-
και εγώ κουράστηκα..μία τρώω πολύ μία τρώω κανονικά και λέω οκ θ ατο κρατήσω κτλ..κουράστηκα και εγώ ρε παιδιά να σκέφτομαι το φαγητό συνέχεια..υποθέτω είναι one from those days μάλλον Πολλές μέρες..θέλω να αρχίσω γυμναστήριο τις περιόδους που πάω νιώθω όμορφα πέρα από κιλά και σώμα νιώθω απλά καλά ψυχολογικά..θα δείξει...
-
ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΤΑΕΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ,
ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΨΕΤΕ
ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
-
εγω ημουν οντως πεσμενη.
αποσταθεροποιημενη θα ελεγα πιο σωστα...
περασα μια μεγαλη (ΜΕΓΑΛΗ) περιοδο μεγαλων (ΜΕΓΑΛΩΝ) συναισθηματικων σκαμπανεβασματων..
κι ετσι ειχα ΜΕΓΑΛΗ δυσκολια να συμπεριφερομαι με το φαγητο οπως θαθελα κι οπως τοχω σκεφτει...δεν ξεφυγα με την εννοια να εχω βουλιμικα ξεσπασματα, φυσιολογικα ετρωγα...αλλα το φυσιολογικο ενος ανθρωπου που δεν εχει προβλημα βαρους και δεν παχαινει κι ευκολα...οχι το φυσιολογικα για χασιμο βαρους....
με το ματι,με κοβω καλα...δλδ νομιζω στα ιδια, αλλα στην ζυγαρια δεν τολμω ν ανεβω ακομα...
ενοιωσα ομως ευγνωμοσυνη για τον εαυτο μου και την αποφαση μου να χασω αργα και σταθερα και υγειινα οτι μπορεσω να χασω, γιατι στην φαση της ζωης μου με τις διαιτες-αστραπη θα τα ειχα παρατησει ολα προ πολλου και θα ημουν ηδη στο +10 κιλα απ το αρχικο μου βαρος...
συμπερανα για αλλη μια φορα το ποσα κοινα εχει το προβλημα της παχυσαρκιας (υπερφαγιας καλυτερα) με τα προβληματα αλλων εξαρτησεων. κι εκει, αν τα ξερω καλα, σε φαση αποτοξινωσης συνιοσταται το ηρεμο συναιθηματικο περιβαλλον, μιας και οι αναταραξεις θεωρουνται πολυ επικινδυνες για την απεξαρτηση....
κι εχωσκεφτει...βρε μπας και πρεπει να μπουμε στη γυαλα μεχρι να φερουμε την κατασταση σε εναν λογαριασμο?
μπας και πρεπει να αποφευγουμε τις συγκινησεις οι διαταραγμενοι?
τι να πω κι εγω...
και μιλαω και για θετικες και για αρνητικες συγκινησεις, οχι μονο για αρνητικες...
ειχα περασει μεγαλο διαστημα με κολλημα στο ντελιβερι...(γιες αι νοου) μπορει να μην επαιρνα πιτσες και πατατες τηγανητες, επαιρνα μια μεριδα κρεας ψητο και μια σαλατα. αλλα ετρωγα και την γαρνιτουρα και την σως απ την σαλατα...
τωρα ειμαι σε φαση πιο ηρεμη, και νοιωθω και πιο καλα με το θεμα του φαγητου...εχω παλι διαθεση να μαγειρευω σωστα και υγιεινα και να μη τρωω περιττα οταν δεν τα εχω απολυτη αναγκη,εχω την διαθεση να τρωω ενα υγειινο σαντουιτς για πρωινο αντι για ετοιματζιδικο σαντουιτς, η τυροπιτα, κανω εγω πλεον τις σαλατες μου οπως πρεπει να ειναι, και τρωω πιο πολλα φρουτα τα οποια επισης ειχα μειωσει..
ελπιζω οτι ηρθε ο καιρος να τα παω καλυτερα η διαταραγμενη...
-
Μια χαρα εισαι 2sweet...εγω απεχω απο αυτο που περιγραφεις...ειμαι ακομα στη φαση ντιλιβερι!
-
κουραγιο, θα περασει...(εχει 2-3 μερες που δεν παιρνω ντιλιβερι ε? μη φανταστεις οτι εχω ξανανιωσει κιολας...)
-
Xα χα!εχεις πολυ γελιο!ρε τι εχουμε παθει... Τωρα ξερετε...κλαιγομαι λες και φταιει καποιος αλλος κ οχι εγω! Θελω να τελειωσουν ολα ως δια μαγειας! ξερω οτι δε γινεται... μη μου το θυμισετε, απλα λεω τι θελω με μια παιδικη αφελεια και ανευθυνοτητα που με επισκεπτεται που και που...
-
Δε φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω! Κι εγώ το επαναλαμβάνω συνέχεια μέσα μου: μακάρι να γινόταν κάτι και να έφευγε η αρρώστια μακριά... Κι εγώ ορκίζομαι ότι θα είμαι καλό κορίτσι και δε θα ξανακάνω μαλακίες, θα τρώω όλο μου το φαγητό και δε θα το βγάζω!
