μηπως ειναι να αδιαθετησεις?
Printable View
μηπως ειναι να αδιαθετησεις?
οχι το σκέφτηκα κ αυτο αλλα αργεί ακομα!βασικα πινω απ τις 15 μαρτίου που αρχισα παρα πολύ νερο και ενω ξυπναω κ νοιωθω ωραια μετα αρχίζω και νοιώθω σαν μπαλόνι!
για καποιον λογο εχεις κατακρατηση λογικά.
μηπως τρως κατι που σε πειραζει?
Πριν κατι ειπες για πρασινο τσαι, μηπως αυτο σε πρηζει? γιατι κι εμενα με πρηζει πιο παλια που ειχα πιει
δε μπορω να πω οτι φουσκωνω απ το τσαι ,πιο πολυ φουσκώνω με το που πιω πανω απο 3-4 ποτήρια νερό,οποτε καταλήγω να γυρνάω το απογευμα απ τη δουλεια με μια κοιλιά τούρλα!πίνω τη μέρα τουλάχιστον 8 ποτήρια παντως ελπιζω να με βοηθήσει εστω μελλοντικα!
παιδδια δν ειδατε ομως κ τι εφαγα στις 1 το βραδυ χεχεQuote:
Originally posted by karamela
-400 gr απο χθες και χαρηκα γιατι χθες αδιαθετησα και παρολα αυτα εχασα :D
badgirl έχει δικιο η Lily αυριο θα εισαι κομπλε, μην στεναχωριεσαι ;)
ισως κ να μην ειμαι μια χαρα αυριο...αλλα δε θα σκασω κιολα,
αφησττε που δε μπορουσα το βραδυ να κοιμηθω απτο φαγητο κ μου εγινε μαθημα!
επισης με "αηδιασα" κ αρχισα διααιτα! ειχα πολυ καιρο να νιωσω θετικη απεναντι στην ιδεα διαιτα...για να δουμε!
φυσικα κ βοηθα το νερο, ελαττωσε το αλατι στο φαγητο σου ή βαλε υποκαταστατο αλατος...
το νερο πρεπει να ειναι αφθονο, αυτο που σου προκαλει κατακρατηση του νερου πρεπει να ελαττωθει.
δε τρωω αλατι σχεδον καθολου παρα μονο στο αυγο.κ αυγο τρωω 3 φορες τη βδομαδα το πολυ.στη σαλατα δε βαζω και ολα μου τα κρεατα τα κανω πανω στην πλακα χωρις λαδι η τπτ αλλο απλα τα πεταω πανω κ ειναι ετοιμα!
το θεμα ειναι οτι δεν αλλαξα κατι στη διατροφη μου,αντε να φαγα ενα γιαουρτι που δεν ειχα ξαναφαει.τπτ αλλο!ολα τ αλλα ειναι ακριβως οτι κ με πριν
μερικες φορες ο οργανισμος κολλαει για δικους του λογους και μετα κατεβαινει ενα ωραιο πρωινο κατακορυφα το βαρος
Semie μου να ξερεις οτι παντα υπαρχουν και χειροτερα!
Ειμαι σχεδον 20 ημερες στα ιδια κιλα κολλημενη λογω κατακρατησης υγρων.
Το καλο ειναι οτι χανω λιπος..το κακο ειναι οτι η ζυγαρια δεν με βοηθαει να
παρω τα πανω μου.
Αυτο με το νερο παντως βοηθαει.
συμφωνω με την πηνελοπη, α και σεμι μου, ο οργανισμος συνηθιζει...αλλαξε λιγο τροφες...μη τρως ολο τα ιδια εννοω, σοκαρε τον.
αααααααα να ρωτησω σε παρακαλω, μενδιαφερει για το νεο σπιτι, αυτη η πλακα που μαγειρευεις κρεατικα ειναι καλη? τι παιζει? γιατι τρωει πολλα κρεατικα ο δικος μου κ δε θελω ναναι βαρυα...
μακαρι γιατι πραγματικα δεν εχω φαει τπτ απ ολα αυτα που θα θελα να φαω!κριμα ειναι να κολλησω χωρις να το χω ευχαριστηθει τουλαχιστον!χιχιχι
α προσεξε ε γιατι σε αντιστοιχες φασεις που τσαντιζομαι τρωω ο,τι βλακεια δεν ετρωγα ολο το καιρο κ την επομενη ξαφνικα μου φευγει το πρηξιμο κ βλεπω -1 κιλο κ μετ ατραβαω τα μαλλια μου που εφαγα βλακειες κ δεν εχασα παραπανω...
εν ολιγοις υπομονη...
κρατιεμαι κρατιεμαι ακομα!