Να μου ελεγαν οτι ολα ειναι ενα μαγαλο και κακο αστειο...
Αλλα τουλαχιστον μπορουν να πανε ολα καλα? Και να μην ξαναβγει ΠΟΤΕ του? Μονο αυτο!!!
Χαρα, Ευτυχια, Ειρηνη, Αγαπη και ΥΓΕΙΑ σε ολους μας!!! :(
Printable View
Να μου ελεγαν οτι ολα ειναι ενα μαγαλο και κακο αστειο...
Αλλα τουλαχιστον μπορουν να πανε ολα καλα? Και να μην ξαναβγει ΠΟΤΕ του? Μονο αυτο!!!
Χαρα, Ευτυχια, Ειρηνη, Αγαπη και ΥΓΕΙΑ σε ολους μας!!! :(
να χασω αλλα 7 κιλα. μονο αυτο. τα υπολοιπα μετα :|
Να μου δωσει ο πνευμονολογος αυριο το ΟΚ να περασουν αλλες 19 μερες και να μπω χειρουργιο.....!!!!!!
Απολύτως κανένα!
Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει!
Εγώ είμαι εδώ να το διαχειριστώ!
Ουυυυ κορίτσι έτοιμο για όλα;;; :thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by NADINE
Απολύτως κανένα!
Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει!
Εγώ είμαι εδώ να το διαχειριστώ!
Έτσι νιώθω κι ελπίζω να μην προκαλώ την τύχη μου!
Ως προς τα θέλω,βαρέθηκα να λυπάμαι για όσα δεν έχω
ή να ονειρεύομαι για όσα περιμένω...Το τώρα είναι ό,τι είναι.
Κι ό,τι καλό είναι να'ρθει,καλοδεχούμενο με ανοιχτές αγκάλες!
Κι ό,τι κακό,όσα παρόμοια του προηγήθηκαν με κάνουν να πιστεύω
πως θα βρω τρόπο να το διαχειριστώ κι αυτό!Έχουμε απύθμενες δυνάμεις!
Να ξεφύγω!
Soul Asylum - Runaway Train
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:Quote:
Το πιο μεγάλο ΘΕΛΩ μου αυτή την στιγμή θα ήταν η Lays να μην είχε εφεύρει τα άτιμα τα σνακ Δημητριακών Όλικης Αλέσεως που φτάνω μπροστά τους στο ράφι του μάρκετ σαν υπνωτισμένη και τρώω όλο το σακουλάκι με τέτοιο πάθος σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό !!!!!
Κύριε των Δυνάμεων!!! Εγώ που έχω κόψει μαχαίρι το κάπνισμα!!!!
το μεγαλύτερο μου ΘΈΛΩ αυτή τη στιγμή είναι να με βρουν οι γιορτές φέτος κάτω από τα 110 κιλά , και να διατηρήσω το βάρος μου κατά τη διάρκεια τους .
Το πιο δυνατο θέλω αυτη τη στιγμη ειναι να ξεκολησει η ζυγαρια μου ................ Κολλησε πολυ γρηγορα................
Alma, αυτο θελω και εγω!!!!!!!!!!!
Αυτη η γ-------η η ζυγαρια δεν κατεβενει με τιποτα...
Θα ξεκολησει Veronika απλα μας παιδευει..........:grind::grind::grind::gr ind::grind::grind::grind:
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????
Αυτο δεν το ξερω , εμενα τωρα 2 εβδομαδες κολλησε ...........ευελπιστω οτι μεσα στο Δεκεμβρη θα ξεκολλησει . Εφοσον εγω ειμαι τυπος και υπογραμμος με τη διατροφη μου , πλην ελαχιστων εξαιρεσεων , δεν ειναι στο χερι του Veronika να μεινει κολλημενη ..
Αν ωστοσο μεχρι τα Χριστουγεννα δεν ξεκολησει θα την πεταξω απο τον 5ο οροφο που μενω ........