Όσες φορές όμως το έχω πει στο αγόρι μου, μου λέει συνέχεια: προσπάθησε, προσπάθησε.. Αν ξανακούσω αυτή τη λέξη θα ουρλιάξω! Λες και δεν προσπαθώ τόσο καιρό! Αλλά γιατί δεν τα καταφέρνω;
-
δεν προσπαθεις οσο πρεπει..το ιδιο που κανω και εγω..συζητα με τον εαυτο σου και θα δεις οτι δεν παλευεις οσο πρεπει δυστυχως!
-
ax και εγώ σε φάση delivery είμαι αλλά που θα πάει θα στανιάρω...φάσεις είναι θα περάσουν!!α!!και καλημέρα παιδιά!
-
Πόσες περιπτώσεις υπάρχουν να σας πείσει κάποιος να κάνετε κάτι με το οποίο δεν συμφωνείτε; κάτι για το οποίο έχετε κάνει τις έρευνες σας, έχετε σχηματίσει μια γνώμη και έχετε μια σαφή άποψη γύρω από το θέμα.Θα σας έπειθε κάποιος να κάνετε το αντίθετο; Εμένα όχι!Θα μιλούσα σε αυτόν τον κάποιο και θα του ξεκαθάριζα τη θέση μου, θα του έκανα σαφές ότι δεν πρόκειται να με μεταπείσει γιατί ξέρω ότι κάνει λάθος, είμαι σίγουρη για αυτό.Αυτός ο κάποιος μέχρι πρότεινος ήταν ο ευατός μου.Με έπειθε σε διάφορες περιπτώσεις να φάω ατελείωτες ποσότητες χωρίς καν να τις θέλω. Ποιος φταίει ; Ποιος άλλος εγώ και μόνον εγώ! Δεν έκανα τις έρευνες μου , δεν το έψαξα πολύ , νόμιζα ότι σε κατάσταση έντονου στρες ή απογοήτευσης το φαγητό βοηθάει. Δεν έψαξα καν να βρω άλλους τρόπους διαφυγής από αυτές τις καταστάσεις.Με είχε πείσει δηλαδή κάποιος να κάνω κάτι το οποίο δεν ήθελα (τώρα το καταλαβαίνω απόλυτα) , είχα κάποιες υποψίες ότι δεν είναι σωστά αυτά που μου λέει να κάνω αλλά δεν είχα μπει στον κόπο να το ψάξω λίγο παραπάνω.Λύγιζα κάτω από τις έντονες πιέσεις του για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου, πόσο ανεύθυνο από μέρους μου! 'Ωσπου μια μέρα ξύπνησα, αποφάσισα να ψάξω περισσότερο τι είναι όλα αυτά που με βάζει να κάνω, να ψάξω αν είναι σωστά και αν οι συνέπειες τους βλάπτουν κανέναν.Την απάντηση την ξέρετε ήδη , φυσικά και δεν ήταν σωστά , φυσικά και έβλαπτα κάποιον, ΕΜΕΝΑ. Τόσο καιρό δηλαδή έβλαπτα τον ευατό μου απλά και μόνο γιατί δεν ήθελα να πιέσω λίγο παραπάνω το κεφαλάκι μου και να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έλεγα ότι αυτός ο κάποιος είναι πολύ πιεστικός όταν μου λέει τι να κάνω που είναι δύσκολο να υψώσω παράστημα απέναντι του. Σε πιο θαρραλέες στιγμές έλεγα ότι την επόμενη φορά που θα με πιέσει να κάνω κάτι τέτοιο εγώ θα αρνηθώ , αλλά η αντίσταση δεν κρατούσε πολύ.Βλέπεις αυτός ο κάποιος ήξερε ότι δεν είχα ψάξει και πολύ γύρω από το θέμα και ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη άποψη επί του θέματος και εκεί ακριβώς πατούσε.Σε ήρεμη φάση κάθισα και έκανα έναν διάλογο μαζί του. Του ξεκαθάρισα ότι δεν πιστεύω καθόλου ότι το φαί μπορεί να αποτελέσει λύση σε οποιουδήποτε είδους προβλήματα. Του είπα πως τώρα ξέρω πολύ καλά ότι το φαί είναι απαραίτητη ανάγκη του οργανισμού και όχι είδος διασκέδασης ή χαλάρωσης.Οτι την επόμενη φορά που θα του έρθει να με πείσει να κάνω κάτι από τα γνωστά να το σκεφτεί πολύ καλά πριν το προτείνει γιατί πλέον ξέρω ποια είναι η αλήθεια και δεν πρόκειται με καμμία κυβέρνηση να με πείσει να κάνω κάτι που εναντιώνεται στην προσωπική μου αλήθεια.Δεν ήξερα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν τέτοιο, νόμιζα ότι θα συνέχιζε να έρχεται και να μου ζητά να κάνω τις παλιές αθλιότητες και ότι εγώ θα έπρεπε να προβάλω πιο σθεναρή αντίσταση αλλά αντί αυτού σταμάτησε εντελώς να μου τις προτείνει, μάλλον γιατί κατάλαβε ότι τώρα είμαι καλά πληροφορημένη και ότι δεν πρόκειται να με πείσει.