Quote:
Originally posted by dominiki
και αυτη ηταν η εμπειρια μου κοριτσαρες,
τα πραγματα πηγαν τελεια, δεν πονεσα καθολου, το πιο δυσκολο κομματι ηταν που επρεπε να μην κοιμηθω καθολου μετα την ναρκωση οταν με μετεφεραν στο δωματιο μετα το χειρουργιο γιατι ο γιατροσ ειπε οτι θα ανεβαζα πυρετο και ενδεχομενως να πηγαινα για πνευμονια, ετσι με το που πηγαινα να κλεισω τα ματια μου, αμεσωσ με ξυπνουσανε με απολεσμα να χω να κοιμηθω πανω απο 12 ωρες και επιπλεον ηταν ενα ενα ''παιχνιδι'' με 3 μπαλακια μεσα που επρεπε να φυσαω και να ρουφαω για να σηκωνονται οι χρωματιστες μπαλιτσες..και αυτο επρεπε να γινεται καθε μιση ωρα.. χριστεεεε μου ποσο εξαντλητικο ηταν, δυναμη να σηκωσω βλεφαρο δεν ειχα, επρεπε να φυσαω εκει μεσα κιολασ
στο νοσοκομειο περασα φανταστηκα , οι φιλοι μου ηταν διαρκως εκει, ειχα πολυυυ μεγαλη παρεα, το δωματιο μου ειχε γινει για τους φιλουσ μου σημειο συναντησησ για καφε
νοσοκομοι γιατροι ηταν υπεροχοι καναμε παρεα, ολο σουλατσες στουσ διαδρομουσ εκανα, γνςρισα ολουσ τους γειτονες.. ο γιατροσ μου ειναι ενα εκπληκτικος ανθρωπος και επιστημων τον ευχαριστω παρα παρα πολυ ηταν και ειναι παντα διπλα μου και ειναι υπεροχος, στο τελος δεν θελαν να φυγω απ το νοσοκομειο
εεεε να σας πω ενα μυστικο?? μην το πειτε πουθενα Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΥΣ:το μονο ''χαζο'' που μου συνεβει ηταν οτι αδιαθετησα ακριβως μετα το χειρουργιο μολις με ανεβασαν στο δωματιο, ηρθαν σε καποια φαση να με ελεγξουν οι νοσοκομεσ και βλεπουν αιματα τρελαθκαν και αρχησαν να με ερευνουν αχαχαχααχαχαχ και τσουπ ανακαλυψαν τον λογο, ενα θα σας πω με καθετηρα και αδιαθετη, το τελειο σκηνικο,χαχαχαχαχααχαχ καθε φορα που πηγαινα τουαλετα μουρμουριζα την τυχη μου..χαχαχαχαχα
Η Ζωή όντως είναι όμορφη ακόμα και αν λίγο πονάς μετά το χειρουργείο..τελικά όλες θα έχουμε να το θυμόμαστε με nostalgia το χειρουργείο αυτό :lol: