Έλενα σήμερα είμαι 100 γραμμάρια πάνω από εσένα!Quote:
Originally posted by helena73
που εισαι μαγδα μας?
Πως πας με τη διατροφή; Είδα εχθες την πάτησες με το κεμπάπ, όλα οκ σήμερα;
Printable View
Έλενα σήμερα είμαι 100 γραμμάρια πάνω από εσένα!Quote:
που εισαι μαγδα μας?
Πως πας με τη διατροφή; Είδα εχθες την πάτησες με το κεμπάπ, όλα οκ σήμερα;
Μπράβο koritsaki! Θα μας τελειώσεις τα χεράκια!!!!!Quote:
Originally posted by koritsaki
λοπον μιας και η πεμπτη τελειωνειQuote:
λοιπον κοριτσια εγω απο αυτα τηρησα το 1 και 2 αλλα δεν πηγα το σαββατο η συνεδρια γιατι δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεβατακι μου....ειναι νωρις βλεπετε και επρεπε να σηκωθω στις 8...πολυ δυσκολο για μενα σαββατιατικα.Quote:
δεσμευομαι
1) αυριο πεμπτη να κατσω να φτιαξω δαιτολογιο εβδομαδας η 2 βδομαδων
2) μεθαυριο παρασκευη να παω να ψωνισω τα απραιτητα απο σουπερ μαρκετ
3) παραμεθαυριο σαββατο να παω στη συνεδρια του slimming world
τωρα επανερχομαι στη δεσμευση
1. να μην φαω γλυκα μεχρι την πεμπτη
2. να τηρησω το προγραμμα που εκανα μεχρι την πεμπτη
σε πρωτη φαση
1. δηλωνω περηφανα οτι δεν καταναλωσα ουτε κρυσταλο ζαχαρης η οποιαςδηποτε γλυκαντικης ουσιας
2. αρκετα καλα με το προγραμμα. μονο ενα βραδυνο αλλαξα, αλλα εφαγα κατι ισοδυναμο!!!
τωρα θα κατσω να σκεφτω στοχους για σκ!
διαβασες στο αλλο τι εφαγα?????μονο που εφαγα κ 5 φετες γαλοπουλα,,,για πες μου...
Νεος στοχος!
καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι. Δεν νομιζω οτι τοσο λιγο θα αποδωσει καθολου αλλα περισσοτερο το ξεκιναω για να μπω σε προγραμμα
Μπράβο Μαρί! Ελπίζω μόλις τελειώσει η περίοδος να έχεις καλή απώλεια! Από αυτοσυγκράτηση τα πας τέλεια!!! Το έξω πράγματι είναι ζόρι!Στη μεγάλη πείνα μπορείς να πάρεις και κρύο σάντουιτς για να φας το μέσα! Ζαμπονάκι κασεράκι μαρουλάκι , μαγιονέζα μια χαρά! Καλή λύση έξω είναι και η σαλάτα του σεφ, καλύτερα χωρίς μαγιονέζα βέβαια! Ακόμη και το εσωτερικό μιας σπανακοτυρόπιτας είναι αποδεκτό ! Αλλά και το κριτσινάκιQuote:
Originally posted by marimari
Καλησπεραααααααααα
Πεταγομαι για να δωσω αγωνιστικους χαιρετισμους και την ξανακανω γιατι σημερα ειναι μια μερα "κολαση".
Ευτυχώς ειναι ευχάριστη χωρις -μεχρι τωρα άσχημα διαφορα- και να πω οτι σημερα εφαγα μετα απο 3 εβδομαδες ενα πολυσπορο κριτσινι.Ειναι αληθεια οτι αν εισαι εξω και δεν εχεις μεριμνήσει απο το σπιτι για κατι οταν πεινασεις με την low carb εχεις θεματακι.
Επειδη λοιπον προσπαθω να μην ειμαι των ακρων γιατι μονο κακο μπορει να κανει, χλαπακιασα 1 κριτσινι και αντιστάθηκα σε αλλα 3 που μου εδεινε μαζι μου μια φιλη μου και δεν τα πηρα.Αν τα ξαναβλεπα μετα απο 1 ωρα μπορει να μην κρατιόμουνα.
