Originally posted by mi-zalis
kalispera, diavasa merika post eimai 29etwn, ligo polu ta idia pragmata exw kai egw edw kai xronia, me pianei kapou kapou panikos. to thema einai oti prokeimenou na min niwsw ayto to dysaresto sunaisthima exw kleistei sto spiti kai den vgainw eksw,to vradi gia 2xronia....(exw syndesei ton paniko me tin nuxta kai giauto den polikykloforw arga px bradini diaskedasi).exw paei se psixiatrous,psixologous mou lene oti den exw tipota kai den pathainw tipota...ayto to kserw alla kai pali de me voithaei,kapoios pou einai eksw apo ton xoro dinei eukola symvoules,swstes men alla....to thema einai na rizwthei sto mialo mou auto,giati ta logia eukola feygoun.exw kanei farmakeytiki agwgi eimai safws kalitera alla kai pali kati me stamataei.eimai athina,twra kai den kserw apo pou na arxisw kan kai niwthw anasfaleia pou den exw na milisw kapou.to thema einai oti yparxei kapoios kalos psixiatros pou na endiaferetai pragmatika gia to kalo mou kai oxi gia ta xrimata?(100eyrw i episkepsi einai logiko poso?) .(steilte mou sas parakalw kapoia onomata pou iatrwn kata ti gnwmi sas,sas voithisan na kseperasete auto to empodio)
[email protected]