χθες
π-- μισο τοστ ( γαλοπουλα,τυρι,ντοματα) ,1/2 φρεντο
δεκ-- το υπολοιπο τοστ
μεσ-- 1/2 φετα γερμανικο ψωμι , ενα δαχτυλο γραβιερα και 2 φετακια αγγουρι
απ-- καρπουζι 1/2 λεπτη φετα
βρ-- 1/3 μπιφτεκι, λιγο μαρουλι και 2 πατατες τηγ.
Printable View
χθες
π-- μισο τοστ ( γαλοπουλα,τυρι,ντοματα) ,1/2 φρεντο
δεκ-- το υπολοιπο τοστ
μεσ-- 1/2 φετα γερμανικο ψωμι , ενα δαχτυλο γραβιερα και 2 φετακια αγγουρι
απ-- καρπουζι 1/2 λεπτη φετα
βρ-- 1/3 μπιφτεκι, λιγο μαρουλι και 2 πατατες τηγ.
Χτες έπεσε νηστεία λόγω τρεξίματος.
Πρωί: Μισή φρυγανιά με λίγο τυρί.
Μεσημέρι: Τίποτα.
Γύρω στις 19:00: 1/3 από ένα ανάλατο καλαμάκι κοτόπουλο.
Στις 22:00: 2 κουταλιές γιαούρτι με μισή φρυγανιά.
2 στιμμένους χυμούς, 3 φρέντο σκέτα και μπόλικο νερό.
χθες εφαγα λιγο μαλλον λογω ζεστης
π-- μισο τοστ
δεκ- το υπολοιπο και 2 μπισκοτα παπαδοπουλου
μεσ-- 4 κ.γ αρακα και μια μπουκια φετα
απ-- 2 κορομηλα
βρ-- ενα κομματακι πεπονι
σημερα να δουμε
απολογισμός ημέρας!
π: μιάμιση φρυγανιά με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
δ: ένα μπισκότο digestive
μ: ψητό κρέας με κατίκι δομοκού και τρια κομματάκια ντομάτα
α: 1/3 μπανάνα και 5 φουντούκια
β: ψητό κρέας με κατίκι δομοκού και τρια κομματάκια ντομάτα
καλό βράδυ παίδες, όνειρα ελαφριά & γλυκά!:bouncy:
Χαλοου! Λοιπον σημερινα
?πρωι: 1ποτηρι γαλα με δημητριακα & 2 αποξηραμενες φραουλες
?μεσημερι: 2μικρες γεμιστες πιπεριες & 1 σπιρτοκουτο φετα
?απογευμα: 1 τοστ
?βραδυ: 1 ποτηρι γαλα με δημητριακα
Πρωί: μιση φρυγανιά με λίγο τυρί.
Δεκατιανό: μισό νεκταρίνι.
Μεσημέρι: 20 γραμμάρια μπιφτέκι, λίγη ντομάτα με λίγο σέλινο.
Απόγευμα: 1 αυγό με μισή φρυγανιά.
Βράδυ: 3 κουταλιές του γλυκού γιαούρτι με λίγο νεκταρίνι.
Από υγρά, είναι λίγο απάλευτο το ζήτημα με 6438634 βαθμούς κελσίου.
Μου έρχεται να βάλω ορό :D
:smilegrin::spin:Quote:
Originally posted by PM79
Από υγρά, είναι λίγο απάλευτο το ζήτημα με 6438634 βαθμούς κελσίου.
Μου έρχεται να βάλω ορό :D
χθες τα καταφερα πολυ καλα παρολο την ζεστη
π-- γαλα με δημητριακα και λιγη βρωμη ( μπουκωσα)
δεκ- λιγο χυμο πορτοκαλι και μισο κρακερακι ( πηγα την αδελφη μου να δωσει αιμα και με κερασαν και εμενα)
μεσ-- 1/2 φρεντο και 1/3 αραβικη πιτα με ψητο κοτοπουλο , μοτσαρελα , ντοματα και μαρουλι
απ-- 2 αποξηραμενα δαμασκηνα και 1/2 ποτηρι χυμο φραουλα
βρ- μπριζολα χοιρινη, ντοματα, τζατζικι, πατατα φουρνου ( ολα μαζι σε μεγεθος απο ενα μικρο μπολακι) και 2 κ.γ. παγωτο cookies cream
ειμαι πολυ χαρουμενη διοτι με 2 κ.γ. παγωτο ενιωσα σαν να ειχα φαει ενα μπολ , το καταχαρηκα και δεν ηθελα αλλο ( και ξερετε ολοι πολυ καλα οτι το παγωτο χωραει παντα και παντου,οποιο χειρουργειο και να κανεις)
Ακομα και για μενα πολλες φορες ειναι πικρα το θεμα νερου
επειδη αντιμετωπισα κατι προβληματα με δισκοιλιοτητα , σας παραθετω τι εκανα και ολα δουλευουν ρολοι.
