εγω σου ειπα πρωτα τι πρεπει να κανεις...παρε 5 μερες αδεια ν πας καπου να ξεσκασεις
Printable View
Αχ μου έστειλε τώρα τελικά!!! Δεν το πιστευω
Ναι και να κανονίσουμε για το πότε ακριβώς θα βρεθουμε
Προτιμώ να πω κάτι τέτοιο από κοντά,γιατί φοβάμαι ότι αν το πω σε μήνυμα θα κάνει εκατό ώρες να απαντήσει και θα απελπιστω
Ναι όντως λέμονπάι παίξτο λίγο δύσκολη ανάλογα τι τύπος είναι. Άστον να κάνει αυτός το πρώτο βήμα και άμα δεις ότι είναι ντροπαλός κάντο εσύ. Αλλά άμα είναι ψωνάρα μακρυά. Ή τσάκισέ του την αυτοπεποίθηση. Εμένα προσωπικά με απωθούν οι ψωνάρες χαχαχαχα
Κι εμένα με απωθουν απίστευτα
Προτιμώ εκείνους με χαμηλότερο προφιλ
Λεμονπάι μου μην νομίζεις ότι οι άντρες είναι καλύτεροι από μας. Απλά έχουν πάρει το κολλάι και είναι ψωνάρες οι περισσότεροι όχι όλοι επειδή τους το έχουμε επιτρέψει εμείς δυστυχώς. Δεν θα σκέφτεσαι αρνητικά. Θα σκέφτεσαι ότι αυτός αν είναι ψωνάρα αυτός έχει το πρόβλημα όχι εσύ. Αυτός είναι προβληματικός χιχιχιχ εδώ ο κόσμος καίγεται λέει και εσύ το παίζεις γκόμενος (α). Θα είσαι ψύχραιμη δεν θα του δείχνεις ότι τον θες και θα έχεις αυτοπεποίθηση. Αν είναι καλό παιδί βέβαια θα πέσει κι άλλο η αυτοπεποίθησή του και θα χάσεις το παιχνίδι οπότε δες αυτό πρώτα αν είναι ψωνάρα ή απλά ντροπαλός. Υπάρχουν και οι δύο κατηγορίες αντρών. Σου είπα τι θα κάνεις.
Δεν νομίζω ότι με παίρνει να κάνω την δύσκολη
Τότε ή είναι καλό παιδί ή σε θέλει μόνο για το σεξ. Αυτό πιστεύω. Δεν ξέρω κιόλας ας μας πει και κανένας άλλος μια ειλκρινή άποψη θέλουμε όμως.
να ρωτησω κατι γιατι πρεπει να διαγραφεις τα μηνυματα εάν φτασουν έναν αριθμο αλλιως δεν μπορεις να στειλεις και να δεχτεις?>