ελα ντε τι περιμενε να ακουσει????α,ειναι πολυ ωραια...δεν σε αντεχεις ,τα χεις παρει με την παρτη σου ,εισαι σε απογνωση...πολυ ωραια....συγκλονιστηκη εμπειρια...εγω τον κοιταξα οπως θα κοιτουσα τον Ε.Τ
Printable View
ελα ντε τι περιμενε να ακουσει????α,ειναι πολυ ωραια...δεν σε αντεχεις ,τα χεις παρει με την παρτη σου ,εισαι σε απογνωση...πολυ ωραια....συγκλονιστηκη εμπειρια...εγω τον κοιταξα οπως θα κοιτουσα τον Ε.Τ
πακετο παω ρε τι με μια μαιταιχμιακη θα ημουν ?εχω και μια μειζων καταθλιψη..και απο κολληματα ειμαι logo η φουτανα αν κολλησω σε μια σκεψη..το ειχα πει στο ραπς σαν να μπαινω σε πλυντηριο κ κανω την ιδια πλυση με τα ιδια ρουχα....
γιατι καλο μου βουιζω κι ακουγεται μεχρι κ εκει?γιατι σου τρωω τα σωθηκα?? με στεναχωρεσες ρε αφου σε παω...
ρε τελικα νομιζα οτι το ιιιιιιιιιι ειναι μονο στα αυτια μου κι ακουστηκε ως την kassi?????γμτ μου και σε εσενα κακο εκανα??κ δεν το ηθελα!!!καθολου!!νιωθω επικυνδυνη για την κοινωνια..κ μετα λεω τρομαρα μου κ για αντρες...
χαλάρωσε.
οκ
α γεια σου.
ελα ρε !ειδες μια λεξη κι ενα γυαλι τι κανουν?
τα πάνω κάτω φέρνουν.
ακριβως εχω χαλαρωσει ειναι και νανι-time...αλλα δεν καταλαβα καθολου πωε εκανα κακο στην kassi!!!
Με όλα αυτά που λέτε εδώ αρχίζω και σκέφτομαι αυτά που έλεγε ο Γιάλομ στα βιβλία του, σχετικά με το πόσο κοντά πρέπει να έρχεται ο γιατρός στον θεραπευόμενό του. Είναι πολύ μεγάλο θέμα αυτό τελικά.
Ίντερ, δεν ξέρω. Φοβάμαι πως αυτό που έχεις περισσότερη ανάγκη (κι εσύ, κι εγώ κι όλος ο κόσμος) είναι πρωτίστως λίγη αγάπη. Και αυτός ο αυστηρός ορθολογισμός με την οποία αντιμετωπίζουν οι γιατροί/ψυχολόγοι τον θεραπευόμενο, δεν ξέρω πόσο βοηθητικός είναι τελικά. Φυσικά τι να πρωτοκάνει και ο γιατρός, ποιον να πρωτοπεριθάλψει...
kassi δεν ξερω τι σου εκανα αλλα κι εσυ μια χαρα το ανταπεδωσες με γαμησες κι εσυ!!!!παντα ενιωθα βλαβερη για οσους ειναι διπλα μου τωρα νιωθω βλαβερη γενικοτερα...............
existir το ξερω οτι ειναι καταρχην επαγγελμα αυτο του ψυχιατρου και μαλιστα η σχεση ειναι γιατρος με ασθενη...ομως οτσν του μιλαω και του ανοιγομαι και νιωθω οτι με καταλαβαινει ,με νιωθει κ το ξερω αυτο απο εκει και περα νομιζω οτι μπενει και το ανθρωπινο στοιχειο...ναι εγω σαν ασθενης θα ηθελα να ειμαι online συνεχεια μαζι του εκει ειναι η διαχωριστικη γραμμη που ξερω οτι εχει κι αλλους ασθενεις γιατι απλα αυτη ειναι η δουλεια του.Παντως ο γιατρος μου μου ειπε οτι περα απο γιατροι ειναι και ανθρωποι
Δεν ξέρω τι λέτε και για τι πράγμα μιλάτε, πάντως εγώ, επειδή είμαι και σε άλλα φόρουμ, (ο ραψού ξέρει), σε βρίσκω καμμιά φορά πιο συμπαθητική απο άλλους \"φυσιολογικούς\". Καιρό ήθελα να το πω αυτό...Quote:
Originally posted by interappted
..παντα ενιωθα βλαβερη για οσους ειναι διπλα μου τωρα νιωθω βλαβερη γενικοτερα...............
Ναι, το ξέρω, ίσως έχουμε και εμείς υπερβολικές απαιτήσεις απο αυτούς. Είναι υπερβολικά απαιτητικό σαν επάγγελμα και φαντάζομαι είναι εξουθενωτικό. Όμως αν βλέπουμε στην θεραπευτική σχέση κάτι που δεν λειτουργεί, καλό είναι να το λέμε.Quote:
Originally posted by interappted
Παντως ο γιατρος μου μου ειπε οτι περα απο γιατροι ειναι και ανθρωποι
Βέβαια με τρόπο ευγενικό.
λειτουργει απλα οπως και ο ιδιος λεει ριχνουμε φως στα \"φαντασματακια\" που εχω μεσα μου κ μετα απο 30 χρονια ανακαλυπτω πραγματα που πονανε αλλα πρεπει να γινει για να νιωσω αργοτερα καλυτερα...
παντωε δεν υπαρχει αλλος ανθρωπος στον πλανητη μας που να μπενει τοσο βαθεια στην ψυχη μου οσο αυτος ο γιατρος οταν του μιλαω νιωθω οτι μπενει μεσα στην ψυχη μου κανονικα και με το νομο
ξερω οτι ειμαι υπερ-υπερσυναισθηματικη αυτο ειναι που μου κανει τη ζωη πατινι .Το καθε συναισθημα το νιωθω στο maximum.κοκκινα βαραει οχι αστεια!!!!αυτο θελω να αλλαξω πανω μου..να γινω λιγο πιο αναισθητη