πρωι-βραδυ 25ml χυμο αλοης , καθημερινα 2-3 αποξηραμενα δαμασκηνα ( που τις αλλες ημερες ξεχασα να τα γραψω) και αποφασισα απο χθες να αλλαξω το πρωινο μου και τουλαχιστον 3 στις 7 ημερες να τρωω γαλα με δημητριακα και βρωμη με την ελπιδα να φτασω να το κανω καθημερινα. βρηκα και τα σουπερ δημητριακα και ειμαι ετοιμη για την επομενη αλλαγη στις διατροφικες μου συνηθειες.
Καλημερα σε ολους!Μιτσοκολο μου φαινεται οτι σε στεναχωρησα εχθες.Εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο κ οχι για μομφες.Δεν εχω κατι με κανενα ποσο μαλλον μ'εσενα που εισαι απο τα ατομα που εχω πιο επαφη θα ελεγα.Βλεπω ομως οτι πολλοι δεν τρεφονται σωστα.Μεσα σ'αυτους κ εσυ καποιες φορες κ ας λες οτι προσπαθεις να φας παραπανω λογω εγκυμοσυνης.Μπορει οι εξετασεις σου να ειναι τωρα καλες αλλα το μωρο εχει μεγαλες αναγκες γι'αυτο βλεπουμε σε καποιες να χαλανε δοντια,γι'αυτο αυτο αλλωστε κ τα συμπληρωματα.
Μπορω να σου πω τιποτε για το χτεσινο το γευμα,κ ας ξεχασες το φρουτακι το 10τιανο?Κ φαγητο κ ολο το τοστ κ γαλα....;)
Φιλακια κοριτσακι μου.....Με βλεπω να ερχομαι στην Κερκυρα οταν γεννησεις...
ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να σου δωσω να καταλαβεις οτι ειναι αδυνατον να φαω σχεδον κανονικα! και τωρα μαλιστα τρωω και παραπανο με βαση τα δεδομενα μου στην σληβ και αυτο λιγο με ζοριζει αλλα πρεπει να εχω ''δυναμεις'' για το μωρο. το μωρο δεν τρωει αυτα που τρωω αλλα τρωει απο πανω μου,αλλα αυτο το γνωριζεις ηδη ως μανουλα.
απλα μου γυριζει το ματι οταν καποιος μου λεει τι ειναι λαθος και σωστο τι πρεπει να τρωω και τι οχι και τι επροκειτο να γινει στο μελλον, δεν το λεω για σενα, αυτο γινεται εδω και χρονια, και ειδικα απο ατομα με αλλου ειδους επεμβασεις, δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η εμμονη, ξερεις δεν με πηραν σαν το προβατο στη σφαγη, μυαλο εχω δοξα το θεο και ξερω τα υπερ και τα κατα της επεμβασης ΜΟΥ . οπως ξερω το σωμα μου, το νεο μου στομαχι, τι με πειραζει και τι οχι, και τα γουστα μου επεισης
υγ: φρουτα δεν ετρωγα ποτε :P οποτε και καρπουζι και ροδακινο που τρωω μου αναψαν λαμπαδα :lol: με το καλο να ερθεις οποτε θελησεις! εισαι καλοδεχουμενη εννοειτε!
λοιπον σημερα εφαγα ενα φαγητο πολυ σουπερ!!! θυμαστε που λεγαμε με το κρεας οτι δυσκολα κατεβαινει ?? ε εγω σημερα αντι για κρεας ( και μετα την χθεσινη κρεατοφαγια) εκανα ριζοτο με γαριδες και λαχανικα απλα θεικοοοοο!!! θα σας γραψω το βραδυ τι εχω φαει σημερα γιατι δεν τελειωσα ακομη χεχε!!!
Καλημέρα σας!!!! Δε ξέρω τί έφαγα μεστο Σαββατοκυρίακο, ούτε καν τα έγραψα στο δεφτέρι μου, αλλά χτες το μεσημέρι πήγαμε σε μια ψαροταβέρνα και το κατευχαριστήθικα!!!!! Εφαγα 1/4 της μιας πλευράς της τσιπούρας, 1 κομματάκι φιλέτο ψάρι (περίπου στο ίδιο μέγεθος με αυτό της τσιπούρας), 3 πιρουνιές σαλάτα και μια τσιμπιά ψωμί με ταχίνι. μιλάμε ίσως ήταν από τα ωραιότερα και απολαυστικότερα γεύματα που είχα ποτέ μου!!!!!!!!!!
τι φανταστικα που ειναι να μπορουμε να απολαμβανουμε το φαγητο και να αδυνατιζουμε !!! ευχομαι αυτο να μην σταματησει ποτε!!!
εγω χθες εφαγα
π--γαλα με δημητριακα και βρωμη , 1/2 φρεντο
δεκ- μιση φετα γερμανικο ψωμι και μια φετα τυρι τοστ
μεσ- 2 κ.σ. ριζοτο με λαχανικα και 4 γαριδες
απ-- 2 δαμασκηνα αποξηραμενα και 5 αμυγδαλα
βρ-- 1 κ.σ. ριζοτο και 3 γαριδες