Μπράβο p_k! Είναι σημαντική η προσπαθειά σου και ενθαρρύνει εμάς που είμαστε ή στην αρχή ή κάπου στην μέση, να συνεχίσουμε. Βεβαίως και θέλει σωστό πρόγραμμα για την επίτευξη του στόχου, αρκεί να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας! Και πάλι μπράβο! :D
Printable View
Μπράβο p_k! Είναι σημαντική η προσπαθειά σου και ενθαρρύνει εμάς που είμαστε ή στην αρχή ή κάπου στην μέση, να συνεχίσουμε. Βεβαίως και θέλει σωστό πρόγραμμα για την επίτευξη του στόχου, αρκεί να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας! Και πάλι μπράβο! :D
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Η συντήρηση ξεκίνησε κανονικά και τώρα είμαι πιο άνετος με 31 πόντους την ημέρα.
Καλή συνέχεια σε όλους/ες!
συγχαρητήρια και από εμένα pk .
έχω όμως μία απορία : πώς θα καταφέρεις να καταναλώνεις 31 ολόκληρους πόντους !!!!( αστειάκι ).
εγώ παίρνω 18π και καμία φορά νοιώθω ότι είναι αρκετοί, άλλες φορές ότι θα ήθελα να είχα 20 και άλλες φορές ζορίζομαι να φάω κάτι παραπάνω για να τους φτάσω....καλό ε ;
πάντως να είσαι καλά, να είμαστε όλοι καλά και ανυπομονώ να μαθαίνω την πορεία σου στους 31 πόντους. μήν ξεχνάς να συνεχίσεις να γράφεις τι τρώς....πρέπει και εμείς να το σχολιάζουμε το θέμα!
καλή συνέχεια!
Συγχαρτηρια pk, εφτασες στον στοχο σου και αυτο δειχνει δυναμη ψυχης, ευχομαι να τα καταφερουμε και εμεις ,εχοντας εσενα για παραδειγμα μας!!!
Να είσαι καλά, marikaki, σου το εύχομαι ολόψυχα!Quote:
Originally posted by marikaki
Συγχαρτηρια pk, εφτασες στον στοχο σου και αυτο δειχνει δυναμη ψυχης, ευχομαι να τα καταφερουμε και εμεις ,εχοντας εσενα για παραδειγμα μας!!!
Θα γράψω αναλυτικά τι έφαγα σήμερα, για να έχετε μια εικόνα μιας μέρας με 31 πόντους.
ΠΡΩΙΝΟ ( 7.00 )
75 γρ. ψωμί
με 30 γρ. τυρί ένταμ
1 φλιτζάνι γάλα με 1,5% λιπαρά
1 μπάρα δημητριακών
10 γρ. σοκολάτα
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ (13.00)
Μακαρόνια ολικής αλέσεως σκέτα νερόβραστα
με 2 κ.σ. κέτσαπ
50 γρ. παριζάκι light
Ντοματοσαλάτα με 2 κ.γ. ελαιόλαδο
30 γρ. τυρί φέτα
50 γρ. ψωμί
1/2 ποτηράκι ρετσίνα
10 γρ. σοκολάτα
1 μπάρα δημητριακών
ΒΡΑΔΙΝΟ (17.00)
1 πιάτο σούπα μινεστρόνε
1,5 φρυγανιά
1 μικρή φέτα ψωμί (25 γρ.)
20 γρ. τυρί ένταμ
Κατά τις 8 θα φάω 2 μήλα
Νομίζω είναι πολύ καλά! :)
p-k ,όχι μόνο είναι πολύ καλά,αλλά μην το πεις ούτε του παπά!
Πάντως εγώ μεταξύ μας πιο πολύ εντυπωσιάζομαι από τα ωράρια που βλέπω
και τη συνέπεια στις σταθερές ώρες φαγητού παρά από τις διατροφικές επιλογές...
Ειδικά αυτό με το τελευταίο γεύμα της ημέρας στις 8!Τι να πω;Ακόμα ένα μπράβο στα τόσα;
Νιώθω μπαταρία που θέλω τον Γερμανό μου!Κάποιον να με κουρδίσει,επειγόντως!