Μερικα γραμμαρια κατω και σημερα και με περιοδο σε εξέλιξη, χωρις πρησμένο στηθος αυτη τη φορα -ααααχ για ολα τελικά φταιει το ατιμο το φαι!!!!!- και ουτε που καταλαβα ποτε ηρθε γιατι δεν ειχα καμια επιθυμια για γλυκο η λιγουρα για φαι!!!!!!!
ακούγεται μια χαρά, φαντάζομαι τι νόστιμο θα φάνηκε μετά τα ξυλοκρακεράκια μας !!!!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!!
Μια χαρά είναι αλλά μάλλον πρέπει να πάρεις λίγες θερμίδες ακόμη και λίγη πρωτεϊνη. Μήπως να έτρωγες 1-2 αυγά; Σου αρέσουν; Τη γαλοπούλα τη τσέκαρες για ζάχαρη και υδατάνθρακες;Quote:
διαβασες στο αλλο τι εφαγα?????μονο που εφαγα κ 5 φετες γαλοπουλα,,,για πες μου...
ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΑ ΦΕΤΕς δεν ξερω συστατικα,,,,,αυριο λεω να φτιαξω λαχανο βραστο σαλατα μου ασεσε σημερα...και να παρω απο τον κρεοπωλη κοτομπιφτεκι η κοτοπουλο,τι λες?
Κοτόπουλο δαγκωτό! Στο κοτομπιφτέκι μπορεί να έχει ένα σωρό βλακείες με πρώτο και κυριότερο το ψωμί. Κρίμα είναι να προσέχουμε το ψωμί και να την πατήσουμε από το μπιφτέκι! Μπορείς να πάρεις μπουτάκια που είναι νοστιμότατα και να είσαι ήσυχη!Quote:
ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΑ ΦΕΤΕς δεν ξερω συστατικα,,,,,αυριο λεω να φτιαξω λαχανο βραστο σαλατα μου ασεσε σημερα...και να παρω απο τον κρεοπωλη κοτομπιφτεκι η κοτοπουλο,τι λες?
Άρα λες κοτόπουλο για αύριο, ε; Κοτόπουλο έφαγα και εγώ σήμερα και δεν έχω ιδέα τι να φάω αύριο! Ίσως καμιά μπριζολίτσα χοιρινή με λίγο τζατζίκι... ή ψάρι αλλά που να τρέχω στο ψαράδικο! Βαριέμαι!
το λαχανο βραστο πως σουφαινεται?
Μια χαρά και αυτό :)Quote:
το λαχανο βραστο πως σουφαινεται?
Στα 100γρ μαγειρεμένο έχει 22 θερμίδες και 4,43 υδατάνθρακες
Το 1 φλιτζάνι τσαγιού 33 θερμίδες και 6,65 υδατάνθρακες
:tumble:Quote:
Originally posted by need2loose
[img=270x200]http://marthagiffen.com/wp-content/uploads/2012/06/bigstock_Time_For_Action_-_Clock_6749004.jpg[/img][img=270x200]http://www.t2precruitment.com/recruitment-dorset/wp-content/uploads/2013/02/We-can-do-it.jpg[/img][img=270x200]http://www.1620studio.com/illustration/img/dontgiveup2.jpg[/img]
need2loose
09-02-13 δεσμεύομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες :thumbup:
και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα 3 φορές. Αυτό πρέπει να το κάνω τουλάχιστον για 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής!
Οι στόχοι μου: 12/02/13
Δευτέρα 18/02/13 πάω γυμναστήριο!:thumbup: (3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον). Για ένα δίμηνο τουλάχιστον!
22-02-13 Στόχος : διψήφια περιφέρεια :smilegrin: και φυσιολογικό ποσοστό λίπους
ton76
10-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!! :thumbup:
18-02-13 Τονια : δεσμευομαι να κανω γυμναστικη Δευτερα-Παρασκευη για τουλαχιστον 40 λεπτα!!!
Προσπάθεια για τήρηση διατροφής τρίωρων!
aiglh!
21-02-03 Ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου. Φυσικα χωρις υπερφαγηκα!
Να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και αν φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
helena73
10-02-13 δεσμευση...γλυκο μια φορα τον μηνα
τηγανητο μιαφορα τον μηνα....
