Ζουζούκα παιδί του 1987 εισαι και εσυ? η εκλεισες τα 25?
Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου, να εισαι καλά..
Τα καλύτερα και σε εσενα
Printable View
Τα καλύτερα και σε εσενα
Καλά ζουζούκα χαλάρωσε και εγώ 33 έφτασα και τώρα με ψιλοθυμήθηκε το μητρικό ένστικτο! :lol:
Μαγδαλένα μου σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα η ζωή σας να ομορφύνει ακόμη περισσότερο με ένα υγιέστατο μωράκι! Και εγώ καλά είμαι συνεχίζω με την διατροφή μου και τα πάω πολύ καλά και με κάνει ευτυχισμένη και ήρεμη όλο αυτό. Σε λίγο θα κλείσουμε και εγώ με τον άντρα μου έναν χρόνο που δεν προσέχουμε πλέον, αλλά παιδάκι ακόμη δεν μας έχει έρθει. Βέβαια δεν αγχώνομαι γιατί δεν το έχουμε προσπαθήσει και με πρόγραμμα αλλά έχω και το θέμα της ενδομητρίωσης το οποίο όσο να ναι δυσκολεύει τα πράγματα λογικά. Το σημαντικό είναι να το θέλετε, να υπάρχει πολύ αγάπη και καθόλου άγχος. Εύχομαι σύντομα να έχεις να μας πεις ευχάριστα ;).
'87 κι εγώ!! Που μένεις κοριτσάκι? Αθήνα?Quote:
Originally posted by Magdalena
Τα καλύτερα και σε εσενα
Μαγδαλένα μου μπράβο σας που σε τόσο μικρή ηλικία αποφασίσατε ότι θέλετε να γίνετε γονείς! Έχετε πάρα πολύ χρόνο μπροστά σας για να χαρείτε και τον ελεύθερο έρωτα και να μην αγχωθείτε για το πότε θα πιάσετε παιδάκι. Κοίτα να ευχαριστηθείς την περίοδο που ξεκινάει, είναι και αυτή σημαντική για να δεθείτε ως ζευγάρι και να υποδεχθείτε με πολλή χαρά και αγάπη όταν με το καλό σας έρθει το μωράκι σας :D
Μενω λίγο πιο εξω από την πατρα..ερχεσαι καθόλου προς τα μερη μου?
Εγω εχω πολλους συγγενεις στην Αθηνα..
Ελλη μου, ειλικρινα ότι επιθυμείς συντομα να γινει πραγματικότητα γιατι το αξίζεις γλυκιά μου..Quote:
Originally posted by Eli
Καλά ζουζούκα χαλάρωσε και εγώ 33 έφτασα και τώρα με ψιλοθυμήθηκε το μητρικό ένστικτο! :lol:
Μαγδαλένα μου σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα η ζωή σας να ομορφύνει ακόμη περισσότερο με ένα υγιέστατο μωράκι! Και εγώ καλά είμαι συνεχίζω με την διατροφή μου και τα πάω πολύ καλά και με κάνει ευτυχισμένη και ήρεμη όλο αυτό. Σε λίγο θα κλείσουμε και εγώ με τον άντρα μου έναν χρόνο που δεν προσέχουμε πλέον, αλλά παιδάκι ακόμη δεν μας έχει έρθει. Βέβαια δεν αγχώνομαι γιατί δεν το έχουμε προσπαθήσει και με πρόγραμμα αλλά έχω και το θέμα της ενδομητρίωσης το οποίο όσο να ναι δυσκολεύει τα πράγματα λογικά. Το σημαντικό είναι να το θέλετε, να υπάρχει πολύ αγάπη και καθόλου άγχος. Εύχομαι σύντομα να έχεις να μας πεις ευχάριστα ;).
Οσο για το θεμα της διατροφης σου βλεπω ότι τρως πολύ υγιεινα και με προγραμμα
καλε ρε αθεοφοβες λέτε για παιδιά και δε με φωνάζετε να ρθω να κλαφτω??? Εγω πότε μα πότε θα γίνω μανα?? ΠΟΤΕ μόνη μου απαντω.
Σ' ευχαριστώ Μαγδαλένα μου για τις γλυκές σου ευχές :), αρχίζω και εγώ να νιώθω σιγά σιγά πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου οπότε και αυτό θα παίξει τον θετικό του ρόλο πιστεύω ;)
Μαρακι μου..WELCOME!!
σε χασαμε..τι κανεις?
Συντομα όλες να εχουμε καλά νεα..το ευχομαιQuote:
Originally posted by Eli
Σ' ευχαριστώ Μαγδαλένα μου για τις γλυκές σου ευχές :), αρχίζω και εγώ να νιώθω σιγά σιγά πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου οπότε και αυτό θα παίξει τον θετικό του ρόλο πιστεύω ;)
Σιγουρα παιζει πολύ σημαντικό ρόλο να εισαι χαλαρη και να μην σκεφτεσαι επίμονα αυτό..
Καλημέρα Μάγδα μου τι κανεις? Γραφω γραφω οποτε μπορώ στις τριάδες. Σε αυτο το τοπικ τι να γραψω η καψερή. Τελειωσαν τα χαπια και τωρα και καλά θα ρθει μονο του. Ναι καλα. Ευθυμησαμε παλι. Εκανα πριν 10 μερες υπερηχο. Ολα τελεια. So what?Δε θα ρθει μη γελιομαστε.
Συγνωμη για την απαισιοδοξία αλλά χτες που χα βγει για καφε μπηκε μεσα μια γυναικα με το μωράκι της και φούντωσα.
δεν έρχομαι μωρέ....μόνο τα χρόνια της άγριας νιότης κατέβαινα στο καρναβάλι...:spin::tumble:Quote:
αλλά όποτε έρθεις Αθήνα πρέπει να καλέσεις για καφέ! ;)
αντε να ερθει να ηρεμησεις μαρακι..σκεψου θετικα και χωρις αγχος!
Καταλαβα με το που ειδες αυτη την εικονα ειπες "ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ"?? χαχαχ
Εννοειτε Ζουζπυκα μου..εχεις facebook? να σου στειλω το e mail μου?Quote:
Originally posted by zouzouka
δεν έρχομαι μωρέ....μόνο τα χρόνια της άγριας νιότης κατέβαινα στο καρναβάλι...:spin::tumble:Quote:
αλλά όποτε έρθεις Αθήνα πρέπει να καλέσεις για καφέ! ;)
Εγώ θα έρθω Ναύπακτο το Πάσχα ;) μπορεί να τα πούμε λοιπόν χιχιχιχι