Eιναι παγια τακτικη μου , ρεα , να μην συμμετεχω σε διαπληκτισμους , ουτε δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν , εκτος αν τις ζητησω ....................δεν θυμαμαι να σου ζητησα , και μην το παιρνεις προσωπικα , οι συμβουλες πρεπει να διδονται σε δυο περιπτωσεις μονον , οταν ζητωνται , και οταν ειναι ζητημα ζωης και θανατου , δεν βλεπω να συντρεχει ουδεις εκ των δυο λογων εδω ........................................επειδ η σεσενα σαρεσει να υπερασπιζεσαι μελη που θιγονται με το παραμικρο , η μυγιαγγιχτα , , η να διαφωνεις τσπαντων , πρεπει να μαρεσει κι εμενα ? να σεβεσαι την διαφορετικοτητα των αλλων , οπως και τις προτιμησεις τους , εγω δεν θιγομαι σεναν κυβερνοχωρο , δλδ σε κατι πλασματικο , αλλο τι κανω απο κοντα , εκει θα πεσει σφαλιαρα ............................................οτα ν πολυ παλαια , διαπληκτιζομουν αγριως με 2-3 συγκεκριμενα μελη , δεν περιμενα υποστηριξη απο κανεναν , ουτε και με δυσαρεστησε αυτο , εγω πλακωνομουν , εγω καθαριζα , οταν μπορουσα , δεν παραπονεθηκα ποτε ομως .....................................το αν βοηθω μελη , δεν το ξερεις , λειτουργω πολυ με πμ.ς .................................................. .......την μνεια , την αναφερω , οχι γιατι θιχτηκα που δεν εκανε μνεια ο Μ87 , σκασιλα μου γι αυτον , την αναφερω , για να σας δειξω , οτι αυτος σας κανει κι εκνευριζεστε , αυτος ειναι ο σκοπος του , κι εσεις τσιμπατε ...............................αντι να τον αγνοησετε .........