13-02-13 Λοιπον,,απο τις 15 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!
koritsaki
θα δεσμευτω απεναντι σου need2lose!!! και απεναντι σε ολους σας
11-02-13 Να μην καταναλωσω ζαχαρη και γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
1) αυριο πεμπτη να κατσω να φτιαξω δαιτολογιο εβδομαδας η 2 βδομαδων:thumbup:
2) μεθαυριο παρασκευη να παω να ψωνισω τα απραιτητα απο σουπερ μαρκετ:thumbup:
18-02-13
1. να μην φαω γλυκα μεχρι την πεμπτη:thumbup:
2. να τηρησω το προγραμμα που εκανα μεχρι την πεμπτη
σε πρωτη φαση :thumbup:
anastasia__
18-02-13 κανένα υπερφαγικό στην επόμενη εβδομάδα
21-02-13 καθε πρωι βαρακια, 3 σετ των 12 επαναληψεων στο καθε χερι. Δεν νομιζω οτι τοσο λιγο θα αποδωσει καθολου αλλα περισσοτερο το ξεκιναω για να μπω σε προγραμμα
otiosa
17-02-13 λοιπόν να μην καταναλώσω ζάχαρη στην καθαρή της μορφή έως την παρασκευή
+ να γυμναστώ έστω για μισή ώρα 2 φορές
sweetOctober
19-02-13 Δεσμεύομαι ότι για 1 βδομάδα θα ακολουθήσω κατά γράμμα αυτή τη διατροφή http://www.eatingdisorders.gr/forum/...47&tid=4828&ac... και κάθε μέρα που περνάει θα δίνω το παρόν να ενημερώνω τί και πώς έκανα! Μόνο 7 μέρες θέλω να τη δοκιμάσω!!!!!!!
lineal
στις 1 του μαρτη εχω στοχο να ειμαι 102 κιλα
Εve
19-02-13 Να τηρήσω τα 3ωρα και 3άδες για 1 εβδομάδα
Επίσης να πάω τετάρτη και παρασκευή γυμναστήριο αυτή τη βδομάδα
Με το γυμναστήριο τέλεια! Μου αρέσει πολύ! Πήγα ήδη 3 φορές αυτή την εβδομάδα και λέω να πάω και αύριο ή μεθαύριο!Quote:
Originally posted by aiglh!
need2loose
τι κανεις πως τα πας με την ατκνις??;)με το γυμναστηριο??
θελω να μου κανεις μια αλλαγουλα στο στοχο! ο νεος μου στοχος ειναι να μπορεσω να ισσοροπησω τη διατροφη μου φυσικα χωρις υπερφαγηκα, να μην τρωω για να καταπνιξω τα συναισθηματα μου και να φαω παραπανω να μην συνεχισω να τρωω με την προυποθεση οτι αφου τα εκανα μανταρα ας συνεχισω ή απο αυριο διαιτα!:crazy:
με λιγα λογια ισσοροπημενη διατροφη, διατηρηση κιλων και μειωση υπερφαγηκων επεισοδιων!
Με την Άτκινς θα συνεχίσω μέχρι 9-03-13 και ανάλογα τα αποτελέσματα θα δω ποιο δρόμο θα ακολουθήσω. Σκέφτομαι να προσθέσω όσπρια και μερικά επιπλέον λαχανικά να δω πως θα πάει.
Γειά σας! Μπράβο όσες εκπληρώσατε τους στόχους σας! Βλέπω επιτυχίες!
Εμείς σήμερα είχαμε κάποια πολυ δυσαρεστα νεα και πολλα τρεχαματα, επίσης ξέμεινα από απορροφητήρα. Το αποτέλεσμα ήταν όλη μέρα να είμαι με ένα κουλουρι Θεσ/κης, αφού δεν πεινούσα.
Θυμήθηκα ότι πεινάω στις 9 το βράδυ, δεν μπορούσα να μαγειρέψω (λόγω έλλειψης απορροφητηρα) αλλά ούτε και να πάρω ντελίβερι (για να μη σπάσω τη δίαιτα).
