ειναι μεγάλο το παιδί σας γιώργο. Είναι καλή η αρχή που κάνεις να πας σε ψυχ.. προσπαθησε μα μνη συζητάτε τα ίδια και τα ίδια... δεν έχει νόημα. Ας αρχίσουν οι πράξεις.
Printable View
ειναι μεγάλο το παιδί σας γιώργο. Είναι καλή η αρχή που κάνεις να πας σε ψυχ.. προσπαθησε μα μνη συζητάτε τα ίδια και τα ίδια... δεν έχει νόημα. Ας αρχίσουν οι πράξεις.
ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΕ ΜΕΝΑ,
ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 10 ΜΗΝΩΝ
ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ .....
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΑΝΑΚΕΜΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΑΝ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???/
ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΥΥΥ ΠΟΛΥΥΥ
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
πάω στο κανακεμα που λέει η Τζένη...
λέει ένα ρητό....θα μπορούσα να σου ψαρέψω ένα ψάρι να φας για σήμερα, αλλά δεν είναι καλύτερα να σε μάθω να ψαρεύεις; (κάπως έτσι δεν θυμάμαι τη ακριβή διατύπωση)
Εχετε ξεχάσει ένα δεδομένο.
------------------------------------------
Είμαι το μοναδικό της στήριγμα. Και τα χάπια θα τα κόψει και τους γιατρούς έχει πάψει να εμπιστεύεται και από πουθενά δεν έχει να πιαστεί. Και όμως εγώ το μοναδικό της στήριγμα την λιώνω. Αθελά μου, χωρίς να καταλαβαίνω ότι αυτό κάνω, αλλά το αποτέλεσμα μετράει
-----------------------------------------
Δεν μπορώ να την αφήσω, την αγαπάω πολύ για να την αφήσω
Και η ίδια δεν έχει δύναμη να φύγει. ΟΧι εμπόδιο δεν θα σταθώ αν βρεί την δύναμη και αποφασίσει να φύγει για το καλό της.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για την αλλη πλευρα? Πως πιστευεις οτι την πιεζεις κατα την γνωμη σου?
Μακαρι κι εμενα ο δικος μου να ενδιαφεροταν ετσι για μενα. Αν μη τι αλλο θα καταλαβαινα οτι ενδιαφερεται για μενα, για το τι αισθανομαι. Ειναι πολυ βασικο αυτο
Συγνώμη..αλλά η γιώτα μας λέει οτι είναι όλο και καλύτερα και οτι πήγε και σε ψυχολόγο στη θεσσαλονίκη...για το ονομα του θεού μας δουλεύετε;
Αν η συμπεριφορα σου μεχρι τωρα δεν εχει φερει αποτελεσματα προσπαθησε να αλλαξεις ...
Σκεψου ....Πως την συμπεριφερεσαι? και πρασπαθησε να αλλαξεις τροπο αντιμετωπισης
Ισως φερει αποτελεσματα....
Οταν, γνωρίζοντας ότι θα στεναχωρηθεί, (και ήδη βιώνοντας την κατάθλιψη) της λέω πως βλέπω εγώ κάποια πράγματα τα οποία πλέον δεν ανέχομαι. Οταν σπάω και δεν μπορώ να κρατήσω μέσα μου τον πόνο που μου προκαλούν κάποιες πράξεις της τότε αφενός γκρεμίζομαι από στήριγμά της, αφετέρου νοιάζομαι μόνο για τον ευατό μου και όχι για την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου και το πρόβλημα που περνάει.
Ολο αυτό αν το δείς με τα δικά της μάτια και συνεχιζόμενο για τουλάχιστον 5 χρόνια τότε κάθε λέξη μου κάθε πράξη μου γίνεται εις βάρος της.
Να το γράψω όπως το νιώθει.
\"Δηλαδή τώρα τι μου κλαίγεσαι. Σε εσένα στηρίζομαι. Εγώ περνάω την κατάθλιψη και εσύ μόνο τον ευατό σου σκέφτεσαι. Μια ζωή μόνο τον ευατό σου σκέφτεσαι. Δε σε νοιάζει τίποτα. Ούτε εγώ. Λές ότι με αγαπάς αλλά μόνο τον ευατούλη σου αγαπάς. Δηλαδή τι σε πείραξε μου ήθελα να γνωρίσω κάποιον? Τι σε πείραξε που χάρηκα? Μόλις με δεις να χαίρομαι με πατάς κάτω. Πάντα αυτό έκανες στη ζωή σου. Με βρήκες δυνατή και με έλιωσες. Να με χαίρεσαι τώρα έτσι που με κατάντησες. Και να το ξέρεις εσύ φταις. Εγώ δεν μπορώ να φύγω. Βρες δύναμη να φύγεις να υσηχάσω. Κάνε κάτι.\"
Ετσι αντιλαμβάνομαι την άλλη πλευρά.
