νομίζω οτι το κρίνο,έχει δίκιο...!!!!δεν κάνω κάτι...!!!!
Printable View
νομίζω οτι το κρίνο,έχει δίκιο...!!!!δεν κάνω κάτι...!!!!
παλι νομιζεις?
ολο νομιζεις και ξανανομιζεις,
θα παρεις μια αποφαση για την ζωη σου,
η απλως σου αρεσει να βολοδερνεις?
Αλλα βλεπεις εχουμε γεμισει εξυπνακηδες που τα ξερουν ολα και εχουν λυσει τα παντα στη ζωη τους και εχουν χρονο για να πουλανε πνευμα. [/quote]
Αυτό λέω κι εγώ...
κοριτσάκι..
Αφου λες οτι θελεις να τελειώσεις με τις εξετάσεις πρώτα...το αιτιολογείς δηλαδή..
Και τωρα?
Εχεις σκοπο να κανεις κατι?
Αυτό λέω κι εγώ... [/quote]Quote:
Originally posted by marian_m
Αλλα βλεπεις εχουμε γεμισει εξυπνακηδες που τα ξερουν ολα και εχουν λυσει τα παντα στη ζωη τους και εχουν χρονο για να πουλανε πνευμα.
να που συμφωνουμε σε κατι....
:D
από την άλλη μεριά, δεν βλέπω γιατί το να πας τώρα σε έναν ειδικό σε εμποδίζει σε κάτι με τις εξετάσεις σου. ίσα ίσα, μπορεί να σε βοηθήσει και με τις εξετάσεις σου, πως να αγχώνεσαι λιγότερο κλπ.
οπότε, μήπως είναι άλλοι οι λόγοι που σε εμποδίζουν?
πχ το πως να το πεις στους γονείς σου.
Quote:
Originally posted by lucifer
σε εμποδίζει σε κάτι με τις εξετάσεις σου.
ειναι απλα προφαση,
μετα τις εξετασεις θα ειναι διαβασμα για κατι αλλο και παει λέγοντας....
Ναι,το εχουμε συζητήσει αυτό που λες Λουσιφερ,Quote:
Originally posted by lucifer
από την άλλη μεριά, δεν βλέπω γιατί το να πας τώρα σε έναν ειδικό σε εμποδίζει σε κάτι με τις εξετάσεις σου. ίσα ίσα, μπορεί να σε βοηθήσει και με τις εξετάσεις σου, πως να αγχώνεσαι λιγότερο κλπ.
οπότε, μήπως είναι άλλοι οι λόγοι που σε εμποδίζουν?
πχ το πως να το πεις στους γονείς σου.
αλλα απο τη μια ατιολογει (οπως λεει και ο Κρινο ειναι προφαση οχι ο λογος),
νιωθει να πιέζεται οταν της λεμε :Ετερον εκάτερον,
και τωρα διαπιστώνει οτι δεν αρκεί να ειναι στο ιδιο σημειο με καποια μικρη βελτιωση..
Η ανησυχια μου,(και των υπολοίπων πιστεύω) ειναι οτι απλώς αποφευγει να αναλάβει δράση..
Ειναι κριμα το κοριτσι να παλευει τις εξετασεις με τετοια ψυχολογια ,ασε που και σωματικά εχει προβλημα.
οκ......για αυτό σας λέω,αφήστε το μή χαλάτε τσάμπα και άλλο χρόνο.....
φιλιά...!
οχι μωρε, μεχρι να μπει το αρνι στο φουρνο εχουμε καιρο.
Κανε δουλεια εσυ.
μόνος σου λές οτι δεν έχει νόημα,δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με ανούσια πράγματα,όπως και εσείς φαντάζομαι....γιατί να το κάνω τώρα....???
γιατι εδω και ενα μηνα αυτο κανεις,
ποια η διαφορα μια μερα ακομα?
Ok πρεπει να παει σε ειδικο να την βοηθησει το πατε...το καταλαβε τι αλλα? (Εδω εφριξα εγω που δεν ειμαι και ο αποδεκτης).
keep walking,τί ακριβώς εννοείς...?
κρίνο πλέον πιστεύω οτι δεν έχει ουσία,ξενέρωσα....!!!!!
σόρρυ που το θέτω έτσι αλλά δεν μου βγαίνει να το συζητήσω άλλο μαζί σου...!!!!!!!