Τρώγε το πρωΐ σαν βασιλιάς,το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος.
Printable View
Τρώγε το πρωΐ σαν βασιλιάς,το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος.
Το να μιλά πρόστυχα ένας άντρα σε μια γυναίκα λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Το να μιλά η γυναίκα πρόστυχα σε έναν άντρα λέγεται 2.40 e το λεπτό ( Λόγια αγνώστου)
Δεν μετανιώνω για τίποτα, δεν ξανασκέφτομαι τίποτα, απολαμβάνω τα πάντα.(Πρίγκηπας Κάρολος-Ιωσήφ της Λιν, 1735-1814, Αυστριακός στρατάρχης)
Δεν υπάρχει πιο δυστυχισμένο πλάσμα στον κόσμο από το φετιχιστή που ποθεί ένα γυναικείο γοβάκι, αλλά είναι αναγκασμένος να πάρει ολόκληρη τη γυναίκα.((Karl Kraus,1874-1936,Αυστριακός συγγρα
Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, που ακόμα περιμένω, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες.(Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος Φιλόσοφος)
Μια γυναίκα στα 20 είναι πάγος, στα 30 είναι θερμή και στα 40 είναι καυτή.(Gina Lollobrigida,γ. 1927,Ιταλίδα ηθοποιός)
Λίγες γυναίκες εμπνέουν τρυφερότητα μετά τον έρωτα, λίγοι άντρες έχουν την ευγένεια να το υποκριθούν.(Maurice Chapelan,γ. 1906,Γάλλος συγγραφέας & δημοσιογράφος)
Θέλω να προσευχηθώ με την ίδια δύναμη που θέλω να βλαστημήσω.
Θέλω να τιμωρήσω με την ίδια δύναμη που θέλω να συγχωρήσω.
Θέλω να προσφέρω με την ίδια δύναμη που ’θελα στο ξεκίνημα.
Θέλω να νικήσω αφού δεν μπορώ να νικηθώ.(Αλέκος Παναγούλης)
Το να είσαι πλούσιος δεν αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Η μόνη διαφορά με πριν είναι ότι δεν ανησυχείς για τα χρήματα, το φαγητό σου, τη στέγη σου. ( Τζον Λένον)
Ποτέ μην παρακαλάs για κάτι που έχειs τη δύναμη να το κερδίσειs. (Θερβάντες)
Οι εγωιστές αποκτούν συνήθως ότι επιθυμούν εκτός από την ευτυχία.(Λόγια αγνώστου)
Να μιλάς όταν οι άλλοι σιωπούν , να ακούς όταν οι άλλοι μιλάνε.(Λόγια αγνώστου)
Τώρα πλήθυναν τα λόγια και τα βιβλία και λιγόστεψαν τα βιώματα. (Γέρων Παίσιος)
Το αληθινό και το δίκαιο έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο.(Αριστοτέλης)
Το να είσαι πλούσιος δεν αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Η μόνη διαφορά με πριν είναι ότι δεν ανησυχείς για τα χρήματα, το φαγητό σου, τη στέγη σου. ( Τζον Λένον)