Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι προτροπές για λήψη φαρμακευτικής αγωγής.
Printable View
με το aloperidin ειχα γινει καλα για 9 μηνες.
επαιρνα:
aloperidin 30mg,
solian 600mg,
stedon 10mg,
tegretol 1200mg,
xanax 0.5-1mg.
akineton 6mg
το tegretol το σταματησα γιατι μου πειραξε το συκωτι,το aloperidin γιατι μου εκανε πολλα εξωπυραμιδικα και το stedon γιατι με εκανε ζομπι..
με το aloperidin οσο akineton και να επαιρνα δεν εφευγαν οι παρενεργειες
εχω αρχισει να πιστευω πως η θεραπεια δε θα ξεκινησει οταν σταματησουν τα συμπτωματα (και δε ξερω αν αυτο θα γινει και ποτε) αλλα οταν ξεκινησω να ξαναζω παραλληλα με αυτα οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτο.
νομιζω αυτο ειναι η θεραπεια.
τουλαχιστον ετσι πιστευω στη φαση που ειμαι.
Εσυ τα ελεγες αυτα στις 19/1/2017 τι αλλαξε/? εισαι χειροτερα η κουραστηκεσ?
εχω παρορμησεις να κανω κακο σε αλλους.οποιον βλεπω θελω να τον βρισω, να τσακωθω μαζι του, να τον σκοτωσω
θελω να τα σπασω ολα
Μπου όταν λέει να ψυχοεκπαιδευτεισ είναι να λειτουργεισ παρόλη την ασθένεια και τα φάρμακα αυτό κάνουν σε όλους εγώ ασ πούμε ζω τη ζωή μου κανονικά παρόλο που δεν τα καταφέρνω καλά αλλά μερικά πράγματα μπορώ να τα κάνω κανονικά
αλλαξε γιατρο κ φαρμακα
ποσο χρονων εισαι? κ ποτε αρχισες τα φαρμακα?
Εγώ τριάντα πέντε και τα παίρνω δέκα χρόνια
29 ειμαι.τα παιρνω απο το 2013
boo για ανθεκτικες περιπτωσεις εχω ακουσει οτι βοηθανε τα ηλεκτροσοκ και τα μαγνητικα.
μη φοβασαι γινονται με αναισθησια και απλως εχει για λιγο απωλεια μνημης αλλα βοηθανε.
μη χανεις το κουραγιο σου. σε 5-10 χρονια θα εχουν βρει τη θεραπεια για την κωλοαρρωστεια.
προσπαθησε καταρχην να κοψεις τις εμμονες σου που ειναι ευκολο και να ξεχασεις την ολη κατασταση.
Κουράγιο boo, συνέχισε την αγωγή και όλα θα πάνε καλά.
Trust me, είχα παρόμοια συμπτώματα και μου έφυγαν όλα με αγωγή και χρόνο.
Δεν είναι κακή ιδέα να πας σε άλλον γιατρό, αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω τον δικό μου που τον θεωρώ πολύ δυνατό.
Επειδη εχω εμπειρια σε αυτο που λες αν θες ακουσε με...αυτο που περιγραφεις ειναι το πιο σοβαρο συμπτωμα οσον αφορα την συγκεκριμενη διαταραχη και νομιζω και οι 2 εχουμε παρανοικη σχιζοφρενεια...παρορμηση ανικανοτητα ελεγχου θυμου σιγα σιγα θα χειροτερεψουν ενω σταδιακα χανεις συνειδηση...εγω οχι απλα τσακωθηκα αλλα πηγα και μαχαιρωσα ανθρωπο καταλαβαινεις για τι μιλαμε? Ξερεις ποιο ηταν το αποτελεσμα? Απο τον φοβο και το αγχος ειχα χειροτερες παρανοιες θυμαμαι που νομιζα οτι με ακολουθουν για να μαθουν που μενω να με σκοτωσουν και ετρεχα γυρω γυρω στα στενα για να τους ξεφυγω...ολο αυτο που περιγραφω ειναι η απολυτη αληθεια...ο εκνευρισμος και η ανικανοτητα ελεγχου του εαυτου στην ψυχωση ειναι αυτο δεν το εχουν ολοι δεν ειναι ολοι οι ψυχωσικοι βιαιοι ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας κιολας αλλα τκ παραληρημα και ο θυμος λαιζουν σημαντικο ρολο....και θυμισου αυτα που ακους στις ειδησεις για ενδοοικογενειακα εγκληματα γινονται και απο ψυχωσικους οχι μονο antisocial...προσεξε το πολυ μην κανεις κατι και τκ μετανοιωσεις εγω ημουν φοβερα τυχερος που δεν με επιασαν
κατι πρεπει να αλλαξει.και δε ξερω τι και πως