Και παλι ξημερωνει κυριακη...ποσο πολυ φοβαμαι αυτην την μερα αλλα ιδιως το βραδυ της που με πιανει παντα το παραπονο...οτι αισθανομαι το αισθανομαι αυτην την μερα πιο εντονα πιο δυνατα...ελεος δηλ.μια μερα και μια νυχτα σαν ολες τις αλλες ειναι...πως κανω και εγω ετσι...Ειναι η μερα που παντα ψαχνω απεγνωσμενα να πιαστω απο τους ανθρωπους, μα το απαγορευσα στον εαυτο μου και ευτυχως συμφωνησε μαζι μου...Δεν θελω ξανα να πεσω τοσο χαμηλα και να ζηταω απεγνωσμενα απο τους αλλους να μου μιλουν, να με νιωθουν, να ειναι διπλα μου, να μου εχουν εμπιστοσυνη και ολα αυτα να τους τα δινω και εγω...Ο καθενας νιωθει οπως νιωθει και ας ειναι και ελευθερος να κανει οτι θελει...δεν εχω κανενα δικαιωμα στους αλλους...Θα προσπαθησω να μην με ενδιαφερει...Θα προσπαθησω να συμπεριφερομαι οπως μου συμπεριφερονται, δεν εχω αλλη επιλογη...Το πιο σημαντικο για μενα ομως ειναι να μην ξαναφησω να μου αγγιξουν την ψυχη μου...την καρδια μου ισως ναι αλλα οχι την ψυχη μου...ειναι γυαλινη και διαφανεις και ηδη εχει σπασει μα εγω προσπαθω να την ξανακολλησω και ειμαι σε καλο δρομο, μα δεν θα αντεξει να την αφησω παλι σε χερια που τρεμουν...Εμπιστοσυνη εδειξα και μου εδειξαν μα τελικα πιστεψαν σε μενα; Τι παραπανω εκανα τοτε απο τωρα, η τι διαφορετικο; Τι ημουν τοτε παραπανω απο τωρα; Γιατι διεκοψαν την επικοινωνια μαζι μου, τι τους εκανα; Γιατι αυτη η συμπεριφορα; Εγω το προκαλεσα; Μα ετσι ημουν παντα...Τελοσπαντων...Δεν ξερω και δεν θα το μαθω ποτε...Ολα αλλαξαν μα εγω νιωθω ακομα η ιδια, νιωθω στασιμη, νιωθω η ζωη να προχωραει και εγω να την κυνηγαω απο πισω διχως να την καταλαβαινω...
Θα βρω την ακρη και μονη μου...οπως παντα, μα το τελευταιο καιρο αρχισα να πιστευω οτι οτι και να γινει θα ειναι καποιος κοντα μου...μεγαλω λαθος, γιατι γεννιομαστε και πεθαινουμε μονοι...αρχιζω και πιστευω πως μονο οι γονεις μου μπορεσαν και ειναι ευτυχισμενοι μαζι τοσα χρονια...δεν ξερω...ευχαριστω που μου δινεται η ευκαιρια μεσω αυτου του σιτε να βγαζω πραγματα απο μεσα μου την ωρα που το εχω αναγκη...