Ναι η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν περίμενα να πάρει τόσο μεγάλη διάσταση αλλά νομίζω ότι τέτοια γεγονότα γίνονται αφορμή για γενικότερη συζήτηση και προβληματισμό, συν του ότι μπορεί να υπάρχουν και άτομα με παρόμοιες εμπειρίες
Printable View
Ναι η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν περίμενα να πάρει τόσο μεγάλη διάσταση αλλά νομίζω ότι τέτοια γεγονότα γίνονται αφορμή για γενικότερη συζήτηση και προβληματισμό, συν του ότι μπορεί να υπάρχουν και άτομα με παρόμοιες εμπειρίες
Εντάξει ο καθένας έχει την άποψη του αλλά το θέμα είναι πώς την εκφράζει...
Άλλο λέω γνώμη κι άλλο κρίνω. Η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι επιλογή του. Το ότι εμείς σου λέμε χώρισε δεν σημαίνει κάτι. Είναι απλά η γνώμη μας. Εσύ μπορείς να μείνεις μαζί του μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Απλά κάποια θέματα δεν έχουν πολλές οπτικές. Το σεξ είναι επιλογη και δεν έχει φύλο. Κάποια άτομα ξεχνάνε ότι σκοπό του φόρουμ είναι να βοηθήσει με αντικειμενικες γνώμες και όχι μέσο για να ξεσπαμε τα κόμπλεξ μας στους άλλους.
Πολύ σωστό.
οι σεξιστικες και οι ρατσιστικες κραυγες, δεν ειναι "αποψη". οσα απωθημενα κι αν εχει αυτος που τις εκφραζει.
να αφησουμε τοτε και τον καθε χρυσαυγιτη να μας λεει τις "αποψεις" του και να τον καμαρωνουμε.
βρε ουστ.
E ναι εντάξει... Αν και δε Χρειάζεται να τον καμαρώσουμε,μπορούμε να απορριψουμε την άποψη του. Πάντως όπως και να χει κ εγώ τα έχασα με κάποιες σεξιστικές αναχρονιστικες αντιλήψεις
Εχω γραψει συγκεκριμενα πραγματα πανω στο θεμα. Συγνωμη αν δε σου αρεσαν. Τι σχεση εχει αυτο με το αν με εβλεπε ερωτικα η κοπελα; Την ειχες ξαναγραψει αυτη την ακυρη αποψη - αποδειξη του οτι πρεπει να προσεχουμε πολυ ποιους ακουμε και ποιοι μας επηρεαζουν στο ιντερνετ γιατι μπορει να μας οδηγουν στην καταστροφη.
Οι στερεοτυπικες απαντησεις που δινετε οι γυναικες του φορουμ δε νομιζω οτι ωφελουν τη νηματοθετρια. Ακουγεστε σαν echo chamber προσπαθειτε να κανετε η μια την αλλη να νιωσει ειχαριστα με ηχους διχωςς νοημα, σαν πουλια που κρωζουν το πρωι το ενα στο αλλο.
Αν η dm99819 δε θελει να μπλεκει με τετοιους τύπους κατι θα πρεπει να αλλαξει στην προσεγγιση της. Δεν ακουγεται ευχαριστα αυτο που λεω, εχετε δικιο.
Δεν θα υποστηριξω ούτε θα υιοθετήσω καμία από τις δύο απόψεις που δημιουργήθηκαν από τα δύο μέτωπα στα τελευταία σχόλια του θέματος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι καλό να ακούγονται διάφορες απόψεις. Πλουραλισμος των απόψεων λέγεται....και είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με την άποψη του συνομιλητή σου ....η άποψη του κάτι έχει να προσφέρει ,αν δεν τα βλέπεις όλα άσπρο-μαύρο.
Επίσης θα πω και κάτι ακόμα γιατι έχει καταντήσει λιγο ρατσιστικό και θέτει άτομα στο περιθώριο. Για να γράψει κάνεις την άποψη του ΔΕΝ είναι απαραίτητο ντε και καλά να είναι "αυθεντια" ή γκουρού των σχέσεων και των εμπειριών. Πρέπει να δίνεται το βήμα σε κάθε άνθρωπο να εκφράσει την οπτική του. ( αν αυτή η οπτική δεν προκαλεί σοβαρά προβλήματα και δεν προσβάλει αμεσα τον θεματοθετη ή τα μέλη)
Στη τελική υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζουν ότι έχουν ζήσει πολλά στη ζωή τους αλλα είναι ακατεργαστοι,αφιλοσοφητοι και όχι ισορροπημένοι στο πως έχουν πορευτεί . Είναι τουλάχιστον κακαντρεχες και ναρκισσιστικο να κάνουμε διακρίσεις και να βάζουμε κριτήρια στο ποιος θα διατυπώσει την άποψη του. Εσύ πχ δεν θα μιλήσεις επειδή δεν έχεις γνώσεις ψυχολογίας & εσύ δεν θα μιλήσεις γιατί δεν ξέρεις.....
