου
«Μας σκοτώνουν από δέκα χρονών και μας θάβουν στα ογδόντα», έχει τόση σημασία το ότι έχει ανέβει το προσδόκιμο;!
Και ξέρεις τι εννοώ πολύ καλά, όταν γίνεται συνεχώς αναφορά στην αυτοκτονία π.χ. από 16χρονα!
Αλλά και τώρα θα δεις με τα 200ευρώ επίδομα-μισθό, που θα πάει το προσδόκιμο!
θα ήθελα μετά από 4-5 μισόλιτρες μπύρες, μισό πακέτο τσιγάρα και 2-3 μπολ ξηροκάρπια να ξυπνάω την άλλη μέρα χωρίς να σέρνομαι και χωρίς να έχω πάρει γραμμάριο.
Εγω θα ηθελα σημερα την Γκουφυ δωρο με κορδελιτσα δωρου στον λαιμο, αυτα, αντε γεια ΛΟΛ
ε, καλα... δένω την κορδέλα μου κι έρχομαι! αυτά! άντε γεια σας εσάς. πάω εγώ τώρα να βρω την τύχη μου! λολ! χαχαχα! :D