γεια σας κοριτσια, σε εσας ποτε αρχισε να επιδρα το reductil κα σας κοπηκε η ορεξη? τα εχω παρει στο κρανιο..
Printable View
γεια σας κοριτσια, σε εσας ποτε αρχισε να επιδρα το reductil κα σας κοπηκε η ορεξη? τα εχω παρει στο κρανιο..
σε μενα επιασε μετα απο μιση μια ωρα.
τυχερη χιρομαι για εσενα
χαιρομαι εννοω
Καλησπερα. και εγω δει σημαντικη διαφορα στην ορεξη με τα reductil.
ειμαι στην πεμπτη μερα σημερα και πραγματικα ειναι πρωτη φορα που για πεντε μερες ακολουθω πιστα την διατροφη τησ διαιτολογου μου :p . μο υεχει κοψει αισθητα την ορεξη σε σημειο να τρωω και λιγοτερο απο οτι μου λεει....
μου φεναιτε αδιανοητο πωσ μου συμβαινει αυτο... γιατι πριν κατεβαζα ολοκληρο ψυγειο...
βεβαια τωρα εχω ακομη εναν λογο να θελω να αδυνατησω. ο αδερφος μου εκανε προταση γαμου στην κοπελα του.... οποτε μαλλον μεχρι το φθινοπωρο θα εχουμε γαμους!!!! αρα πρεπει να γινω κουκλα :p
(στο γαμο θα ειμαι σιγουρα καλεσμενος αυτος μου μου αρεσει.. ειναι γνωστος της κοπελας του αδερφου μου. θελω να με δει και να παθει ατυχημα..... ) νομιζω ειναι ενα πολυ καλο κινιτρο
super ζωητσα εχεις το τελειο κινητρο..τι διατροφη ακολουθεις?
μπραβο ζωητσα.και μενα ακριβος τα ιδια εμ τα ρεντουκτιλ.με κανουν να ακολου9ο πιστα την διατροφη π μου εδωσε ο γιατρος μ και να τροω μαλιστα κ λιγοτερα!!
εχω κανει ενα ποστ reductil+diatrofh θα βαζω καθε φορα την διατροφη που μου δινει ο διαιτολοσ μου. μπες να δεις
ακυρο porki diatrofh+reductil
το εχω ονομασει :S
το ειδα:) Ετσι κανω και εγω διατροφη (απο σημερα πιο σοβαρα) τα reductil γυμναστικη (αυριο ξεκιναω power plate) πηρα και κρεμες για το σωμα με την ορεξη τι θα κανω δεν ξερω...
Παντως νιωθω καλα που τα λεμε..μου δινει δυναμη
θελω και εγω να ξεκινησω γυμναστηριο.. αλλα..
πρωτον ντρεπομαι γιατι ολες ειναι κορμαρες.. και δευτερον θελω να κανω aerobic αλλα το γυμναστηριο στο οποιο με βολευουν τα προγραμματα του ειναι μιση ωρα περπατημα απο το σπιτι μου και η συγκοινωνια δεν βολευει.. οποτε αοκλιεται ακομη και αν αρχισω να συνεχισω να πηγαινω καιρο..
τοτε μπορεις να αγορασεις ενα διαδρομο εχει και με 99 ευρο στον μαρινοπουλο,να παρεις 2 βαρακια των 1,5 και να ασκεις τα χερια σου την ωρα π κανεις διαδρομο η στατικο ποδηλατο και ενα στρωματακι να κανεις 50 κιλιακους.αυτα ακανω κ γω αλλα με στατικο ποδηλατο .κα8ε μερα μιση ωρα με μια ειναι αρκετο.
να δω προς το παρον ψαχνω σπιτακι/..... :p
αν εχω χωρο εκει θα παρω
porki ποια χάπια παίρνεις των 10 ή 15. Εγώ τις δύο πρώτες εβδομάδες που έπαιρνα των 10 με είχαν πιάσει και είχα χάσει 4 κιλά., δεν πείναγα καθόλου. Μετά άρχισα να πεινάω και ξεκίνησα των 15 αλλά δεν ήταν όπως στην αρχή πεινάω και έχω και λαιμαργίες ίσως όχι να φάω όλο το ψυγείο, ίσως χορταίνω λίγο πιο εύκολα. Πάντως τα reductil σίγουρα δεν είναι η θαυματουργή λύση για το αδυνάτισμα σε βοηθάνε να κάνεις το πρόγραμμα διατροφής σου λίγο πιο εύκολα. Αλλά χρειάζεται προσπάθεια και δίαιτα και άσκηση και θέληση και επιμονή....... δυστυχώς πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι όποιο τρόπο κι αν διαλέξουμε σαν βοηθητικό για αδυνάτισμα χρειάζεται συγχρόνως και δίαιτα και άσκηση..... Εγώ προσπαθώ να μπω σε αυτή τη φιλοσοφία γιατί στην αρχή με τα reductil έλεγα αχ τι ωραία δεν πεινάω, τώρα όπως που άρχισα να τα συνηθίζω λέω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει θαυματουργό χάπι αλλά μόνο ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ σε ένα σωστό πρόγραμμα......
Καλημέρα, ξεκινησα των 10mg και η αληθεια ειναι οτι σημερα δεν πειναω καθολου και το βραδυ εφαγα μονο μια μπανανα μακαρι να συνεχιστει αυτο...