σου σηκωνετε κιωλας?
Printable View
σου σηκωνετε κιωλας?
σεμνααααααααα ;)
Quote:
Originally posted by oboro
Αστειευόμουνα ρε παιδια σιγά μην έχει τίποτα το παιδί, μια χαρά κουβέντα είναι η καριολάρα και μπράβο του αφου γουστάρει τόσο. :P
απο αυτο το ποστ καταλαβα οτι ειναι γραμμενο απο Αντρα :)
Οπως καταλαβαινεις oboro σε λιγο η πανικουλα θα ζητησει και cm με αποδειξεις :p
χαχα σιγα μη ζητησει και εκμαγειο λολ
Quote:
χαχα σιγα μη ζητησει και εκμαγειο λολ
ακουσε με λιγο μπουρδα,
το στορυ σου ειναι ομορφο αλλα τραβαει πολυ αυτη η βιολα.
Δεν θα ασχολιομουν με το ποιος ησουν (δικαιωμα σου αλλωστε να ησουν οποιος ηθελες και να εμφανιστεις εκ νεου σαν φρεσκος)
μεχρι την στιγμη που σε μελετησα λιγο και διαπιστωσα ποιος ακριβως ησουν, δεν μου πηρε πολυ ωρα, μια ωριτσα ψαξιμο μονο.....
Το προβλημα λοιπον που λες φιλαρακο μου,
ειναι οτι εισαι παλιο λογκιν που ΔΕΝ το εχεις καψει αλλα το χρησιμοποιεις.
Ποιος ο λογος να διατηρεις δυο λογαριασμους?
Θα μου πεις σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε, διπλο-τριχασμενες προσωπικοτητες κυκλοφορουν γιατι οχι και 2-3 λογκιν?
Επισης ομολογω οτι η αλλαγη σου, με μπερδεψε προς στιγμην.....Οντως εχεις αλλο στυλ γραψιματος καμια σχεση με το πως εγραφες παλια. Οχι μονο ειναι καινουριο στο γραψιμο αλλα και στη σκεψη. Εχεις γινει πιο σοβαρος και πιο μετρημενος.
Με το παλιο σου φεροσουν πιο ηλίθια, ενω με το φρεσκο εισαι πιο μετρημενος.
αααα επισης, οσο εισαι εσυ απο την αθηνα, εγω ειμαι απο το λιανοκλαδι....
:P:P:P
Τελος να προσεχεις τα φιλαρακια σου, ειναι λιγο απροσεκτα....
:cool:
Τα υπολοιπα ειναι θεμα των διαχειριστων του site και οχι δικα μου,
καληνυχτα.
ΥΓ..... φιλικη συμβουλη: αν ηθελες να μην σε παρω πρεφα, επρεπε να μου το \"επαιζες\" φιλαρακι, εκει θα ησουν εξασφαλισμενος.
Βλεπεις αυτους που δεν με πανε, τους πιανω με την μια.....
Εχω μυτη που σνιφαρει με ακριβεια 504 χιλιομετρα, τσεκαρισμενο ;)
...Και μολις οι διαχειριστες δουνε πως το IP μου κανει resolve σε ξεκαθαρα αθηναϊκο hostname της μορφης *athedsl*.otenet.gr... Τι θα σκεφτουν?
Μα φυσικα πως έχω κάνει remote hacking/κατάληψη σε αθηναϊκο PC και το χρησιμοποιώ σαν HTTP proxy!!!!!!!!1 Για να γραφω εδω με αλλο login ολα αυτά! Μαστα... Ωρε γλεντιααααα...
Ειδες ρε κηπ τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες εδω μεσα? λολ
Λοιπον επειδη η ιστορια αυτη δεν εχει τελος, και επειδη με τιποτε δε φτανει ενας μηνας για να ξετιναξουν καποιοι ολοκληρη την ατζεντα των παλιων γνωριμιων τους εις αναζητηση της δηθεν πραγματικης μου ταυτοτητας, ας ορισετε καποιο μελος αθηναιο/α να συναντηθουμε σε καποιο saloon bar ή υπαιθριο χωρο... Φτανει ομως να ειναι μελος που συμπαθιομαστε για να σπασουμε και λιγη πλακα με τα καμωματα π.χ. της νατουρ, ωστε να μην του/της μεινει καμια αμφιβολια πως ειμαι εγω in the flesh my dears. ;-}
Θα πεσουν του κοσμου οι συγγνωμες μετα φανταζομαι... λολ (οκ ας μην εχω μεγαλες προσδοκιες)
Μα ποιος ειμαι δηλαδη δεν πρεπει να ξερουμε?!?!?!?!? Ποια ειναι η χαμενη μου ταυτότητα?!?!?!?
