αχ! το σημαντικοτερο ξεχασα.
ΑΝΙΘΟΣ
ταιριαξε εκπληκτικα :)
Printable View
αχ! το σημαντικοτερο ξεχασα.
ΑΝΙΘΟΣ
ταιριαξε εκπληκτικα :)
μα τα καλύτερα δε μου λες και λατρεύω κάτι τέτοιες προσθήκες. ʼνιθο, μάραθο, σέλινο, μαιντανός δυόσμος το καλύτερο μου. Εγω και η κατσίκα τόση πρασινάδα.
Γίνανε τα ρεβύθια ή ακόμα; Εμείς σήμερα τα πετύχαμε. Ξινά ξινά όπως μου αρέσουν.
Εμείς τα τρώμε σαν σουίτσα χωρίς ρύζι και επίσης αντί για λεμόνι μπορείς να βάλεις νεράτζι.
γινανε τα ρεβυθια. ουτε φωτο δεν αξιζαν. ειχα ξεχασει να παρω λεμονι απο σουπερ.
ενταξει ξενερωτα ηταν αλλα τα εβρασα καλα ευτυχως :P
ρεβυθια με νερατζι, μονο εσυ μπορουσες να το πεις αυτο:bigsmile::crazy:
Ναι γιατί δεν βάζω λαδόχαρτό και τις βάζω κατευθείαν στο αντικολλιτικό ταψί. όσες φορές το δοκίμασα με λαδόχαρτο δεν μου βγήκαν και πολύ καλές.Quote:
Originally posted by click
o μουσακας φαινεται κολαση!!!!!!!:thumbup:
οι πατατες δε μοιαζουν καθολου με τις πατατες Λιλυς παντως, ειναι σαν τηγανητες
Κιόμως χόρτασε!!!!! Τόσο τρώει, δεν τρώει και πολύ κρέας γενικός.Quote:
Originally posted by smart
καλα πωλινα, ειναι αυτο φαϊ για αντρα που δουλευει ολημερις κ οληνυκτις?Quote:
Originally posted by polinaki1983
¨
μαρη βαλε κανα λουκανικο παραπανω!!!
(κ εσυ γιατι οχι ντοματα κ αγγουρι στο πιατο?)
Εγώ δεν είχα ντομάτα και αγγουρακι επηδή ήταν οι πρώτες μέρες που είχα τις καούρες και έπερνα τα χάπια, και δεν γινόταν να φάω.
Δε φταίω εγώ οικογενειακή η συνταγή και βλέπεις ε κυρία δεν ανέφερα τίποτα για κανέλα περιορίζομαι σε σκέτο πιπεράκι.Quote:
ρεβυθια με νερατζι, μονο εσυ μπορουσες να το πεις αυτο
:smilegrin::smilegrin:
Κοριτσάκια μου επειδή το αυριανό μου μενού έχει κοτόπουλο με σαλατούλα αλλά επειδή δε θέλω πάλι τη συνηθισμένη σαλάτα αλλά κάτι πιο υπερπαραγωγή για δώστε καμιά καλή ιδέα με οτιδήποτε λαχανικό.
Περιμένω προτάσεις
Μια απτις αγαπημένες σαλάτες είναι με διάφορα είδη μαρουλιού, ντοματούλες τσερι, ρόδι και ξύδι-λάδι-λεμονι κτυπημένα μαζί
πρωτη αποπειρα για πιτσα Light
υλικα
ζυμη pilsburry απο σουπερ μαρκετ.
καπνιστη γαλοπουλα, leerdamer, τσενταρ lavache, μανιταρια φρεσκα, ντοματες και πιπεριες κοκκινη, κιτρινη, πορτοκαλι.
σαλτσα απο φρεσκια ντοματα(το εξω μονο οχι σπορακια κλπ) αλατι πιπερι κανελλα κρεμμυδι ριγανι λιγο ελαιολαδο)
τι λετε???
Τέλια φένετε!!! τί έλεγε από γεύση?
Χάλια, χάλια απορώ πως το έφαγες αυτό το πράγμα:smilegrin:Quote:
τι λετε???
Αυτά τα φύλλα τα έχω δοκιμάσει και εγώ αλλά σε κρουασάν και είναι πεντανόστιμα. Στην πίτσα καλα? Τραφανό το φύλλο;
πωπωωωωωωωωωω!!!
κλικλικω θα σε γδαρω, ειναι πολυ λαχταριστη μιλαμε !!
λεω οτι την βλέπω, σκέφτομαι και την σουπερ εξτρα σπεσιαλ λιπαρη πίτσα που μ κουβάλησαν κ έφαγα χτες βράδυ και μου έδωσες ιδέα την επόμενη να έχω οργανωθεί και να φτιάξω κ εγώ..ούτως ή άλλως οι φιλεναδίτσες μου τρώνε τα πάντα ζωή νάχουν!!Quote:
Originally posted by click
υλικα
ζυμη pilsburry απο σουπερ μαρκετ.
καπνιστη γαλοπουλα, leerdamer, τσενταρ lavache, μανιταρια φρεσκα, ντοματες και πιπεριες κοκκινη, κιτρινη, πορτοκαλι.
σαλτσα απο φρεσκια ντοματα(το εξω μονο οχι σπορακια κλπ) αλατι πιπερι κανελλα κρεμμυδι ριγανι λιγο ελαιολαδο)
τι λετε???
ροζουλα ειναι παρα πολυ καλη λυση.
γιατι και γαλοπουλα μπορεις να βαλεις, και λαητ τυρια.
και το μονο λαδι που ειχε ηταν 1κ.γ. για τσιγαρισμα κρεμμυδιου στη σαλτσα.
με προθερμαμενο φουρνακι στους 200 ηταν ετοιμη σε 15 λεπτα.
πολυ νοστιμη Πωλινα
Ουτε ενα ευσημο?? Τι να πω!!! Ντροπη!!