Ελακι δεν μπορώ να στείλω μηνυμα!!!!!!!!!! :regan::regan::regan::regan:
Καλό βράδυ!!!!
Printable View
Ελακι δεν μπορώ να στείλω μηνυμα!!!!!!!!!! :regan::regan::regan::regan:
Καλό βράδυ!!!!
οκ τα λέμε αύριο γλυκιά μου....και περιμένω περιμένω...:crazy::bigsmile:
Αν μπορούμε λέει;; Εννοείται! Και τα αγαπάω πολύ τα όσπρια! Τα πάντα περιλαμβάνει ελαφάκι και κρέας και όσπρια και ζυμαρικά και ρύζι και ότι μπορείς να σκεφτείς δεν έχει απαγορευμένες τροφές όπως και στην ζωή μας δε πρέπει να υπάρχουν απαγορευμένες τροφές. Ειδικά τα όσπρια είναι μία φανταστική τροφή που πρέπει να έχει εξαίσια θέση στην διατροφή μας! Σήμερα μαγείρεψα φασολάδα σούπα μιαμ μιαμ :thumbup: [/quote]
ωραία γιατί λέω να το δοκιμάσω..
για σήμερα λοιπόν λέω
Πρωι:κουλούρι και 1 χυμό πορτοκάλι
Μεσημέρι:πατάτες φούρνου και λίγες γαρίδες κοκκινιστές με μία φέτα ψωμί
Απογευματινό:1 φρούτο και 1 μπισκοτάκι
Βράδυ:τόνο με καλαμπόκι βραστό και φρυγανιά
Eli πως τα βλέπεις?δεν έφαγα πρόγευμα γιατί ξύπνησα αργα..
Αν μπορείς να μου πείς την γνωμή σου..ελπίζω να μην σε ζαλίζω..:yes: :yes:
τι είναι αυτά που λες καλέ, όχι και να με ζαλίσεις!
Λοιπόν τα βασικά γεύματα είπαμε τριάδες δηλαδή
Στο πρωινό σου έφαγες υδατάνθρακα (κουλούρι) έφαγες κάτι φρέσκο (χυμό) αλλά δεν είχε πρωτεΐνη (π.x. 1 φλιτζάνι γάλα, 2 δάχτυλα γραβιέρα, 1 αυγό κτλ)
Στο μεσημεριανό δεν έφαγες κάτι φρέσκο πχ μία σαλάτα ή ένα απλό καρότο καθαρισμένο ή ένα αγγουράκι
Το απογευματινό τέλειο
Στο βραδiνό πάλι παρέλειψες το φρέσκο θα πρότεινα να βάλεις στον τόνο με το καλαμπόκι μία ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά που είναι πλούσια σε βιταμίνη C και η τριάδα σου είναι έτοιμη!
ok Εli μου!!
σε ευχαριστώ πολύ :bouncy:
Εφόσον κάνω τη διατροφή με τα τρίωρα κ τις τριάδες λέω να γράφω εδώ, στο αντίστοιχο τόπικ!!! :grin:
elafaki πως τα πάς?
Πρωί: γάλα + δημητριακά + 1 μανταρίνι
Πρόγευμα: 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + 1 τυράκι babybel + ακτινίδιο
Μεσημέρι: γαλοπούλα ψητή + ντοματοσαλάτα +1φ.ψωμί + λίγο φέτα πολύ λίγο-2 πιρουνιές μου αρέσει πάρα πολύ
Απόγευμα: 1 μικρή μπανάνα +2 πτι-μπέρ με μαύρη σοκολάτα
Βράδυ: 1 γιαούρτι +1 παξιμάδια +1 μήλο
Eli σε περιμένω :bisou::bisou::bisou:
Quote:
Originally posted by break
Εφόσον κάνω τη διατροφή με τα τρίωρα κ τις τριάδες λέω να γράφω εδώ, στο αντίστοιχο τόπικ!!! :grin:
elafaki πως τα πάς?
break μου ήθελα πολύ και εγώ να κάνω τις τριάδες αλλά επειδή νηστεύω και δεν τρώω γαλακτοκομικά και κρέας δεν μπορώ άρα θα προσπαθήσω να μπώ στο κλίμα των τριάδων μετά τις γιορτές..
πάντως βλέπως οτι εσύ τα πας πολύ καλα!!Μπράβο θέλει δύναμη και φαίνεται οτι την έχεις! :thumbup:
elafaki εδώ θα ήμαστε κ θα σε περιμένουμε όταν τελειώσει η νηστεία, να παίρνουμε κ ιδέες βρε παιδί μου η μία από την άλλη :wink2:
Πρός το παρών μια δύναμη την έχω, αλλά δεν ξέρω για πόσο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
break σε λίγε μέρες θα γράφω και εγώ εδώ και θα παίρνουμε η μία δύναμη απο την άλλη!!!!
Καλή συνέχεια μέχρι τότε!!και οτι χριεαστείς εδώ είμαστε!!:wink2:
ʼντε ελαφάκι σε περιμένω!!!
Οι άλλες κοπελιές που πήγαν?
Σήμερα το menu είχε:
Πρωί:γάλα + δημητριακά + 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα: 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + 1 babybel + 1 ακτινίδιο
Μεσημέρι:1 1/2 φλτ φακές + 5 ελιές + 1 φ.ψωμί + πιπεριές φλωρίνης ψητές
Απόγευμα: 1/2 μπανάνα + 1 digestive με μαύρη σοκολάτα
Βράδυ: 1 αυγό + γραβιέρα + ντοματίνια + αγγουράκι + 1 φ.ψωμί
Πρό ύπνου: 5 αμύγδαλα + 1μανταρίνι
Πολλά μου φαίνονται!!!!!!!
Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλή μου νέα αρχή!
Απο σήμερα λοιπόν ξεκινώ κι εγώ με το πρόγραμμα 3χ3 (τρίωρα και τριάδες) έχοντας σαν στόχο της πρώτης εβδομάδας κυρίως να διατηρήσω τα τρίωρα και να γράφω στο νέο μου ημερολογιάκι και δευτερευόντως τους συνδιασμούς.
Επειδή τα κιλά μου τα έχασα με διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες θα εισάγω σταδιακά τα αμυλώδη και τα φρούτα στην συνέχεια ωστέ να μη δω καμιά αυξηση στα κιλα και πανικοβληθώ...
ετσι σήμερα μέχρι στιγμής έχω φάει
8.00 1φλ.γαλα με 2κσ βρώμη και 1κσ γκότζι μπέρις καφές με ζαχαρίνη
11.00 1 ψωμάκι από λιναρόσπορο με 1φ γαλοπούλα
2.00 1 κοτόπουλο φιλέτο , ανάμικτη σαλάτα με ξηρούς καρπούς
5.00 (πήρα μαζί μου) 1 μήλο και 1 γιαουρτι
τα υπόλοιπα θα τα καταγράψω αύριο....
όσοι άλλοι ακολουθείτε αυτόν τον τρόπο διατροφής ας καταγράφετε εδώ το ημερήσιο πρόγραμμα ώστε να ανταλλάσσουμε απόψεις και να αλλήλουποστηριζόμαστε ...
α! σήμερα ξεκίνησα και πιο εντατικά ασκηση με σχεδόν 2 ώρες περπάτημα!!!:spin::spin::spin::spin:
Σημερα:Πρωινο:Κουακερ βρασμενο σε γαλα
,με μιση μπανανα
Μετα απο 3 ωρες επρεπε να φαω μια δυαδα αλλα επειδη θα ελειπα για πολυ ωρα εφαγα μια τριαδα:Σολωμο ετοιμο καπνιστο,με ρυζι κ μαρουλι.
Μετα απο 3 ωρες:Μια μπαρα δημητριακων,2 μανταρινια.
Βραδυ:Μαρουλια,ζαμπον κ κοτοπουλο,μαυρο ψωμι κ ενα κομματι κολοκυθοπιττα-αυτο το τελευταιο ασχετο αλλα σε σχεση με τις υπερφαγιες που εκανα πριν μολις 1 βδομαδα,πολυ καλα.Ημουν χορτατη εξω απο το σπιτι κ δεν πλακωσα τις τυροπιτες κ τα σουβλακια που ετρωγα πριν!!:starhit:
Καλημέρα Λορα και lessing :)
Είχε ξεκινήσει να γράφει η Break εδώ και εγώ έγραφα στο "τι έφαγα σήμερα" τελικά καταλήξαμε να μην γράφουμε πουθενά χεχεχεχε γιατί προσωπικά τα έκανα πολύ μπάχαλο στις γιορτές, δεν σημείωνα ούτε στο προσωπικό μου ημερολόγιο για τον διαιτολόγο. Δεν πειράζει καινούρια αρχή και πάλι :). Θα γράψω λοιπόν και εγώ τα χθεσινά μου τα καμώματα!
Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα, 1 κ.σ. ξηροί καρποί, 1/2 μπάνάνα
Πρόγευμα: 1 ελληνική μπάρα (αποξηραμένα φρούτα με ξηρούς καρπούς) και μερικές πιρουνιές σαλάτα μαρούλι με μαγιονέζα και παξιμάδι που ξέμινε από το προηγούμενο βράδυ
Μεσημεριανό: 1 μαρουλοσαλάτα, 1 μπούτι κοτόπουλο ψητό, 2 μικρά κρίθινα παξιμαδάκια
2 κουραμπιέδες
Απογευματινό: 1 αχλάδι και 1 καρύδι
Βραδυνό: 1 μανταρίνι και 1 1/2 φλιτζάνι ριζότο με μανιτάρια και 2κ.σ. γραβιέρα τριμμένη
Δραστηριότητα: γυμναστήριο 30' λεπτά διάδρομο, 40' βάρη, 20' ποδήλατο.
Αυτά για χθες δεν ήταν η καλύτερη μου μέρα αλλά αρχίζω να μπαίνω στα 5 γεύματα έστω και με τα παραστρατήματα μου. Θα εξαλειφθούν και αυτά εφόσον συνεχίσω τα συχνά μου γεύματα.
τελικα στις 5 εφαγα το γιαουρτι με κεκακι βρωμηςQuote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
ετσι σήμερα μέχρι στιγμής έχω φάει
8.00 1φλ.γαλα με 2κσ βρώμη και 1κσ γκότζι μπέρις καφές με ζαχαρίνη
11.00 1 ψωμάκι από λιναρόσπορο με 1φ γαλοπούλα
2.00 1 κοτόπουλο φιλέτο , ανάμικτη σαλάτα με ξηρούς καρπούς
5.00 (πήρα μαζί μου) 1 μήλο και 1 γιαουρτι
:spin::spin::spin::spin:
7.30 μηλο
9.00 σαλατα αναμικτη με κομματακια κοτοπουλο και 2 μπουκιες ψωμι
τα σημερινα θα τα γραψω αυριο για να ειναι συγκεντρωμενα
παντως μεχρι στιγμης κυλαει ωραια, εχω συνεχεια το τεφτερακι μου και το ενημερωνω και ειμαι τυπικη ως προς αυτο και τις ωρες δουλευω και τις τριαδες οσο μπορω...
το μονο κακο λογω καιρου δεν εκανα τον ποδαροδρομο μου αλλα χτυπηθηκα οσο μπορουσα σπιτι με ενα dvd χορευτικων ασκησεων...