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΤΕΜΗ
Eγω δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος, ενα φορουμ ειμαστε απλως, δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε αγαπημενοι?
Ειναι απλως ενα φορουμ... Μα δυστυχως, το μισος ειναι κι αυτο απλο.
Μα μισος γιατι? Τι εχουμε να χωρισουμε?
Εγώ ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω?
Από πότε διορίστηκαν μπάτσοι στο φόρουμ...?
Ξέρω τουλάχιστον δέκα μέλη εδώ μέσα που έχουν επανέλθει με άλλο νικ.
Και?
Σοου?
Συμφωνω.... και να ειχαν αλλο νικ, και να επανηλθαν και τι εγινε?
Ολοι μπορει καποια στιγμη στη ζωη μας να βαρεθουμε ενα νικ και να επανελθουμε με ενα αλλο.. τοσο κακο ειναι?
Συμφωνω πως τιποτε μεμπτο δεν εχει μια τετοιου ειδους \"αναγεννηση\", απειρες φορες εχει συμβει σ\' αυτο το φορουμ και σ\' ενα σωρο αλλα, σιγα το πραγμα κλπ κλπ...
Ελα ομως που αυτο στην περιπτωση μου απλως δεν ειναι αληθεια! Κι αυτο με κανει να θελω να αποδειξω τη μοναδικοτητα για λογους εγωισμου και μονο.
Αλλωστε ειμαι σιγουρος πως οι ρομπα-κοπ θα ζητησουν μετα συγγνωμη. (ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ βεβαια...)
Quote:
...Και μολις οι διαχειριστες δουνε πως το IP μου κανει resolve σε ξεκαθαρα αθηναϊκο hostname της μορφης *athedsl*.otenet.gr... Τι θα σκεφτουν?
Μα φυσικα πως έχω κάνει remote hacking/κατάληψη σε αθηναϊκο PC και το χρησιμοποιώ σαν HTTP proxy!!!!!!!!1 Για να γραφω εδω με αλλο login ολα αυτά! Μαστα... Ωρε γλεντιααααα...
Ειδες ρε κηπ τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες εδω μεσα? λολ
Λοιπον επειδη η ιστορια αυτη δεν εχει τελος, και επειδη με τιποτε δε φτανει ενας μηνας για να ξετιναξουν καποιοι ολοκληρη την ατζεντα των παλιων γνωριμιων τους εις αναζητηση της δηθεν πραγματικης μου ταυτοτητας, ας ορισετε καποιο μελος αθηναιο/α να συναντηθουμε σε καποιο saloon bar ή υπαιθριο χωρο... Φτανει ομως να ειναι μελος που συμπαθιομαστε για να σπασουμε και λιγη πλακα με τα καμωματα π.χ. της νατουρ, ωστε να μην του/της μεινει καμια αμφιβολια πως ειμαι εγω in the flesh my dears. ;-}
Θα πεσουν του κοσμου οι συγγνωμες μετα φανταζομαι... λολ (οκ ας μην εχω μεγαλες προσδοκιες)
Μα ποιος ειμαι δηλαδη δεν πρεπει να ξερουμε?!?!?!?!? Ποια ειναι η χαμενη μου ταυτότητα?!?!?!?
πολυ ενδιαφερον που τελικα αναγκαστηκες να απαντησεις.....
εμμμ βλεπεις αμα σφιγγει το ζωναρι, ολοι οι κωλοι σφιγγονται ε?
Οσο για το αν εισαι στην αθηνα ΤΩΡΑ αυτο δεν με απασχολει και οπως ειπωθηκε δεν ειμαι μπατσος.
Εγω αναφερθηκα για το παλιο σου λογκιν, το φρεσκο θα το δουμε....
Συγνωμη δεν βλεπω να πεφτουν απο ατομα σαν και εσενα, οσα εχεις πει δεν πιστευω να μετανιωσες ποτε αλλωστε.
Ρωτας ποιος εισαι τελικα....
Καλη ερωτηση, και σου απανταω,
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?
προσεξε, οχι ποιος εισαι τωρα, αλλα ποιος εισαι απο την στιγμη που γεννηθηκες ασχετως ποσες ταυτοτητες αλλαξες στη ζωη σου.....
Εκεινο που δεν γνωριζεις ομως σιγουρα, ειναι οτι οσες ταυτοτητες και ακομα και να αλλαξεις, βαθεια μεσα σου παραμενεις ο ιδιος.
Ασχετα που αλλαζεις την γραφη σου (αν και τελευταια 1-2 φορες μπερδευτηκες) μεσα παραμενεις αυτο που ησουν και περυσι και προπερσυ....