καλη φαση :p
Printable View
Γυρισα σπιτι....απογοητευμενη?στα ορια μου? χαλια? πεσμενη? ο,τι και να πω....ειναι τοσο λιγο......βγηκα για δευτερη φορα με εναν τυπο που ειχα βγει πριν λιγο καιρο, ο οποιος μου φαινοταν πολυ ευγενικος, ντροπαλος και γλυκος. και ετσι ηταν και στα ραντεβου μας....προστατευτικος και γλυκος....εκει που εχουμε πιει που λετε τα ποτα μας και ολα ειναι μια χαρα, φευγουμε απο το τριτο μαγαζι στη σειρα και μου λεει....δωσε μου το χερι σου...θελω να περπατησουμε χερι χερι....σκεφτομαι....ποσο γλυκος....κι εκει που περπαταμε ξεγνοιαστα μου λεει....ξερω ποιο θα ειναι το επομενο μερος που θα παμε, αλλα ειναι εκπληξη!!!! σε ολη τη διαδρομη που λετε με πειραζε και με μου κρατουσε το χερι....και παιδια ....παρκαρουμε κοντα στην Αριστοτελους και μου λεει....να δεις που θα το παω εγω το κοριτσι μου.....και παιδια...με παει εξω απο ενα ξενοδοχειο....και του λεω...θα αστειευεσαι....και λεει οχι.....ανδρας ειμαι, που αλλου να σε πηγαινα....εξοργιστηκα.....εγ� �να πυρ και μανια γιατι δεν του εδωσα ΚΑΝ το δικαιωμα για κατι τετοιο....αρχισα να του λεω εκει μονοκοπανια χιλια πραγματα....και αυτος εσκυψε το κεφαλι και ελεγε εχεις δικιο και εχεις δικιο....περιττο να πω οτι με αφησε εκει και εφυγε.
ε δεν επρεπε να εξοργιζεσαι, μπορουσες να του πεις πως ειναι νωρις ακομα, μπορει να μην ηταν τοσο κακος
χαχαχα....σορυ...βρε χαου...αλλα δεν θελει κοπο θελει τροπο!!! Επρεπε να στο πει αλλιως....σε εφερα εδω για να σου προσφερω τον εαυτο μου κι οτι πολυτιμοτερο εχω!!!! Τυχερουλα...παλι σου φεξε !!!!
(αστειευομαι...σορυ :) )
εγω παντωσ αν ολεσ θελαν να με πηδηξουν θα ζουσα ενα δραμα πραγματικα!!!!!
χαχαχα!Σορρυ που γελαω κι εγω..Αλλα κι εσυ ετσι θα επρεπε,να το βλεπεις πιο χαλαρα κ να γελας με το καθε "φρουτο" που σου τυχαινει.Μην σε παιρνει απο κατω.Ξερω οτι απογοητευεσαι αλλα οκ..παμε παρακατω! (τα λεω για να τα ακουω κι εγω αυτα,μη νομιζεις).
come ooooon guys....δε γινεται ενας ανθρωπος ο οποιος βγηκε μαζι σου μονο 2 φορες και δειχνει τοσο ντροπαλος, σεμνος και μαζεμενος ξαφνικα μετα απο 2-3 ποτα να φερεται ετσι...ειναι απλα απαραδεκτο...και αυτο που με εξοργισε ηταν η ολη σταση του...με πηρε απο το χερι μες στη χαρα με οδηγησε μπροστα στην πυλη του ξενοδοχειου μεσα στον ενθουσιασμο λες και πηγαμε ας πουμε στα Tiffany's και οταν αρχισα να του λεω ποσο πολυ απογοητευτηκα και σοκαριστηκα με την συμπεριφορα του γιατι ειλικρινα δεν το περιμενα...μου λεει χαλαρα....μα νομιζα οτι γι αυτο βγηκαμε...για κατι εφημερο....Ποιος του το ειπε αυτο? Ειπαμε χιλια δυο πραγματα για τις ζωες μας, τα σχεδια μας, τις δουλειες μας, εαν ηθελα να πηδηχτω σιγα μην περνουσα συνεντευξη με κοκτειλ, ενα τηλεφωνο κανω.
χαα! τι αλλο θα παθεις ρε παιδι μου? :)
Μηπως θα επρεπε να σταματησεις να το κυνηγας?
Γνωμη μου ειναι πως τα πραγματικα ραντεβου ερχονται μονα τους και οχι με το ζορι.
Βγαινε εξω αλλα μην κανεις κινησεις με αγνωστους, ακους εκει χερι χερι απο την δευτερη φορα!
Εσαι μικρουλα μαλλον για να ''διαβαζεις'' ανθρωπους και καταστασεις και πληγωνεσαι μετα!
Κορινα....ποσο πια να γελασω....επεσα απο τα συννεφα....ο συγκεκριμενος μονο για τετοιος δεν φαινοταν....αφου ηταν τοσο ντροπαλος και χαμογελαστος...και εννοειται οτι οσο ετρωγε το κραξιμο ουτε να με κοιταξει δεν τολμησε....μου ειπε 'ισως το να με ταπεινωνεις και να με μειωνεις σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα....., οποτε καντο..'