Δεν με λένε λίμπα.Quote:
Originally posted by Adzik
o xristooooooooooooooooooooooσ και η παναγια.... τι θεμα ειναι αυτο?... ρε λαιτ- λιμπα ???
Printable View
Δεν με λένε λίμπα.Quote:
Originally posted by Adzik
o xristooooooooooooooooooooooσ και η παναγια.... τι θεμα ειναι αυτο?... ρε λαιτ- λιμπα ???
Δεν έχει κάνει μάστερ, ούτε το άγιο παιδί είναι. Απλά μου μιλούσε λογικά.Quote:
Originally posted by lucifer
ο πετραν εχει κανει 1-2 μαστερ ψυχολογιας!!!
υστερα μπορει να ειναι κ το αγιο παιδι, ξερω γω?
εγω δε φημιζομαι για την υπομονη μου!
χεχεχεQuote:
Originally posted by keep_walking
Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθω βαλετω...ετοιμαστειτε θα σας πεταξω πετρες λολ
η γνωμη μου ειναι οτι ο καθενας εδω μεσα θα μπορουσε να βρει τροπο επικοινωνιας μαζι σου, εαν δεν ηταν πολυ απασχολημενος με το να σκεφτεται πως θα πατησει κατω τον εγωκεντρισμο σου.Quote:
Originally posted by lightbluepath
O Πετράν πως βρήκε; Γιατί έλεγε σωστά πράγματα και με έκανε να σκεφτώ.Quote:
συμφωνω μαζι σου σε αυτο, αλλα εγω προσωπικα δεν εχω βρει τροπο προσεγγισης. οταν βρεις πες κ σε μας (δεν το λεω ειρωνικα)
lucifer σε βοηθαει αυτο? εμενα ναι ,αλλα μπορει να μην επιλεγει καποιος να το πραγματοποιησει, γιατι αλλο ειναι να εχει καποιος καταθλιψη και να νοιωθεις ομορφα βοηθωντας τον να ανεβει, ανεβαινοντας και εσυ παραλληλα που προσφερεις και αλλο ειναι να ριχνεις τον εγωκεντρισμο σου για χαρη της lightbluepath που θα κανει ισως καποιον να νοιωσει μικροτερος μπροστα στους αλλους! αυτο βλεπω σε τοσες σελιδες.
Πάλι τα ίδια λες. Λες εγωκεντρική εμένα, αλλά πως θα ρίξει τον εγωκεντρισμό του ο άλλος. Αποφάσισε.Quote:
Originally posted by Zhenia
η γνωμη μου ειναι οτι ο καθενας εδω μεσα θα μπορουσε να βρει τροπο επικοινωνιας μαζι σου, εαν δεν ηταν πολυ απασχολημενος με το να σκεφτεται πως θα πατησει κατω τον εγωκεντρισμο σου.
lucifer σε βοηθαει αυτο? εμενα ναι ,αλλα μπορει να μην επιλεγει καποιος να το πραγματοποιησει, γιατι αλλο ειναι να εχει καποιος καταθλιψη και να νοιωθεις ομορφα βοηθωντας τον να ανεβει, ανεβαινοντας και εσυ παραλληλα που προσφερεις και αλλο ειναι να ριχνεις τον εγωκεντρισμο σου για χαρη της lightbluepath που θα κανει ισως καποιον να νοιωσει μικροτερος μπροστα στους αλλους! αυτο βλεπω σε τοσες σελιδες.
να μπω στην white list :DQuote:
Από τη μία λες να είναι κάποιος εγωκεντρικός και από την άλλη λες να βγάλει ο άλλος τον εγωκεντρισμό του. Άρα μας λες ότι και οι δύο είναι εγωκεντρικοί άρα ποιό είναι το θέμα σου;Quote:
Originally posted by Zhenia
μπορει εσυ να τα καταλαβες ετσι :) υπαρχει αυτη η πιθανοτητα?
για σενα λμπ σωστο ειναι μονο ο,τι σε βολευει.
Ενώ για σένα;Quote:
Ποια νομίζεις κυρία μου πως είσαι που θα μπεις εσύ στην white list και όλοι εμείς θα μείνουμε στην βλαξ λιστ? (δεν πιστεύω να ακουστηκα εγωκεντρική? χαχαχαχαχα!)
oust!Quote:
Originally posted by frei
Ποια νομίζεις κυρία μου πως είσαι που θα μπεις εσύ στην white list και όλοι εμείς θα μείνουμε στην βλαξ λιστ? (δεν πιστεύω να ακουστηκα εγωκεντρική? χαχαχαχαχα!)
μα ποτε θα φας ενα ban επιτελους να στρωσεις?
τωρα τωρα, banniste με τωρα!
τεσπα! μια φορα να εξηγησω οτι το λινκ περι παρανοιας, δεν το εβαλα για να σε θιξω/στιγματισω lightbluepath. αφενως το διαβαζα για παρτη μου, οσπου ειδα πως ταιριαζει και σε αυτο σου το ποστ! επισης σε ενα σαιτ ψυχολογιας, εαν δεν κανω ποστ ενα τετοιο λινκ, τι να κανω? λινκ απο το fail blog? οποτε σκοπιμα παρατεθικα για να μας βοηθησει και οχι για να θιξει...!
*εντινω τις προσπαθεις για white list και οπου μας βγαλει*
οχι παντα. υπαρχουν κ πραγματα τα οποια θεωρω σωστα κ δε με βολευουν.Quote:
Ενώ για σένα;Quote:
πχ οταν γκρινιαζα στον πρωην μου για τα σπουδαστικα μου προβληματα, αυτος θυμωνε πολυ κ μου την ελεγε. κ θεωρω οτι ειχε δικιο! γκομενος ηταν, δεν ηταν ο advisor μου!
Λοιπόν εσείς οι καινούριες που δεν έχετε τσακωθεί με κανέναν δεν καταλαβαίνω γιατί γελοιοποιείτε το θέμα μου καθώς και μένα, αφού δεν σας πείραξα.
Δεν υπάρχει λόγος τσακωμού με κανέναν άλλωστε. Ο καθένας έχει την άποψη του.
Μην κρίνεις όμως για να μην κριθείς!