Εκοψα καιτον καφε γαμοτο.
Printable View
Εκοψα καιτον καφε γαμοτο.
Ε ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΡΕ ΨΗΛΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ
ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ
ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ
ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ
ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΣΕΙΣ ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΔΕ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΕΓΩ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΙΔΕΕΣ ΚΛΠ
Μαντι αν θες το πιστευεις μεγαλωσα μ αυτους .εχω τατουαζ πανω μου στοιχους απο τον δισκο kfd που ειναι ο αγαπημενος μου.αλλα.περισσοτερω ακουω μπλακ μεταλ.(ως γερολνκος)απλα οι γασπ ειναι σταθερη αξια.(τελικα ολοι εχουμε μεντα φουλ)τωραχεζομαι για να μην εχω als .
Ελις το θεμα με μενα ηταν οτι δεν μπορουσα τη μετριοτιτα με οποιοδιποτε κοστος.δες τωρα ελεγα θα κανω αυτο .τοκανα .θα κολυμπισω 10χλμ το κανα θα τρξω 100χλμ το κανα ειχα παντα θεματα πουκολουσα.
Ρε μαντι στο ιντερνετ λεειολο για δεσμιδωσεις και νοσος κιν νευρωναals αυτο το ι τερνετ μζημια πουμου κανε.
Αυτο το ιντερνετ μονο κακο μπορει να κανει..και εγω στο ιντερνετ εψαχνα Αχιλλεα και τρελαινομουνα..επισης..αν προσεξεις το ιντερνετ λεει οτι εκτος απο σπανια, η als προσβαλει μεγαλες ηλικιες...ανω των 50..εσυ ποσο εισαι?
Η κολλητη μου που ειναι αθλητρια απο χομπυ τα εχει και αυτη..σε μηρους γαμπες χερια..χρονια τα εχει..και εσυ που ασχολεισαι τοσο εντατικα με τον αθλητισμο απορεις ακομα? Αν ειχες αλς τωρα δε θα μπορουσες να περπατησεις..να πιασεις πραγματα με τα χερια σου..δε θα μπορουσες να κανεις βασικα πραγματα..και εσυ καθεσαι και μου κοιτας τις γαμπες?!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ
ΑΜΑ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΓΤ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΥ ΕΧΕΤΕ
ΑΓΧΩΝΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ
Ειμαι κατω απο 35 και πανω απο 34.μεγαλος ειμαι.απλα.εχω χεστη πανω μου και δεν ξερω αν στο 2μηνο ειναι κομπλε το μυογρραφημμα.με το γιατρο μου τον 1 νευρολογο μιλαω και μου παι οτι το προβλημα ειναι στο μυαλο μου.και οχι στις δεσμιδοσεις .επισεις μου παι οτι ειναι πιο συχνοι σεαθλητες
Ε ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΟΣΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΑΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ
Καλε μου Αχιλλεα..δικιο εχει ο νευρολογος σου..φαινεται απο το πρωτο κιολας ηλμ η als.. τσαμπα πετας τα λεφτα σου απο κει και περα..εισαι υγιεστατος και δεν υπαρχει λογος ανησυχιας..τα ασχημα πραγματα και οι βαριες ασθενειες φαινονται με την πρωτη..
Madi κ elis σας αγαπω...Με χαλαρωσατε με αυτα που ειπατε..Αλλα ρε παιδια ας πουμε οτι ξεχναμε τις συσπασεις που σε εμενα δεν φαινονται με τιποτα μασαζ αλλα αλλο ειναι το θεμα...κ φυσικα ειναι πολυυυυυ εντονες..αυτος ο πονος που εχω στα ποδια 1.5 μηνα τι ειναι κ να μην βρισκεται πουθενα?περπαταω ποναω καθομαι ποναω ξαπλωνω ποναω.συν του οτι ειναι βαρια.κ αχιλλεα μην ξαναπεις για το ηλεκτρομυογραφημα στο 2μηνο..εγω που το κανα στο 15ημερο τι να πω?οτι δεν εδειξε τιποτα?χεζομαι πανω μου οταν το αναφερεις..χαχαχα
Κ ας μην ξεχναμε κ την ινομυαλγια. Αχιλλεα ψαξε..για αυρο μπορεις...
Βρε τζινα τι ειναι αυτο παλι.;ουτε εμενα φενονται για μασαζ.αλλα για βασανο.και μην ξεχνας ειμαι και γω χεσμενος οσο εσυ τζινα.