κανω οτι θελω λοιπον!χιχιχιχιχι
Printable View
κανω οτι θελω λοιπον!χιχιχιχιχι
Eτσι! :D
Κορίτσια, καμία ιδέα για νυχτερινα σνακ?
Αυτο το διάστημα έχω μεγάλο φόρτο εγρασίας (κοντα 18 ώρες την ημέρα!!) Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τις βραδινες ώρες να πεινάω. Εχω μαζί μου κάτι fitness bars ή κανένα φρούτο αλλά υπάρχουν και στιγμές που η πεινα είναι πείνα!! Αν πάω για ύπνο στις 3 και 4 το πρωι, τι ώρα περίπου ειναι λογικό να φάω βραδινό;
εγώ έχω πάρει καλαμπογκοφρέτες η 5 έχουν 100 θερμίδες. απλώνω πάνω λίγο γιαούρτι κ ντομάτα κ τις τρώω.
Καλαμπογκοφρέτες ??? Αχχ δεν τις ξέρω, δεν τις έχω δει πουθενα!! Σε ποιό τομέα θα τις βρω σε supermarket?Quote:
Originally posted by bouliana
εγώ έχω πάρει καλαμπογκοφρέτες η 5 έχουν 100 θερμίδες. απλώνω πάνω λίγο γιαούρτι κ ντομάτα κ τις τρώω.
Ευχαριστώ για την ιδέα!! :)
αχ να σε πω δεν ξέρω αν έχει στο σούπερ μάρκετ ,εγώ τις πήρα από μαγαζί με βιολογικά .αλλά μπορεί να έχει σε σούπερ μάρκετ ρυζογκοφρέτες που είναι το ίδιο πάνω κάτω.
ρυζογκοφρετες εχει στα ΑΒ και εχουν γευση σαν ποπ κορν κολλημενα μεταξυ τους με αλατι.
Thanks!! Θα το κοιτάξω και σε μαγαζί με βιολογικά!
click θα το κοιταξω, ευχαριστώ πολύ!
Σκέφτομαι πόσο χάρηκα με την πρώτη βροχή κ πόσο αρχίζει να μου την δίνει τώρα που βρέχει κάθε μέρα!!θέλω συνέχεια να κοιμάμαι...
μμμμμ.... δε σκέφτομαι απολύτως τίποτα!!! θέλω μόνο να σχολάσω και να ξεραθώ στον ύπνο!!!! γίνετε?!?!?
τι δουλεια κανεις?? κ εγω σχεδον καθε μερα αυτο σκεφτομαι!να σχολασω να παω να αραξω!
ιδιωτική υπάλληλος είμαι!!!! ...ξέρεις αυτοί που δουλεύουν πολλές ώρες και πληρώνονται λιγότερα απο του δημοσίου.... μέσα σ'αυτούς είμαι κ εγώ δυστυχώς!!! αλλά με τις τωρινές συνθήκες πάλι καλά που έχουμε δουλειά!!! τι ώρα σχολάς εσύ?
6.κ εγω μια απ τα ιδια!χαχαχαχαχα
γι'αυτό δε γυμναζομαι!! δεν έχω χρόνο!!! :p κλασσική δικαιολογία ιδιωτικού υπαλλήλου!! ;)
xaxaaxaxa εσυ τι ωρα σχολας?
ασε λιγο ακομα κ φυγαμε!παω για χοροοοοοοοοοοοοοοο