οχι , δεν ειμαι. αλλα δενε χω κανενα προβλημα με αυτο. ειμαι με αυτον που θελω και ειναι οπως ακριβως τον θελω (ΠΑΙΔΑΡΟΣ). δεν σκεφτηκα ποτε να γινω μοντελο μηπως ριξω καποιον ανδρα.
Printable View
Εγώ το έκανα το σώμα μου γιατί είμαι βιοχημικός και αποτελεί καθρέφτη του επαγγέλματος μου. Θεωρώ απαράδεκτο να γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να το αποκτήσω να είμαι βιοχημικός και να μην το έχω. Είναι σαν να πάω σε έναν ενδοκρινολόγο διαβητολόγο και να είναι 150 κιλά. Θα ξενερώσω... δεν θα το αποδεχθώ... Είχα σοβαρό λόγο που το έκανα, δεν το έκανα για τις γκόμενες για να σκάω παραλία το καλοκαίρι και να βλέπω τις γυναίκες να με κοιτάζουν. Το έκανα για τον εαυτό μου.... Έκανα πειραματόζωο τον εαυτό μου στην βιοχημεία της άσκησης...αυτό έκανα ακριβώς...!
Και εγώ ξαναρωτώ:γιατί να μην έχω και εγώ πιθανότητες με κάποια που θα θεωρείται από πολλούς όμορφη?
παιδια γνωριζω εγω ενα ζευγαρι απο το fb ειναι και οι δυο το κατι αλλο.
Να σας στειλω μια φωτο να παθετε καταθλιψη να μάθετε??
Εκτος απο την ομορφια,Αυτη ειναι παρα πολυ ομορφη και αυτος ειναι σαν μποντιμπιλντερ, γυμναζονται και οι δυο παρα πολλα χρονια
Σαν αυτους τους δυο, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ (γινουμε) ΠΟΤΕ, οποτε μη γκρινιαζετε
Εγω δηλωνω κουρασμενη , εξαθλιωμενη , εξαντλημενη.. δεν παλευεται αλλο η εμμονη σου , δεν παλευονται τα θεματα σου , δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδωσω απαντηση σε δικο σου θεμα , εχει αρχισει και γυαλιζει το ματι μου .. δεν υπαρχεις ρε φιλε , βρισε με κανε οτι θες απαπαπα βαρεθηκα ! Δεν θα μας στειλεις εσυ στον γιατρουλη!
...εχεις δικιο..ειναι απαισιο να σου λεμε οτι αυτο που ζητας ειναι παραλογο..και εμενα αν μου το εκαναν αυτο θα θυμωνα .συγνωμη δεν το ειχα καταλάβει. εχεις δικαιωμα να ζητας και να διεκδικεις οτι γουσταρεις και κανεις μας δεν εχει δικαιωμα να σε κρινει ..γιατι ολοι μας λιγο πολυ καταλήξαμε εδω γιατι καποιοι μας ειπαν παραλογους ή γιατι αυτο που ψαχνουμε ειναι παραλογο... και ηταν λαθος μου να κανω ακριβως το ιδιο σε εσενα
απο εκει και περα και εγω ομως εχω δικαιωμα να αντιλαμβανομαι την ιδεα της "ομορφιας" διαφορετικα απο εσενα και να μην συμφωνω με τα δικα σου προτυπα..το δεχεσαι αυτο?
Αποφεύγεις βλέπω να απαντήσεις σε αυτό που σε ρωτάμε... Έχεις πλησιάσει κάποια κοπέλα η οποία καλύπτει τα στάνταρ σου ή φοβάσαι την απόρριψη ή την θεωρείς δεδομένη την απόρριψη και δεν μπαίνεις στο κόπο καν να πλησιάσεις μια κοπέλα που σου αρέσει έστω και αν δεν την γνωρίζεις καθόλου;
και τι τους είπες? και τι έγινε προχώρησε μ καμία?
οχι δεν θελω να πω φυσιολογικος. ολοι οι σωματοτυποι φυσιολογικοι ειναι.
αθλητικο θεωρω καποιον που ειναι καπως μυωδης ακομα και αγυμναστος. λογω μυικου συστηματος και νορμαλ κιλων, οχι λογω γυμναστικης. βασικα οσες φορες το εχω πει στον ιδιο γελαει, γιατι καποτε ηταν αθλητης και νοιωθει μεγαλη βιοχλαπατσα τωρα που δεν γυμναζεται. δεν δεχεται με τπτ τον χαρακτηρισμο "αθλητικος".ισως να ειναι και λαθος ορος.
Και το αποτέλεσμα ήταν η απόρριψη να υπόθεσω... Να σου κάνω μία άλλη ερώτηση αλλά θέλω ειλικρινή απάντηση... πιστεύεις πως έφταιγε το σώμα σου ή ότι δεν υπήρχε μια έλξη από μέρους της γιατί δεν ένιωθε καλά μαζί σου, δεν ήταν εύθυμη, δεν είχε χιούμορ η συζήτηση και κατέληξε στη βαρεμάρα;
ε ναι!!!!
σιγουρα υπαρχουν ομορφες που θα τους αρεσεις ως εμφανιση.
αλλα δεν ειναι η εμφανιση το προβλημα των γυναικων ρε γουαι, απο ενα επιπεδο εμφανισης και πανω εννοω...
ειναι προβλημα αν εισαι δυσμορφος. και δεν εισαι. εισαι ενας κανονικοτατος ανθρωπος.
αλλα ειναι αυτα που ψαχνουν οι γυναικες.
το λεγειν, το χιουμορ, την ποιοτητα του χαρακτηρα, τον αισθησιασμο, το καλο σεξ, την σοβαροτητα, την αισθηση ασφαλειας, ειναι τοσα πολλα, εσυ νομιζεις με μια πλατη, θα καθαρισεις?