Οπότε μετά απο μεγάλη σκέψη έφαγα τα περιβόητα σουτζουκάκια της μάνας μου (ψητά παρακαλώ). Ούτε σαλάτα δεν είχα χρόνο να κόψω κι έτσι έφαγα μαζί ό,τι επιθυμούσα εκείνη στη στιγμή, αποφασισμένη ότι μόλςι χορτάσω θα σταματήσω και θα ξαναφάω αύριο.
Αύριο πάλι δεν ξέρω αν θα έχω απορροφητήρα, θα δω πως θα πορευτώ. Κι εχω πάρει θεικό μπρόκολο και κουνουπίδι, αλλά θα βρωμίσει το σύμπαν...
Βρήκα και κάτι τέλειες μοσχαρίσιες μπριζόλες, μόλις μπορέσω να μαγειρεψω θα γίνει της πόπης χαχαχαχαχ
Αρχισα και βάρη σήμερα, δυστηχώς μετά είχα τα άσχημα νέα και το μετάνοιωσα. Γιατί τα βάρη θέλουν συγκέντρωση εκείνη την ώρα κι εμένα το μυαλό μου έχει βαρύνει πολυ πια με όλα αυτά :(
Σκέφτηκα μέχρι και να σταματήσω γυμναστήριο, αλλά που θα ξεσπάω? Για την ακρίβεια αύριο που θα γίνει κάτι πάλι άσχημο, και με ραντεβού μάλιστα, θα φροντίσω να μην είμαι εγώ παρούσα και να πάω να κάνω διάδρομο καμμιά ώρα να συνέλθω. Ο,τι μπορώ να αποφεύγω από αυτά που με συγχίζουν θα το κάνω.
Αύριο σίγουρα θα τηρήσω τοπρόγραμμα, δε θέλω να δίνω λεφτά σε ντελίβερι, οπότε μάλλον θα τεντάρω τα παράθυρα όταν πάει το παιδί για ύπνο και θα μαγειρέψω, και δικό του και δικό μου.
dulceoctubre σε νιώθω απόλυτα. καμιά φορά λέω από μέσα μου "δν μπορείτε να είστε όλοι καλά για ένα 6μηνο για να κάνω κεγώ ισορροπημένη διατροφή?" να μη συμβεί τίποτε κακό ,τίποτα δυσάρεστο?
εντάξει ξέρω σούπερ εγωιστικό.
απλά καμιά φορά είναι σαν να έχεις βρει το απόλυτο ζεν , να βρίσκεται το μυαλό σου σε ένα μέρος με τρεχούμενα νερά ,τζιτζίκια και μια φλογέρα να ακούγεται απτο υπερπέραν και να έρχεται κάποιος και να σε ταράζει και να σου λέει" εεειι ξέχασες έχεις και τον τάδε τάδε τάδε που σε χρειάζονται δεν είσαι μόνος σου στον κόσμο αυτό!"
δυστυχώς αυτή την στιγμή τους χρειάζομαι όλους καλά, να με στηρίζουν και την τύχη με το μέρος μου για να μου έρχονται όλα βολικά. να έχω το νου μου καθαρό να έχω και πρίμο τον καιρό
αυτό φυσικά δν συμβαίνει ποτέ και είναι φυσικό. οπότε μπράβω sweetoctomber νομίζω οτι ανταποκρίθηκες πολύ καλά αυτό σημαίνει οτι μπορείς να είσαι ισορροπημένη και χωρίς να είσαι απόλυτα προστατευμένη από επιρροές του περιβάλλοντος.
κιπ γκόινγκ!!!!
και ας μυρίσει μαρή και λίγο μπρόκολο στην γειτονιά.άνοιξε εκεί τα παράθυρα να πάει προς την γειτόνισσα!
στόχος μου από εδώ και πέρα ,για να συμπεριληφθώ στο club κεγώ, γιατί είμαι ευαίσθητη θέλω αποδοχή και γούτσου
είναι........ταραμ τατάμ....μετά από πολύ σκέψη, συγκέντρωση των δεδομένων και των ικανοτήτων μου, στατιστική ,μαθηματικά, θερμιδομετρία, επιστήμη του vita ,του diet up, βιβλίων αυτοβοήθειας ,ύποπτων site, περιήγηση στο φορουμ, κατέληξα οτι θα ήθελα και μπορώ να είμαι 6 μαρτίου 76 κιλά.