πολυ πολυ ομορφα!!! αχ πολινακι!!! πλακα σε κανει η ζυγαρια ε???
παντως αυτο με το νεροοοοο....σε καταλαβαινω!!!! οταν διψαει κανεις ειναι μαρτυριο!!!!!
τι γλυκο αυτο με τις ορχιδεες απο τον ανδρα σου!!!! γλυκο γλυκο γλυκο!!!
Printable View
πολυ πολυ ομορφα!!! αχ πολινακι!!! πλακα σε κανει η ζυγαρια ε???
παντως αυτο με το νεροοοοο....σε καταλαβαινω!!!! οταν διψαει κανεις ειναι μαρτυριο!!!!!
τι γλυκο αυτο με τις ορχιδεες απο τον ανδρα σου!!!! γλυκο γλυκο γλυκο!!!
ακουσα και απο αυτην τη γυναικα που ελεγε ξεχναει να φαει!!!!
επικοινωνησατε τελικα?
Της έστειλα έτημα φιλίας στο facebook και περιμένω να με δεκτεί. Μόλις με δεκτεί θα της ζητησω το τηλέφωνό της.
Ναι πολύ γλυκό αυτό με τις ορχιδέες και ειδικά που το διάλεξε μόνος του, ενώ που ρώτησε του είπαν πως πάνε τριαντάφυλλο την μέρα της γυναίκας, και επείσης που πήρε το αγαπημένο μου χρώμα ορχηδέας!!!!!
αχ πωλινακι φοβαμαι οτι θα κανουμε μαυρα ματια να δουμε συνταγη σου
κλααααααψ :(
Γιατί κλικάκι μου? Τώρα είναι που θα ανακαλύψω νέες συνταγές και γέυσεις. Που θα πρέπει να κάνω τα πολτοποιημένα μου νόστημα για να μπορώ να τα φάω!!!!!
Φυσικά εσείς θα βλέπετε τις σουπίτσες πριν την πολτοποίηση...
α καλη φαση!! σουπες!!
τ ε λ ε ι α!!
:bigsmile:
Ναι ναι!!!! Από το επόμενο Σάββατο και μετά!
πωλινακι γιατι δεν κανει να πινεις νερο;;;
Πίνω κούκλα μου. Αλλά το στομάχι μου δεν χωράει πιο πολύ από 3-4 κουταλιές ανά 20-30 λεπτά!!!! Αν πιω πιο πολύ θα σκάσω στους πόνους!
Φοβερή και λεπτομερέστατη η περιγραφή Πωλινάκι μου! Σε ευχαριστούμε! :smilegrin:
Καλές απώλειες από εδώ και στο εξής! Πήρες φόρα!!!!
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλα και εισαι ευτυχισμένη:thumbup:
Καλησπέρα.... Σήμερα δεν είμαι πολύ καλά.... ΔΙΨΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.................... .........
Και νομίζω υπερτίμησα πολύ τις δυνάμεις μου.....
Ολο το βράδυ ο μικρός έκανε εμετόυς, και οκ τον ανελαβε ο άντρας μου αλλά ούτε εγώ μπορεσα να κοιμηθώ και πολύ. Ξύπνησα το πρωί, ηπια λίγο τσάι, που κατά την διάρκεια που το έπεινα έβαλα πληντύριο και συγίρισα λίγο το δωμάτιό μου. Μετά πήγα τον μικρό με την μαμά μου στο γιατρό και μετά τους έφερα σπίτι και πήγα στην φρουταρία να πάρω διάφορα που ήθελα για το σπίτι. Εκεί λοιπόν στην φρουταρία, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κιτρίνισα, και παρολίγο να πέσω κάτω. Ευτυχώς με είδε ο άνθρωπος και μου έφερε λίγο νερό......
Ψώνισα και ήρθα σπίτι και από εκείνη την ώρα είμαι χάλια..... ήρθε η καϊμένη η μαμά μου πάνω στο σπίτι και μου καθάρησε όλο και μου έβαλε και άλλα πλυντήρια, και πήρε η αδελφή μου τον μικρό κάτω....
Εγώ δεν μπορώ να κουνιθώ.....
Νομιζω πρέπει να βρω μια λύση να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου......
αχ ναι Πολινακι!!! βιταμινες!!! και για την κουραση και για το θεμα με τα μαλλια!!!! οπως ακουσα απο αλλες κοπελες εδω!!!!!
Ειναι τεραστια διαφορα για τον οργανισμο....
εκει που ετρωγε τωρα να τρεφεται με μιση κουπα ζωμους τη μερα και αν....
ολοι θα ειχαμε λιποθυμια!!!