αυτο θα το ηθελα και γω παρα πολυ...πιστευω το χειμωνα ολο και κατι θα γινει...
Printable View
αυτο θα το ηθελα και γω παρα πολυ...πιστευω το χειμωνα ολο και κατι θα γινει...
συμφωνώ και επαυξάνω :D:D
οπως ωραια θα ηταν να υπηρχε καποιο προγραμμα και να μπορουσαμε να μιλαμε μεσω καμερας .. αλλα ολοι μαζι .....
αντε και ακομα μια....! τελευταια !
ειναι λες και βλεπεις αλλον ανρθωπο .. εκτος απο κιλα ... εχεις γινει και πολυ πιο μικρη σε ηλικια!!!!!!
Αχ ναι!!Κι εγώ θα το ήθελα...!:)
καλε κυρια πειτε και σε μενα οταν το κανονισετε :cul:
migg & χριστίνα απίστευτες!!!
μπράβο σας ρε κορίτσια!!!!
αλήθεια, ποια ηταν η κινητήριος δύναμη?
θελω κι εγωωωωωω!!!!! :)
ναι ρε, πολλα χρονια δινουν τα κιλα....
χριστινα, το 1/3 εχεις μενει :O
πραγματι τα επιπλεον κιλα, προσθετουν και χρονια στην οψη.
τωρα φαινεσαι κοριτσακι χριστινα! φτου φτου
που βρισκεσαι?Quote:
Originally posted by connie
καλε κυρια πειτε και σε μενα οταν το κανονισετε :cul:
χαχαχα !! κοριτσιααααααα... να θυμισω πως ΕΙΜΑΙ κοριτσακι !!! 19 χρονων ειμαι μονο ! μην με μεγαλωνετε !!!
τωρα ισως κ κινητηρια δυναμη να σας φανει λιγο πεζη αλλα εγω θα το πω..!
οσο καιρο ημουν στα 104++ κιλα παντα ειχα αγορια τα οποια ΕΚΕΙΝΑ θα με επελεγαν..κ εγω συμβιβαζομουν και ελεγα οκ, ας ειμαι μαζι του, μονο σ αυτον αρεσω ! αυτο λοιπον δεν μ αρεσε ! ηθελα τους συντροφους μου να τους επιλεγω ΕΓΩ ! κ ετσι λοιπον ξεκινησα.. και τωρα το απολαμβανωωωωω !:tumble:
καλα χαιρομαι πολυ πολυ που βλεπω σε ολους σας καταπληκτικα αποτελεσματα!! μιλαμε για αποκαλυψη ! επισης χαιρομαι που ενω ειχε ατονισει το τοπικ αυτο με αφορμη της φωτο που αναρτησα σημερα ,βαλατε και εσεις. ευχαριστω. παω για υπνο τωρα δεν θα ξυπναω αυριο. φιλια
katie οντως, εκανες την αρχη σημερα και εγινε πανικος απο φωτος!
χριστινα, φαινεσαι 19 (δηλαδη κοριτσακι) τωρα, στα 104 φαινοσουν καμμια 25αριά+
:thumbup: καλα τους εκανες!!! χιχιχιQuote:
Originally posted by xristinakalb
χαχαχα !! κοριτσιααααααα... να θυμισω πως ΕΙΜΑΙ κοριτσακι !!! 19 χρονων ειμαι μονο ! μην με μεγαλωνετε !!!
τωρα ισως κ κινητηρια δυναμη να σας φανει λιγο πεζη αλλα εγω θα το πω..!
οσο καιρο ημουν στα 104++ κιλα παντα ειχα αγορια τα οποια ΕΚΕΙΝΑ θα με επελεγαν..κ εγω συμβιβαζομουν και ελεγα οκ, ας ειμαι μαζι του, μονο σ αυτον αρεσω ! αυτο λοιπον δεν μ αρεσε ! ηθελα τους συντροφους μου να τους επιλεγω ΕΓΩ ! κ ετσι λοιπον ξεκινησα.. και τωρα το απολαμβανωωωωω !:tumble: