to provlima einai oti sauto ton gamo 8a nai autos pou maresei polu k exei na me dei 3 mines kai ekana oneira na mai koukla kai adunatismenh
oxi mes ta nevra kai to prhximo
asxeto alla paizei na mou xei prokalesei pureto???
Printable View
to provlima einai oti sauto ton gamo 8a nai autos pou maresei polu k exei na me dei 3 mines kai ekana oneira na mai koukla kai adunatismenh
oxi mes ta nevra kai to prhximo
asxeto alla paizei na mou xei prokalesei pureto???
aytos pou s aresei tha dei ayto pou ekpempeis...an esy foras kati pou se kolakeyei kai pou se kanei n aisthanesai omorfa ayto tha dei....koita min dei ta neyra sou omws kai tin apogoiteysh s gt tote den se vlepw kala.... ta neyra sou mporei n s prokalesan pyreto i apoxi 2 imerwn ap tn toualeta me tpt!
PAIDIA EPA8A SOK
ANEVAINW SIMERA STN ZUGARIA
K ENW PRIN MIA VDOMADA ELEGE 62 KILA
SIMERA EDEIXE 67!!!!!!!!!!
TI STO D(z*a)$*_*$(#@)&%???????????????
:((((((((
vre ase ta kila...se giatro piges?????????????mipws den paei kati kala????
phga kai mou dwse upotheta...kalutera eimai mauto to 8ema
ta kila omws ap ta uperfagika????einai dunaton na pira tosa kila???mipws ftaiei oti perimenw kai na adia8etisw???
paidia 8elw sthrixh mpainw sunexeia na dw an mou xete steilei tipota
eimai moni mou entelws
sorry an sas prizw:sniff:
wannabeskinny, το ίδιο επαθε κ η αδερφη μου τις προάλλες, αλλα έφεγε η μπαταρία της ζυγαριάς, ήθελε άλλαγμα.
μηπως είναι αυτο??
σε καποια άλλη ζυγαριά , εκτος πχ σπιτιου ζυγιστηκες?
αν μπορείτε μη γράφετε με greeklish, δε κανει.
δεν θελει μπαταρια η δικη μου....δυστυχως
wanna συγγνωμη που παρεμβαινω κοριτσι μου αλλα αφου βλεπεις οτι η σγκεκριμενη διατροφη σου εκανε κατακρατηση, προβλημα τουαλετας και πιθανοτατα προβλημα στην αφομοιωση και χρηση της τροφης σου μην συνεχισεις το ιδιο μοτιβο διατροφης...προφανως σε βλαπτει...ελπιζω να εισαι καλυτερα συντομα
connie μου μια βδομαδα πριν με ειχε βοηθησει να χασω 4 κιλα περιπου
και πετουσα απο αυτοπεποιθηση και χαρα
το προηγουμενο σαββατο εφαγα μια τουρτα μονη μου κ απο τοτε τα υπερφαγικα εδιναν κ επαιρναν με τεραστιες ποσοτητες τροφης....σημερα ζυγιστηκα κ εμεινα!αν κ το βλεπω κ απ το σΩΜΑ Μου....παλι φουσκωσα και πρηστηκα παντου
κοπελα μου ηρεμησε.....η κατακρατηση μου πριν την περιοδο εχει φτασει και 2.5-3 κιλα...επισησ λογικο ν πηρεσ και κατι απ τα υπερφαγικα....ηρεμησε παρτο απ την αρχη με υπομονη κ επιμονη...ετσι χανονται τα κιλα οχι σε 1-2 βδομαδες.....εκτοσ αν θεσ ν χασεις 1-2 κιλαααα ...μην μου στεναχωριεσαι! ειδες που ακομα κ ο γιατρος υποθετα σου ειπε????
σ ευχαριστω πολυ δημητρουλα μου για την υποστηριξη:starhit:
ευτυχως βοηθαει ο καιρος αλλα απ την αλλη ειναι κ προβλημα
λεω μεσα στο σ/κ να κανω ενα 2ωρο αεροβια να ξεπρηστω λιγο
πολυ νερο κ πρασινο τσαι κ ισως πεσω κανα κιλο μεχρι την παρασκευη....
τιποτα αλιμονο....ειμαι και στο chat συχνα αμα θες κ επισης μπορεις παντα ν μ στειλεις και u2u.... δεν εισαι μονη σου σ αυτο...ολοι γ καποιο λογο ειμαστε σ αυτο το φορουμ
OK ξεκίνησα Ντούκαν σήμερα . Θα κάνω την πρώτη φάση για 10 ημέρες και μετά περνάω στο 1-1.
για να δούμε πως θα πάει ..
καρτα, καλη δυναμη και σου ευχομαι να βρεις στην ντουκαν μια μονιμη λυση στο προβλημα του βαρους σου οπως νομιζω οτι βρηκα κι εγω...
με 20 κιλά μείον, είσαι ο Ήρωάς μου!!!!