-
αλλα +100 απο το πουθενα σημερα,50,2...
αν δεν αδιαθετησω δεν βλεπω να πεφτει!!!
σημερα:
~1 γιαουρτι 0%+2 κσ μπραν ξυλακια+30 γρ μελι
~1 αραβικη πιτα,λαχανικα,2 κσ σοσ,1 αυγο βραστο,2 φετες χοιρινη ομοπλατη,50 γρ τυρι λαιτ
~1 ροδακινο
~μισο μανγκο
~σαλατα χωρις λαδι+1 σαδρελα σε κονσερβα σε φυσικο χυμο 70 γρ
-
50 ολα!-200 και αδιαθετησα κιολας χτες το βραδυ,αρα οκ μαλλον!
σημερα:
~1 γιαουρτι 0%+2 κσ μπραν ξυλακια+1κσ μελι
~2 ροδακινα
~τοστ(2 φετες μαυρο ψωμι+40 γρ τυρι λαιτ+2 φετες χοιρινη ομοπλατη)
~ντοματα,αγγουρι,2 βραστα αυγα,1 κρισπις,35 γρ τυρι μιλνερ εν λευκω
-
μπραβο σου που προσπαθεις
εγω εχω τοοοοοοσαααα πολλα καιλα και ολο το περνω αποφαση και σταματαω.ξεκινησα κι εγω απο σημερα για να δουμε θα τα καταφερω.φιλια
-
Αδαμαντια ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΩ. ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΖΥΓΙΖΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1,1).
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
-
Αδαμαντια σε ευχαριστω πολυ!οντως μια αποφαση ειναι αλλα και στα λιγα κιλα ειναι δυσκολο να το κρατησεις ειτε γιατι επαναπαυεσαι και λες σιγα τι ειναι 5 ή 7 ή ακομη και 2 κιλα ειτε γιατι απογοητευεσαι που δε χανεις και το ριχνεις περισσοτερο στο φαι!καλη αρχη, μην τα παρατας και βασικα να επιμενεις ειτε βλεπεις διαφορα ειτε οχι!
σημερα -300,49,7!σαν να πηραμε προς βλεπω!!
τι εφαγα:
~150 γρ μανγκο+150 γρ σταφυλια+200 γρ ανανα
~τοστ(2 φ μαυρο ψωμι,2 φετες χοιρ.ομοπλατη,35 γρ μιλνερ,ντοματα,μαρουλι
~1 γιαουρτι κρι κρι 2% με γλυκο κουτ κυδωνι
~170 γραμμαρια ψητο κοτοπουλο(και στηθος και μπουτι χωρις πετσα φυσικα)
-
σταθερη σημερα,49,7!
τι εφαγα:
~1 τοστ(2 φετες μαυρο ψωμι,1 κγλ φιλαδελφεια λαιτ,μαρουλι,30 γρ τυρι λαιτ,2 φετες χοιρ.ομοπλατη)
~220 γρ.σταφυλια
~1 τεραστια σαλατα(μαρουλι,αγγουρι,ντο� �ατα),1 κουτι 225 γρ κοτατζ,120 γρ κοτοπουλο+3 κρισπις)
-
+200 απο το πουθενα παλι σημερα...49,9
τι εφαγα:
~1 τοστ(2 φετες μαυρο ψωμι,1 κγλ becel light,30 γρ τυρι λαιτ,2 φετες χοιρ.ωμοπλατη
~ντοματα,αγγουρι,2 λουκανικα 0-3%(114 θερμ και τα 2),2 βραστα αυγα
~180 γρ ανανα,1 μικρο αχλαδι
αργοτερα θα δω...εχουμε και εξοδο με ποτα το βραδυ!
-
-800!!!49,1
χτες δεν εφαγα ομως τιποτα αλλο γιατι εμαθα κατι που με στεναχωρησε και πραγματικα μονο το φαι δε σκεφτηκα...αλλα ηπια 3 ποτα + 2 σφηνακια!τι να πω μαλλον πρεπει να βγαινω πιο συχνα τελικα!:smirk:
αλλα κοιταζοντας τον εαυτο μου στους καθρεφτες της τουαλετας στο κλαμπ σε συγκριση με αλλες κοπελες ηταν ΟΛΕΣ πιο αδυνατες απο μενα(καθε φορα που πηγαινα wc).....το θεμα εχει ξεφυγει εντελως...τα προτυπα εχουν αλλαξει εντελως επισης...σκεφτομουνα καλα ποοοοσο αδυνατη ειναι αυτη ή η αλλη,ποσα κιλα να ειναι 45?????43???ΕΛΕΟΣ!!!
ελαχιστες παρατηρησα ηταν λιγο χοντρουλες...αλλα εκεινες δεν ετυχε να τις δω διπλα μου για να συγκρινω!
