Originally Posted by
giorgos panou
Βρε φιλε μου Τζιμανι, δεν καλεις τον Χριστο, αυτους που καλεις ειναι τους δαιμονες ! και συγκεκριμενα μια που το φερνει η κουβεντα ο υπευθυνος δαιμον για την δικη σου ασχημη φαση ειναι ο Agares ! ειναι ο δαιμον που χτυπαει την αξιοπρεπεια των ανθρωπων, την φερνει ατυχιες και καταστροφες στην καθημερηνοτητα μας, αυτον θα πρεπει να καλεσεις να του κανεις καποια μικρη θυσια και θα φυγει περνωντας μαζι και αυτα που σε βαανιζουν.
Αλλα εμεις ειμαστε χριστιανοι δεν καλουμε κανενα, παμε εμεις εκει! ετσι ειτε θα πας σε εκκλησια, ειτε θα κανεις σπιτι σου με ηρεμια προσευχες απο το προσευχηταρι, οχι οτι μας ερθει στο μυαλο, πρεπει να προσευχηθεις με συγκεκριμενα λογια και με συγκεκριμενες αναπνωες γυρο στις 12,00 εως τις 03.00 .οχι 3 ωρες, απλα μεσα σε αυτο το δυαστημα.Αλλα θα πρεπει πρωτα να εισαι εκουραστος, χαλαρος, να μην εχεις στο μυαλο σου αλλα πραγματα και φαντασιες, ειδικα να μην εχεις στο μυαλο σου αμαρτολες εικονες, γυναικες! γρηγορα αμαξια, φαγητα με σοκολατα η με αρκετη ζαχαρη, ειδικα η ζαχαρη να ξερεις οτι ειναι μεγαλη αμαρτια αυτες τις μερες .Οταν λοιπον καθαρησεις το μυαλο σου, και μπορεσεις και βρεις σωστο ρυθμο αναπνοων τοτε μπορεις ειτε απο το ιντερνετ να βρεις τις προσευχες, ειτε απο κνενα βιβλιαρακι και να τις διαβαζεις, εαν ειναι απο το ιντερνετ - μου ελεγε ο πνευμετικος μου - δεν πρεπει να τις διαβαζεις με ανοιχτο το ιντερνετ, θα πρεπει - μου ελεγε - να τις καταιβασεις πρωτα σε μορφη αρχειου και να τις διαβασεις χωρις να ειναι ανοιχτο το ιντερνετ, διοτις δεν κανει .