Ομπορο,
τεντώσου.
Και γράφε ότι θέλεις.
Εχε άποψη για όλους και για όλα.
Μίλα όσες ώρες θες για εσένα, που τόσο καιρό μας παρακολουθούσες.
Ο πρώτος θα σαι ή ο τελευταίος?
Είπαμε, μικρόκοσμός κοινωνικός το φόρουμ,
όλοι οι καλοί χωράνε.
Printable View
Ομπορο,
τεντώσου.
Και γράφε ότι θέλεις.
Εχε άποψη για όλους και για όλα.
Μίλα όσες ώρες θες για εσένα, που τόσο καιρό μας παρακολουθούσες.
Ο πρώτος θα σαι ή ο τελευταίος?
Είπαμε, μικρόκοσμός κοινωνικός το φόρουμ,
όλοι οι καλοί χωράνε.
Εμένα πάντως γιατί μερικές νέες παρουσίες που θυμίζουν πολύ έντονα παλιά μέλη?
Σόρι για το οφ τόπικ, απλά ήθελα να το πω καθώς το νιώθω πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες.....
Φτάρνισμα ή μήπως φαγούρα?Quote:
Originally posted by weird
Απλά έχω μια τρομερή αλλεργία στους εξυπνάκηδες.
Σχόλιο απο σχόλιο διαφέρει ΡΕμ.Quote:
Originally posted by Remedy
τι να εννοω παιδι μου?Quote:
Originally posted by weird
τι εννοείς Ρεμ?Quote:
γκρινιαζε οσο θελεις γουειρντ
ειναι κι αυτο καποια αναγκη μας προφανως, ωρες -ωρες..
απλα ειναι καλο οταν ηρεμουμε, να αντιλαμβανομαστε, οτι το να εγκαλουμε τους αλλους για πραγματα που κανουμε κι εμεις ,ειναι απλα ενας φαυλος κυκλος..
υγ. σε έχω δει πολύ συχνά να χρησιμοποιείς νομικίστικες εκφράσεις, αλήθεια, έχεις κάποια σχέση με τον χώρο, αν επιτρέπεται?
αυτο που λεω..
οτι παρα πολλοι απο εμας, σχολιαζουμε στους αλλους πραγματα που και οι ιδιοι κανουμε η εχουμε κανει, αλλα δεν κοιταμε την καμπουρα τη δικια μας...
οπως το να σχολιαζουμε επικρισεις ενω επικρινουμε μονιμως, να μιλαμε για επιθετικες συμπεριφορες ενω επιδιωκουμε να σκαλιζουμε διαμαχες, να λεμε οτι μια διαμαχη παρατραβηξε ενω δεν εχουμε αφησει ποτε κουβεντα αλλου ασχολιαστη (με αυτο ειδικα γελασα πολυ, αν καταλαβαινεις για τι μιλω :):):) και τετοια ομορφα..θες και ονοματα?:)
οχι καμια σχεση με τη νομικη.
απλη γνωση ελληνικων..
Είναι και ο τρόπος του σχολίου.
Οσο για το παρόν θρεντ, δεν το θεωρώ άνευ νοήματος, το πα και το ξαναλέω, ούτε το παρουσίασα, ούτε το είδα ποτέ σαν διαμαχη που πρέπει να κλείσει.
Κι εγώ το νιώθω.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Εμένα πάντως γιατί μερικές νέες παρουσίες που θυμίζουν πολύ έντονα παλιά μέλη?
Σόρι για το οφ τόπικ, απλά ήθελα να το πω καθώς το νιώθω πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες.....
Εχω αρχίσει πλέον να πιστεύω οτι τα μέλη.... ανακυκλώνονται.
Πάρε τον όμπορο για πχ.
Βρε, κάτι μου θυμίζει...
Αγαπητέ ομπορο,Quote:
Originally posted by oboro
Ναι, κι έγω το ίδιο ήθελα και είχα ήδη αρχίσει να χαλιέμαι. Μέχρι που μου απάντησε η νατουρ όπως μου απάντησε. Τέσπα.
η νατουρ δεν σου απάντησε, αλλά σε ρώτησε.....
Σε είχα ρωτήσει να μου βρεις αν σ\'αυτές τις 20 σελίδες πρόσβαλα ή έβρισα ή χλεύασα κάποιον συγκεκριμένα και προσωπικά....
Η απάντηση σου ήταν μόνο (!!!) κάτι για τη Θεοφανία που παραθέτω αμέσως:
Quote:
Originally posted by oboro
Ναι ρε συ nature, κανείς δεν βρίζει κανέναν τελικά. Λάθος μου. Απορώ πώς μου δόθηκε η εντύπωση.
