Γιατί τον κρατάει κανένας; Διάλογο δεν κάνουμε; Προσωπικά δεν έχω κάτι με τον φίλο απλά διαφέρουν οι απόψεις μας, εσύ γιατί σπάζεσαι;
Printable View
στο μπαμ ειμαστε ηδη.
οποτε θελουν μας πτωχευουν, οποτε θελουν μας αφηνουν να φυτοζωουμε και να αρμεγουν κι αυτοι το κατιτις τους.
αν ολα πανε κατα βουληση (τους) και ειμαστε καλα παιδακια, απλα καποια στιγμη, οταν αρμεξουν αρκετα και δεν ανταποκρινομαστε με τπτ ουτε αν μας γυρισουν αναποδα, θα αρχισουντ α κουρεματα ;)
στο μεταξυ θα εχουν βγαλει τα λεφτα που θελουν, τις μιζες που θελουν, τα χαζομισθουλακια οι χαζοσυνταξουλες και τα χαζοεπιδοματακια τα δικα μας, θα εχουν πληρωθει τα μεγαλοστελεχη της ρεμούλας αυτης, ενθεν κακειθεν, κι ολα θα βαινουν κουτσως στραβως, αλλα θα ζουνε μερικοι...
Eλα φλοκ , κουλαρε , εχεις πολυ ορεξη πρωινιατικα , και τρολλαρεις ασταματητα . Τον Πουτιν τον γουσταρω σαν τυπο , ειναι πολυ κουλ . Σαν πολιτικος δεν ξερω τι κανει , ασχολουμαι με την πατριδα μου , πιστευω οτι ειτε ναι ειτε οχι , το ενα και το αυτο . Ευχαριστω για τα μαθηματα οικονομικων παντως .
Ενα θα πω , εισαι θυμωμενος και φανατισμενος , και αυτα ειναι οι χειροτεροι συμβουλοι .
Το θεωρω υποτιμιτικο να υποστηριζω πολιτικο/κομμα .
Καλο μεσημερι σε ολους! σας παρακαλω λυστε μου μια απορια αν μπορειτε.Αν δεν ερθουμε σε καποια συμφωνια,θα κηρυξουμε πτωχευση? και αν γινει αυτο θα εχουμε τροφιμα και φαρμακα για να ζησουμε?
Α τώρα γίνατε 4.
Το ποιός τα χρειάζεται περισσότερο τα ηρεμιστικά φαίνεται κ από το ποιός βρίζει κ προσβάλλει γιατί έχει χάσει τη μπάλα, κ από το ποιός του μιλάνε με αριθμούς κ δεδομένα κ απαντάει παπαγαλίζοντας λαϊκίστικες θεωρίες της πλάκας που όμως τον βολεύουν.
Η Τουρκία έχει αναγάγει οποιαδήποτε κίνηση στο Αιγαίο ως casus belli γιατί δεν θέλει καμία δραστηριότητα εκεί που να μην ελέγχει. Κάαααααααααποτε όντως, κυκλοφορύσε η φήμη πως υπήρχε καλής ποιότητας πετρέλαιο στο Αιγαίο. Α, κ ότι το θέλουν οι Αμερικάνοι επίσης :).
Τώρα το ποιός αρμέγει ποιόν είναι μεγάλη ιστορία. Κ αφού από 1.7 έχει λήξει το πρόγραμμα, μαζί κ τα μνημόνια κ αναπνέουμε επιτέλους ελεύθερα χωρίς κανέναν να μας πίνει το αίμα, πες μου γιατί δεν θα καταβληθούν οι μισθοί του Δημοσίου στις 13.7.
ΥΓ: Μιας κ μιλάς για τη Γερμανία, το 2010, όταν ακόμα οι συνέπειες των μέτρων δεν είχαν γίνει ιδιαίτερα αισθητές στην αγοραστική μας δύναμη, η Ελλάδα είχε ύψος 600 εκ € εισαγωγές από Γερμανία. Η Γερμανία μας έχει δανείσει ήδη 90 δις €, πρόσεξε σου μιλάω για εκ σε σύγκριση με δις, κ λογικά αν πάμε σε 3ο μνημόνιο θα μας δώσει κ άλλα. Ανάγκη δηλ. μας είχε η Γερμανία κ η όποια Γερμανία για να ζήσει...... Καιρός να αναλογιστούμε το μέγεθος της αγοράς μας κ της οικονομίας μας. Μόνο το γεωπολιτικό χαρτί έχουμε, αλλά κ αυτό μέχρι 1 σημείο μπορεί να σε φτάσει.
Κ για να το λήγουμε το θέμα γιατί πλέον έχει γίνει γελοίο, εδώ θα είμαι κ εδώ θα είσαι να δούμε ποιός θα επαληθευτεί στο τέλος κ ειλικρινά εύχομαι να μην είμαι εγώ. 2 επιλογές βλέπω, ή Grexit (μακάρι όχι ως άτακτη χρεοκοπία αλλά βάσει σταδίων) ή υπογράφουμε 1 μνημόνιο 4 φορές πιο βαρύ από αυτό που απορρίψαμε, γιατί με κλειστές τις τράπεζες η οικονομία κάνει ελεύθερη πτώση, άρα μεγαλώνει κ ο λαγαριασμός που πρέπει να καλύψουμε.
Αλλά κ μόνο να δεις πόσο δημοκράτης κ ανοιχτόμυαλος είσαι, τρέχεις να βαφτίσεις γερμανοτσολιά κ φύρερ κ άλλα τόσα κάποια επειδή δεν σου αρέσει η άποψή της. Αυτοί είναι οι αριθμοί δυστυχώς κ δεν μπορώ να τους αλλάξω εγώ.
Δεν είμαστε ούτε 3 ούτε 4 ο καθένας μιλάει σύμφωνα με τα πιστεύω του, εσύ όμως τι είσαι; δικηγόρος; Στο είπα και πριν προσωπικά με τον φλόκ δεν έχω να χωρίσω κάτι και το εννοώ ότι κάνουμε ανταλλαγή απόψεων και τίποτα παραπάνω. Αν εσύ βλέπεις κάτι διαφορετικό τότε δικαίωμα σου...