Που ζούμε;;; τι έχουμε λογοκρισία;
Αλλο να υπάρχει προσβολή και εχθρικό ή απειλητικό μνμ και άλλο να συμβαίνει αυτό.
Τυχαίνει το αντικείμενο των σπουδών μου να είναι συναφές με τη ψυχολογία. Εγώ τι πρεπει να πω δηλαδή; ΣΚΑΣΜΟΣ ολοι να μιλήσω ΕΓΩ που ξέρω;;
Δεν γράφουμε σε κανένα επιστημονικό περιοδικό......ενα φόρουμ είναι και ολοι έχουν θέση αρκεί να γράφουν με ευγενεια και σεβασμό
Και ποιος σου είπε εσένα ότι μπλέκω μόνιμα με τέτοιους τύπους; Έτυχε αυτή τη φορά. Χωρίς να με ξέρεις από την πρώτη στιγμή άρχισες να μου λες ότι είναι λογικό γιατί έκανα στοματικό από το πρώτο ραντεβού, μάλιστα χωρίς να ισχύει αυτό για εμένα, ότι είμαι σαν όσες ψάχνουν περιστασιακο σεξ και μπλέκω με τόσους τέτοιους τύπους που πρέπει να αλλάξω την προσέγγιση μου. Νομίζω ότι βιάστηκες πολύ να βγάλεις συμπεράσματα για εμένα και αυτά επίσης δεν έχουν ερεισμα
Φυσικά και ο καθένας λέει την άποψή του. Πάνω στο θέμα, όχι πάνω σε ότι του έρθει στο κεφάλι. Το να λέει ο άλλος "Τι περιμένεις αν παίρνει πίπες από το πρώτο ραντεβού" λες και είπε η κοπέλα κάτι τέτοιο που κολλάει;
Να μπω κι εγώ εκεί που λέει η άλλη την ιστορία της με έναν άντρα και να γράφω στο ξεκούδουνο την επίδραση του κορωνοϊού στον τουρισμό της Στερεάς Ελλάδας το μήνα Απρίλιο άμα είναι έτσι ή να γράψω για την επίδραση του μεταστρουκτουαλισμού στην ιστοριογραφία της τέχνης.
Και να πω ότι μία φορά πάτησα μία τσίχλα στο δρόμο κι άρχισα τα καντήλια κι ένας γελούσε που στεκόταν παραδίπλα, άρα ποτέ μη μασάτε τσίχλες, τι περιμένεις, να σε πάρουν στα σοβαρά; Εμπειρία μου ήταν κι αυτή, μία ιστορία με μία τσίχλα κι έναν που γελούσε, άρα σχετικό το βρίσκω κι απολύτως λογικό συμπέρασμα. Και μην τολμήσετε και υποβαθμίσετε αυτό που λέω, όλοι έχουμε ελευθερία λόγου.
Κι εμένα αυτό με τις πιπες μου φάνηκε και άσχετο και προσβλητικό...
ΔΕΝ θέλω να υπερπασιστω ΚΑΜΙΑ απόψη..μενω ουδέτερη και το διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ. .
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καθένας μπορεί να γράψει την οπτική του αρκεί να τη διατυπώνει ευγενικά και όχι προσβλητικά.
Και καθένας έχει δικαίωμα να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει για αυτήν την άποψη. Κατά τη γνώμη μου χαρακτηρισμοί του στυλ "αααα εσύ δεν ξέρεις τι μιλάς...." μπορούν να αποφευχθούν. Και δεν μιλάω για τη σονια που του εξήγησε ότι από μια μόνο εμπειρία δεν μπορεί να καταλάβει κανείς και να γενικευει.
Το λέω γενικότερα ...και σε όποιον νομίζει ότι αποτελεί ελιτ του φόρουμ και ότι η γνώμη των αλλων είναι κατώτερη από τη δική του και ότι δεν μπορεί να εκφερει άποψη κάποιος που δεν πληροί κάποια κριτήρια.
Δεν ξέρω αν θα βρεθούμε απλα του είπα ότι κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά είτε απ το τηλ είτε από κοντά