Οχι perpatontas δε δουλεύει κανένας κάποιον άλλον εδώ μέσα. Ναι μέχρι χτές η γνώμη της ήταν αυτή. Από χτές το απόγευμα, λόγω δικών μου πράξεων όπως αυτές που περιγράφω ανωτέρω, πλέον άλλα ισχύουν.
Εσύ συμφωνεις μαζί της ? Μόνο τον εαυτούλη σου σκεφτεσαι???/
Οταν καποιος εχει καταθλιψη τα βλεπει ολα μαυρα και αραχνα
5 χρονια ειναι πολλα μονο σκεψου τι περναει....
Αλλα προσεχε μην παθεις εσυ τιποτα
Ζητα βοηθεια απο ειδικους και μην ξεσπας πανω της. Οταν θυμωνεις βγες κανε μια βολτα και μετα γυρνα και συζητησε το μαζι της......
Σε εχει φορτωσει ενοχες ...
Αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.... Ο καταθλιπτικος
ριχνει τις ευθυνες στους αλλους...
Ολοι φταινε και εσυ και η αγαπημενη σου ....
Προσπαθησε να την κανεις να σου μιλαει συνεχεια να σε νοιωσει σαν φιλο της
μην την επικρινεις αλλα μονο να ακους .... να ακους .... να ακους
Θελει μεγαλη προσπαθεια
Και αν όσο και να αλλάξω Τζένη ποτέ δεν είναι αρκετό?
Και αν είμαι άνθρωπος και σφάλματα κάνω και στην συμπεριφορά μου?
Και αν τελικά χρόνια ολόκληρα δεν έχω αλλάξει?
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΩ????????????????
Δεν υπάρχει -δεν γίνεται να υπάρχει- σχέση δύο ανθρωπων όπου φταιει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ενας!(Ακόμα και στην περίπτωση που ενας αντρας χτυπάει τη γυναίκα του αυτή έχει την ευθύνη ότι δεν φεύγει, κανει τα στραβά ματια για διάφορους λογους που κ την ιδια εξυπηρετουν ως ενα βαθμό ή τη βολεύουν....)
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες στο βαθμό που τις εχει κι ας κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του, εννοώ να διασφαλίσει την ισορροπία του με κάθε τίμημα....Αφού εκτός από τη σχέση σας, έχετε μιά ακομα τεράστια ευθύνη...Ενα παιδί που υποθέτω θέλετε να μεγαλώσετε όσο πιο καλά γίνεται...
Εύχομαι καλή δύναμη κ στους δύο
Ρε hus, για ονομα του θεου...
Επρεπε να χαρεις κι εσυ δηλαδη που βρηκε αλλον? Αν ειναι δυνατον. Σορυ αλλα λεω την αποψη μου. Ολοι καταπιεζομαστε λιγο πολυ μεσα σε ενα γαμο, ισως η γυναικα σου να μην ηταν ετοιμη για κατι τετοιο. Μην ριχνεις ομως το φταιξιμο σε σενα
Σας ευχαριστώ όλους που με ακούσατε. Που είσασταν εδώ σήμερα. Που ανεχτήκατε τον εαυτουλισμό και τον εγωισμό μου που προσπάθησα σήμερα (άραγε μόνο σήμερα????) να νοιαστώ για μένα. Που νοιαστήκατε εσείς για ένα άγνωστο. Που προσπαθήσατε. Λίγες οι λέξεις και μικρές που ξέρω. Να είστε καλά. Πρέπει να κλείσω.
Οι ανθρωποι δεν αλλαζουνε οι καταστασεις μονο
Δεν σου λεω να αλλαξεις να προσπαθησεις διαφορετικα να προσσεγγισεις το θεμα......
ΕΓω βλεπω οτι εσυ θελεις περισσοτερο βοηθεια απο την αγαπημενη σου...
Δες τον εαυτο σου λιγο και τις αναγκες του ..... Προσπαθησε να παρεις δυναμεις για να εισαι σε θεση να τις δωσεις ....
Τωρα δεν εχεις τιποτα .... Πως μπορεις να βοηθησεις οταν εσυ χρειαζεσαι βοηθεια???
Σκεψου θετικα..... οταν θελεις κατι πολυ γινεται αυτο να το ξερεις παντα
Αν λες συνεχεια \"τι να κανω δεν μπορω να κανω τιποτα\", ετσι δεν θα βρεις λυση
Φωναξε τα θελω σου ..... Ομως τι θελεις πραγματικα
να τα ακουσεις
και θα πραγματοποιηθουν
Αυτο να ξερεις