Απίστευτο!!!!Από όταν ξεκαθάρισα όλα αυτά μέσα μου παρόλο που έχω περάσει καταστάσεις έντονου στρες ή βαρεμάρας ατελείωτης ούτε μια φορά δεν μου πέρασε από το μυαλό να το ρίξω στο φαί!Ο κάποιος δηλαδή, ο ευατός μου δεν μπαίνει καν στον κόπο να μου προτείνει το φαί σαν λύση γιατί ξέρει ότι πλέον δεν μπορεί να με πείσει.Αν προσπαθήσει να με πείσει δεν θα θυμώσω μαζί του, απλά θα γελάσω με την αφέλεια του που νομίζει ότι μπορεί ακόμη να με χειρίζεται με αυτόν τον τρόπο.Αυτό και άλλα βήματα που έχω κάνει γύρω από την κατανόηση του όλου προβλήματος (τα έχω αναφέρει σε προηγούμενα posts ) πιστεύω ότι είναι ο λόγος που νιώθω καλύτερα από ποτέ και δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα να συνεχίζω την δίαιτα ή πιο σωστά την σωστή και υγιεινή διατροφή.Και χάνω κιλά καλύτερα από ποτέ.Δεν νιώθω αδύναμη, δεν φοβάμαι ότι είναι θέμα χρόνου το πότε θα λυγίσω, δεν κολλάει το μυαλό μου σε κάποιες "αμαρτωλές" τροφές , δεν πεινάω και δεν με λυπάμαι που κάνω αυτή την συγκεκριμένη διατρόφή.Αντίθετα χαίρομαι που κάνω ότι καλύτερο για τον ευατό μου. Αν δεν αλλάξει ο τρόπος σκέψης τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.
Δουλέψτε όσο μπορείται με το μυαλό σας , αν σας προβάλει αντίσταση συνεχίστε, μην κακοποιήτε τον ευατό σας, αγαπήστε τον... αγαπήστε τον ....αγαπήστε τον!Μην λέτε δεν τον αγαπάω ακόμη και αν νιώθετε έτσι, λέτε διαρκώς ότι τον αγαπάτε,αργά ή γρήγορα θα τον αγαπήσετε πραγματικά.Γιατί να μην τον αγαπάτε;Εσείς του δώσατε λάθος πληροφορίες και αυτός απλώς τις εκτέλεσε, δώστε του τις σωστές και θα τις εκτελέσει και τότε θα τον αγαπάτε περισσότερο από ποτέ!
-
need2loose δεν τα λες και αυτά και στο δικό μου ?κάποιο? ευατο΄μπας και τα κάνει..ξέρω ότι είναι όλα θέμα μυαλού αλλά το δικό μου κυβερνιέται από το κάποιο που πιστεύει ότι με το φαγητό χαλαρώνει,νιώθει γεμάτο του φεύγει από το μυαλό ο θάνατος του πατέρα του κτλ..ελπίζω να φτάσει εκεί που είσαι..σύντομα!
-
Ειμαι η dexa και ειμαι καλα...!!!!!
Οι διακοπες απλες λιτες και απεριττες,ησυχασα και ηρεμησα αρκετα ,μονη με την κορη μου και μια ακομα μαμα και την δικη της κορη.
Τελικα οι γυναικοπαρεες καπου καπου χρειαζονται.
Συμπληρωσα 21 κιλα που σημαινει παρολο που το παλαιψα στις διακοπες δεν εβαλα κιλα αλλα εχασα και 1 κιλα επιπλεον.
Τωρα το κεφαλι κατω και δουλεια !!!!
Και οπως λεω και εγω ''ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ''!!!!!!!!!!1
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!1
-
dexaaaaaa welcome back!!!
-
Elpida που εισαι βρε κοπελια!!!!!!!!
Μου λειψατε ολοι παρα πολυ!!!!!!!!!1
Τι κανεις βρε μανα μου??
Πως πηγαν φετος οι διακοπες ??Ηρεμησαμε??Σκεφτεικαμε??Βρ ηκαμε τον ψιλο μελαχροινα με τα γαλανα ματια????
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
Ζωή υπάρχει αυτός ο κάποιος που όπως λες τα πιστεύει όλα αυτά (ή απλώς σου δίνει ένα άλλοθι για να φας) υπάρχεις όμως και εσύ.Εσύ τι πιστεύεις πραγματικά;Απαλύνεται ο πόνος της απώλειας με το φαι ή δημιουργεί και επιπλέον προβλήματα που επιβαρύνουν την ήδη δύσκολη συναισθηματική κατάστασή; (λυπάμαι ειλικρινά για την απώλεια αυτή!). :(