Ξέρεις όμως, η λέξη κλειδί για αυτό το θρέντ είναι η θυματοποίηση. Παρουσιάζεις το πάνο σαν αθώο θύμα, και περιμένεις όλοι να το δεχθούν. Τοποθετείς έτσι τον εαυτό σου στο επίκεντρο μιας διαμάχης που είχε ουσιαστικά λήξει, αναζοπυρώνοντας την. Δεν πιστεύω πως το κάνεις συνειδητά, όμως παθητικά και με κάποια αφέλεια υπερασπίζεσαι το λάθος άτομο και τις λάθος αρχές. Μετά επικαλείσαι έλλειψη δημοκρατίας στο φόρουμ γενικά αλλά... \"πού \'σαι Θεοφανία? μην ξαναποστάρεις στο thread μου.\" Μετά πέφτει και το βρισίδι, το οποίο νομίζω παραπήγε σύννεφο........................
Χαίρομαι που αυτή ήταν η μεγαλύτερη προσβολή σε μέλος, που βγήκε από το στόμα μου!!
Και χαίρομαι ακόμα περισσότερο, γιατί δεν τα είπα και έτσι όπως λες,
...αλλά ....έτσι:
Quote:
Originally posted by nature
Θεοφανία, το θέμα που άνοιξα δεν είναι καθόλου άκυρο. .............. Αν πάντως δεν σου αρέσει το θέμα μου, ευχαριστώ που μπήκες και είπες τη γνώμη σου, αλλά δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο να συμμετάσχεις άλλο…………….
Quote:
Originally posted by nature
Θεοφανία, στο άκυρο αυτό θέμα που άνοιξα θέλω να καταδικάσω το bullying.
Σε παρακαλώ μην συνεχίζεις, τουλάχιστον εδώ.
Αν εσύ βρίσκεις αυτή την μορφή έκφρασης ίδια με τις βρισιές και τους χλευασμούς, τότε εμένα μου περισεύει.......
ποιον σας θυμιζει ρε παιδια? πειτε μου κι εμενα μιας και το ριξαμε στο κουτσομπολιο :)
Οχι οχι!!
ΝΑ το βρείς μόνη σου εσύ.
γουειρντ
φυσικα και διαφερουν τα σχολια μεταξυ τους κατα τον βαθμο δε που διαφερουν κι οι θεματοθετες..οποτε εννοειται οτι υπαρχει ενδιαφερον σε πολλα..
αυτο δεν αναιρει την εντυπωση μου ομως οτι μερικοι κατακεραυνωνουν αυτα που ιδιοι κανουν..
καλα, αν το βρω θα σας ενημερωσω..
Quote:
γουειρντ
φυσικα και διαφερουν τα σχολια μεταξυ τους κατα τον βαθμο δε που διαφερουν κι οι θεματοθετες..οποτε εννοειται οτι υπαρχει ενδιαφερον σε πολλα..
αυτο δεν αναιρει την εντυπωση μου ομως οτι μερικοι κατακεραυνωνουν αυτα που ιδιοι κανουν..
Μάλλον κάνουν αυτό που οι ίδιοι κατακεραυνώνουν?
Πραγματικά το να πεις σε κάποιον να μη ξανασυμμετάσχει στο τσιφλίκι του πατέρα σου, είναι σαφώς πιο ευγενικό από το να σου πει πως το θέμα σου είναι άκυρο, το έθεσες για να ρίξεις λάδι στη φωτιά ενώ είχε εκτονωθεί η κατάσταση, έχεις πολύ πλάκα γιατί δεν απαντάς σε καμία ερώτηση παρά κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες του στυλ: \"δεν απαντώ σε χλευασμούς\", ενώ δεν έχεις απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις μου απ την αρχή γιατί απλά δεν είχες τι να πεις και προτίμησες να θυματοποιήσεις τον εαυτό σου προκειμένου να καλύψεις τις πραγματικές σου προθέσεις που όλοι λίγο πολύ καταλάβαμε ποιες είναι....
Ρέμεντι,
άλλο να πεις σε κάποιον, φιλαράκι, με ενοχλείς εσύ και το μεγάλο σου στόμα.
Κι άλλο να του πεις, είσαι βλάκας, ηλίθιος κτλ κτλ κτλ., τι μαλακιες, βλακείες λες κτλ.
Δεν νομίζεις?
Και τα δύο, έχουν ένα κοινό. Εκφράζουν αποδοκιμασία.
Το πρώτο για ορισμένη στάση, το δεύτερο για ορισμένο πρόσωπο.
Το πρώτο με επιχειρήματα, το δεύτερο χωρίς.
Το πρώτο έχει δευτερουόντως επικριτικό χαρακτήρα, το δεύτερο είναι στείρα επίκριση.
Αυτά.
nature, βλέπω οτι αγνόησες πλήρως την άποψη μου για το ρόλο που παίζεις (ασυναίσθητα) σ\' αυτου του είδους τις διαμάχες. Ακόμα και το κομμάτι για τη Θεοφανία, το απογύμνωσες πλήρως απο το θέμα τις αντιδημοκρατικότητας που επιδείκνυε το αρχικό σου μήνυμα προς εκείνη.
\'Εχεις δικαίωμα στην άρνηση όπως όλοι μας.
ρεμ...μασημένο φαι σου έχω δώσει....Quote:
καλα, αν το βρω θα σας ενημερωσω..