Σε εμένα θα τα στείλεις όλα αυτά που είπες. Σε εμένα. Περιμένω. Ειπες ταυτότητα κτλ. Απλά θέλω και μια σελφι με το κουτάλι στο κεφάλι. Δεν ζήτησα και τίποτα δύσκολο
Printable View
οχι αλλα οπως ξερει και η αλλη κτηνιατρος η αληθινη γιατι αν την πω συναδελφο θα με σκοτωσετε....ειναι καταχωρημενο ...λεω εγω τωρα ετσι συνηθιζεται δηλαδη
thanks για την ειρωνεια και πανω απ ολα για την φιλικη συμμετοχη στο ξεκατινιασμα αντι να λυθει το θεμα...
καμια λυση δεν δινεις. ενα ακομα ψεμα στα τοσα που λες. δινεις ενα τηλεφωνο και κατι τ ρεχει στα γυφτικα. ουτε που ξερω την μουρλοντιντι. το τηλεφωνο που θα δωσεις μπορει να ειναι της ντιντης.
επισης σου ειπα οτι πμ με γυναια του ειδους σου δεν κανω.
εσυ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΩ ΕΓΩ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΔΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ;;
Ωπαλάκια. Δεν είπα κάτι για κινητά εγω
Εγώ λεω ότι καθενας μπορεί να εχει 10 κινητά και αλλα τόσα μέιλ και όχι χωρις να παρουσιαστουν ολα τα απαραίτητα έγγραφα, δεν μπορεί να πιστοποιηθεί η ταυτοτητα και το επαγγελμα σου.
Επίσης είπα ότι κακώς χτυπιέσαι να αποδείξεις ποια είσαι. Δεν βρίσκω νόημα σε όλο αυτό
Προσωπικά δεν σκοτώνω κανέναν, για χαλάρωση μπαίνω στο φόρουμ , όχι για να χαλιέμαι
κανεις δεν ειπε για κινητα, μονη της τα λεει, επειδη ξερει καλα οτι λεει το ΤΙΠΟΤΕ.
λες περιγραφικα, αυτο που θεωρω οτι ολοι καταλαβαινουμε αυτονοητα.
εξ αρχης αυτην την ανοησια λεει και εξ αρχης, λεω οτι ειναι αδυνατη ταυτοποιηση ατομου που δεν γνωριζεις, αν δεν εισαι αστυνομικος...
Δεν προκειται να ελεγα κατι τετοιο γιατι δεν ισχυει αλλα και αυτο που ειπα παλι δεν εγινε δεκτο...γιατι ειπε η φιλη σου οτι μπορει να εχω καμια χαζη φιλη κτηνιατρο κτλπ....μαλλον ετσι ενεργει η ιδια για να τα σκεφτεται κιολας...το κλεινω εδω..δεν καπνισε ο εγκεφαλος μου...γιατι μεχρι εδω ακουω την υστερια της φιλης σου...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και πες της εκτος απο το να ξεκατινιαζεται να δοκιμασει τρεξιμο,κολυμπi,πιλατες κανει καλο...ΗΡΕΜΕΙ...ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...Be happy in your planet