Χαχαχα στανταρακι!!
Printable View
Δεν συνηθίζω να βλέπω Ελληνικές ταινίες αλλά χθες στο cosmote cinema είχε το ΕΥΤΥΧΙΑ
Δεν εχω λόγια για ελληνική ταινία παρά πολύ καλή να την δείτε !
Νεα σειρα που ειδα κ μ αρεσε carlo and malik...Απο τις καινουργιες λοιπον οι προτασεις μου...
Carlo and Malic,Freud,caliphate,unorthodox,the trial...απο παλιες δεν θυμαμαι αν εχω αναφερει το timeless...δεν ειναι must see αλλα περνα πολυ ευχαριστα η ωρα και μ αρεσει πολυ ο χαρακτηρας της λουσι...θα ψαξω να προτεινω κι αλλες...
Έχω δει safe και θέλω να δω 2 επεισόδια από the stranger για να το τελειώσω. Ποια σειρά είναι που κάποιος έχει βραχιόλι στο πόδι και ό συνεργάτης του είναι ένα επιστήμονας και κυνηγάνε κακους; Μου είπε η γυναίκα μου πως τη βλέπαμε και δεν την έχουμε τελειώσει αλλά δεν τη θυμαμαι
Πολυ γνωστη σειρα,πολυ καλη...αν σου αρεσει το person of interest προτεινω και το westworld...ο τριτος κυκλος πραγματικα σε αλλο level.Ξεπερασε καθε προσδοκια μου.Στην παραγωγη της ο Νολαν.
Τι μουφα ηταν η 8η σεζον του Ντέξτερ. Πάω για homeland
εγω εβλεπα το ντεξτερ παλια το θεωρω κορυφαιο και βλεπω και το you με εναν σταλκερ βιβλιοθηκαριο και παρατηρω οτι αυτοι οι δυο εχον ιδιο τροπο σκεψης