και αναρωτιεμαι πινοντας τον σκετο μου καφε:μονο οι αδυνατες βγαινουν πλεον????περιττο να πω οτι τις λιγο χοντρουλες δεν τις κοιτουσε ΚΑΝΕΙΣ...και δεν ηταν καθολου ασχημες κιολας...ελεος πραγματικα!
-
λοιπον σημερα:
~1 γιουρτι 0%+2κσ μπραν ξυλακια+1 κσ μελι
~2 κρισπις+2 φετες χοιρ.ωμοπλατη
~1 λιπτον ροδακινο-πρασινο τσαι 330 μλ
~ομελετα με 1 κγλ λαδι, 2 αυγα+2 ασπραδια,1 μικρη κονσερβα μανιταρια,2 λουκανικα 0-3%,40 γρ τυρι λαιτ
ΚΑΙ 35 λεπτα γυμναστικη στο σπιτι!!!!:bouncy:ξεκιναω και εγω!!!:duh:
-
+500 απο το πουθενα!!49,6!!εχω αρχισει να πιστευω οτι ειμαι υπνοβατης και τρωω τα βραδια χωρις να το παιρνω ειδηση:rolleyes::rolleyes:....
δεν μπορω να το εξηγησω, μα τοση κατακρατηση πια...???
σημερα:
~500 μλ γαλα 1%
~1 μηλο
~1 τοστ(2 φ μαυρο ψωμι+1 κγλ φιλαδελφεια λαιτ,2 φετες χοιρ ωμοπλατη,1 φετα τυρι λαιτ)
~τονοσαλατα(μαρουλι,αγγουρ� �,ντοματα,140 γρ κονσερβα καλαμποκι,1 τονος σε νερο,2 κγλ λαδι)
-
-400gr, 49,2...ελπιζω μονο να κρατησει και να μη λεει παλι αυριο παρραπανω χωρις λογο..
σημερα:
~180γρ σταφυλια+120 γρ μανγκο
~ τοστ(2 φ μαυρο ψωμι+1 κγλ becel λαιτ,2 φετες χοιρ ωμοπλατη,1 φετα τυρι λαιτ)
~500 ml γαλα 0%
~2 λουκανικα 0-3%+2 βραστα αυγα
-
αμπσολουτακι πως κ δε τρως κανονικο φαγητο?
πχ κανενα οσπριο, λαδερο κτλ?
-
μπα δεν ειμαι της μαγειρικης κοραλακι!!επισης ειμαι και ιδιοτροπη,αν μεινει χθεσινο φαγητο δεν το τρωω,αλλα το πιο σιγουρο ειναι οτι αν φτιαξω κατι(μενω μονη μου) θα το φαω ολοοο και παει μετα η διαιτα!!:bigsmile:
-
σημερα αν και 49 νταν(που περιμενα τοοοσο καιρο να δω) τα γ@μησα ολα...
δεν αλλαζω τικερακι γιατι αυριο θα με λεει 50 + σανταρ...
εφυγα απο τη δουλεια νωριτερα με προφαση "πιθανη ιωση" ή κατι τετοιο και πηγα στα μαγαζια για ψωνια και μετα για καφε,ηθελα τελος παντων να κανω κατι διαφορετικο μιας και τελευταια νιωθω καπως χαλια...
και ενω ειχα φαει χαλαρα τις 800 μου θερμιδες περναω και απο το σουπερ μαρκετ και τι δεν ψωνισα...
και τρωω λιοπον:
πανω απο 1/2 κιλο κοτοπουλο σουβλας ΜΕ πετσα,200-300 γρ σταφυλια και τωρα αυτη τη στιγμη τρωω ρυζογκοφρετες με μερεντα...δεν μετραω,ελπιζω μονο να σταματησω πριν τελειωσει το κουτι...
-
absolute ντάξει σκέψου να ήταν και κόκκινο το κρέας ή αντί μισό κιλό κρέας να έτρωγες αντίστοιχη ποσότητα γλυκών. Προσπάθησε να κινηθείς λίγο.....Ήσουν και σε χαμηλές θερμίδες πριν από αυτό... Αλλά αν εσύ το βλέπεις υπερβολικά μεγάλο κακό σκέψου να συνεχίσεις κιόλας πως θα νιώθεις! Ένα μεγάλο ποτήρι νερό και τέρμα:wink2:
άσχετο με το ποστο σου, έχουμε τις ίδιες αναλογίες! τι διατροφή κάνεις γενικά και πόσο έχανες το μήνα στο περίπου? Αποφάσισα-αν και το ήξερα από πάντα- ότι η μόνη λύση είναι κάτι ισορροπημένο, και μόνο με fad δίαιτες ασχολούμουν..