Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά και σου έδειξα λάθος εντύπωση. Τα βιβλία μόνος μου πήγα και τα πήρα και τα δικά μου και για τους άλλους. Επειδή θα έπερνα τα δικά μου, είπα με αυτή την ευκαιρία να πάρω και τα δικά τους, αφού είναι τα ίδια βιβλιοπωλεία. Εγώ όμως δεν ήξερα ότι αυτοί θα έβγαιναν για καφέ και το έμαθα από φωτογραφίες στο fb να καταλάβεις. Ε, εκεί στράβωσα γιατί εμένα δεν μου είπαν τίποτα και ήξεραν ότι ήμουν για να πάρω τα βιβλία μου και τα δικά τους. Αυτό λέγεται γαϊδουριά για εμένα, εσένα αν στο έκαναν μπορεί να μην τους έλεγες τίποτα, αλλά εγώ τους είπα και η απάντηση ήταν: γιατί να σε καλέσουμε; Δεν εξαγόρασα την παρέα τους, αλλά από μόνος μου πήρα αυτή την πρωτοβουλία. Σημειωτέον πως είχα μάθει από άλλο παιδί, ότι θα πήγαινα να έπερνα τα βιβλία τους, άρα δεν ήταν ότι δεν το γνώριζαν, εγώ δεν τους είπα τίποτα, αλλά έτρεξε λανθασμένα άλλος και το είπε. Τέλος πάντων ανταλλάξαμε λάθος κουβέντες και ήμουν αρκετά επιθετικός, αργότερα ένιωσα άσχημα και τους ζήτησα συγνώμη και είχαν τότε μια φάτσα χιλίων καρδιναλίων, αλλά εγώ ένιωσα από την μία καλά που είπα συγνώμη από την άλλη, εκνευρίστηκα που είχαν τέτοια φάτσα...