χα να εδώ και μερικες μερες σκέφτομαι να ανοιξω θεμα με αιτιολογηση και συμπερασμα ότι ολοι οι θρησκοι ανεξαρτητου θρησκείας είναι ψυχικα ασθενεις
Printable View
χα να εδώ και μερικες μερες σκέφτομαι να ανοιξω θεμα με αιτιολογηση και συμπερασμα ότι ολοι οι θρησκοι ανεξαρτητου θρησκείας είναι ψυχικα ασθενεις
.... γιατι ρε λεγκ..εμενα μου ακουγεται ενδιαφερον!!.. ναι νουμακ ανοιξε θρεντ κανεις δεν προκειτε να σε βρισει. και αν τολμησει και κανεις... εδω ειμαστε!! ;)
Whyalways me? μην το παρεις σαν προσβολη (δεν εχω διαθεση να σε προσβαλω) καλοπροαιρετα το λεω αλλα αφου εισαι παρθενος και το θεωρεις ''προβλημα'' γιατι δεν πας σε εναν οικο ανοχης?
Εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση οπως κ εγω. Οτιδηποτε κι αν υπάρχει καλυτερο απ σενα μια ζωη θ σ παιδευει σημερα ειναι η ομορφια αυριο κτ αλλο. Ψαξου κ αγαπησε τον εαυτο σου για να σε αγαπησουν κ οθ υπολοιποι!!!!
εγω παλι σε παρακαλαω να γραψεισ κατι ομορφο και θα σου πω το μυστικο
πωσ να ριξεισ οποια γυναικα θελεισ ειναι πανευκολο και το κανω απο το δημοτικο
γι αυτο γραψε μου κατι ομορφο και θα σου πω κατι καλο και σε παρακαλαω και παλι δεν το κανεισ
παντωσ στην ηλικια σου οι γυναικεσ για να σου κατσουνε αρκει να τισ πεισ καλημερα με ωραιο τροπο
απεναντιασ εσυ νομιζεισ τα δικα σου και σε παρακαλαω και παλι δεν καταλαβαινεισ
σκοποσ ειναι να ωφεληθεισ απο τη συζητηση κι οχι να λεμε χαζομαρεσ
γραψε κατι ομορφο δικο σου απο το κεφαλι σου βγαλμενο αυτο ειναι το μυστικο και πιανει απο το δημοτικο σε πληροφορω
φιλοσοσφησε γινε θεωρητικοσ γινε πρακτικοσ γινε οτι θελεισ μονο γραψε πεντε γραμμεσ με κατι ομορφο
στο ειπα με ολουσ τουσ τροπουσ για να εχεισ οποια γκομενα θελεισ πιστεψε με αυτο ειναι το μυστικο
Το πιο υγιές που μπορείς να κάνεις, είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είσαι, με τις ατέλειες σου. Πρέπει να αποκτήσεις αυτοσεβασμό.
Κάποιος που απορρίπτει τον ίδιο τον εαυτό του, δεν είναι σε θέση να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Και μην ακούς τις ανοησίες περί οίκου ανοχής: δεν είναι κομμάτι κρέας η γυναίκα. Μπορείς και καλύτερα.
Φαίνεσαι έξυπνο παιδί, από τον τρόπο που απαντάς και εκφράζεσαι. Κατά τη γνώμη μου έχεις χτισει μια ψεύτικη, φανταστική εικόνα για την πραγματικότητα. Πέτα στα σκουπίδια τα περιοδικά με τα μοντέλα και εστίασε στον αληθινό κόσμο. Δεν είναι όλοι εκεί έξω Σπαλιαρες και Νομικού. Στην ουσία αυτό που μετράει είναι να σπουδάσεις να δουλέψεις και να κάνεις σωστές παρέες κ σχέσεις. Ο κόσμος που θαυμάζεις είναι αρρωστημένος κόσμος. Αν εσύ έχεις γρίπη αυτοί έχουν καρκίνο.
Εκτίμησε εσένα και ότι έχεις καταφέρει. Μην χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, γιατί θα ποδοπατηθεις- κι αυτό είναι βέβαιο.
Quote:
Originally Posted by WhyAlwaysMe?
Καλέ μου, στη ζωή πρέπει να είναι κανείς ευέλικτος. Αν όλοι διεκδικούσαμε τους καλλονούς και τις καλλονές, θα είχε μειωθεί αισθητά ο πληθυσμός του κόσμου!!
Είσαι 21 ετών και έχεις το χρονικό περιθώριο να μείνεις μόνος, ψάχνοντας. Όμως ξοδεύεις τη ζωή σου στη μοναξιά και θα το μετανιώσεις σε βάθος χρόνου.
Quote:
Θέλω επίσης να ξέρεις,πως δεν είναι καθόλου ωραίο να σε συγκρίνουν με κάποιον φίλο σου από άποψη εμφάνισης,επειδή εσύ δεν είσαι ωραίος και ο άλλος καίει καρδιές.
Κάτι τέτοιο γαμάει ψυχολογίες!
Το ότι ο κόσμος είναι άδικος, είναι γνωστό. Άλλος υπερτερεί σε πλούτο, άλλος σε ομορφιά, άλλος σε γνώση. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα γονιδιά σου,
μπορεις μόνο την συμπεριφορά σου. Το δεύτερο θα κάνει την ευτυχία για σένα εφικτή, 100%. Ξεπέρασέ το. Δεν είσαι ο πρώτος ή ο τελευταίος.
Πρώτον,γιατί πόσταρες δημοσίως ένα προσωπικό μου μήνυμα?
Δεύτερον,δεν μιλάω για τις καλλονές,αλλά για αυτές που έχουν μια σχετικά καλή εμφάνιση(όχι μέτριες).Εσύ τι μου προτείνεις?Μια μέτρια?Γιατί είναι σαν να μου λες,πως λόγω εμφάνισης,πρέπει να στοχεύσω εκεί......
Τρίτον,το γεγονός πως υστερώ σε ομορφιά,δεν νομίζω να μου απαγορεύει να προσεγγίσω μια ωραία.Εκτός αν πρέπει να τις αφήσουμε όλες για τους ωραίους και δη στον ομορφονιό φίλο.Θα έρθει πάντως η μέρα που θα τον νικήσω και θα αντιστραφούν οι ρόλοι....
τελικα εσυ εισαι καλυτερα απο ολουσ μασ εδω μεσα και επειδη εισαι καλα
θα σε παρακαλουσα αν μπορεισ να κουλαρεισ λιγο για να μπορεσουμε να συνενοηθουμε αν θελεισ