ʼσχετο τώρα,αλλά θα σκάσω!Ολόκληρο τόπικ σου άνοιξα καλέ και κουβέντα δεν είπες...
Περίμενα να με μαλώσεις,να τσατιστείς,κάποια αντίδραση τέλος πάντων!Τίποτα δύο μέρες τώρα!
Τελικά,καλά το λένε...άμα θέλεις να τρελάνεις τον άλλον,μην κάνεις και μην πεις τίποτα!Αδιαφορία!
Κι αφού κατινιάστηκα νυχτιάτικα,λέω να πάω για ύπνο...μαζεύω τα συντρίμια μιας άλλοτε αξιοπρέπειας...
κΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
P-K,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΟΥ.
Είσαι αξιέπαινος, αφού με την προσπάθειά σου όπως λές όχι μόνο μεταμορφώθηκες σωματικά αλλά και ψυχικά. Αποτελείς για μας φωτεινό παράδειγμα προς μίμιση. Ελπίζω σύντομα όλοι μας να κατακτήσουμε τους στόχους μας.
Τα νέα μου....
χάλι μαύρο. Η προσπάθειά μου υπονομεύθηκε ... δεν θα το πιστέψετε, κι όμως ναι , υπονομεύθηκε από παιδική ασθένεια και συγκεκριμένα από τις μαγουλάδες (παρωτίτιδα). Το χειρότερο είναι ότι μου κόστισε μία αποβολή. Ω, ναι ήμουν "εγκυούλα" μόλις λίγων εβδομάδων και δυστυχώς το έχασα. Ο γιατρός είπε πως καλύτερα έτσι αφού τα έμβρυα που είναι σε αρχικό στάδιο κύησης "πλήττονται" σοβαρά από τέτοιες ασθένειες. Όμως πως να παρηγορηθώ που το περιμέναμε 4 χρόνια τώρα αυτό το μωράκι???:( :( :(
Τέλος πάντων , προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, πάνω που είχα στρώσει με τα γλυκά, η σοκολάτα όπως καταλαβαίνετε ήταν άκρως παρήγορη τις προηγούμενες μέρες.
Πρέπει να ταίσω την χελωνίτσα μου με υγιεινές τροφές, τέρμα οι σοκολάτες γιατί στο τέλος θα βουλιάξει στο βάλτο της κακής ψυχολογίας.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Αμαλία μου,καρδιά μου,πόσο λυπάμαι γι'αυτό που σας συνέβη!
Ναι,μεν θα ήταν κρίμα να έχουν προσβληθεί τα έμβρυα από την ασθένεια,
αλλά όση παρηγοριά κι αν σου δίνει η σκέψη αυτή,δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια...
Το καλό είναι πως αφού τα καταφέραμε μια φορά,είμαστε σε καλό δρόμο να τα καταφέρουμε πάλι!
Εσύ φροντίζεις το σώμα σου,ο άντρας σου κι ο γιατρός σου φροντίζουν εσένα κι όλα θα πάνε μια χαρά!
Να ευχαριστήσουμε την κυρία σοκολάτα που σου στάθηκε αυτές τις μέρες και να την αφήσουμε να πάει σπίτι της
να ξεκουραστεί,να μη χαντακώσουμε και τα ζαρζαβάτια,τους παλιούς μας φίλους,πως περνά κρίση η σχέση μας μαζί τους...
Έλα,Φράκλιν!Προχώρα γερά!Το σημαιάκι σου εκεί είναι και σε φωνάζει!Φράααααααανκλιιιι� �ιιιιιιιιιιν !!!!!!!!!!!
pk μπράβο για άλλη μία φορά, πέτυχες το στόχο σου!!!! (και μας έβαλες τα γυαλιά....)
Καλή συντήρηση..................
ΑΜΑΛΙΑ μου το μωράκι σου απλά κοιμήθηκε για να ξυπνήσει πάλι όταν θα είναι γεμάτο υγεία για να σου χαρίσει χαμόγελο και να πάρει όλη την αγάπη που το περιμένει.
φιλάκια
χχχχχχ
Αμαλία λυπάμαι πολύ . πάντως πιστεύω ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία και η επόμενη προσπάθεια θα έχει την επιτυχία που θέλεις. μην το βάλεις κάτω !
τα νέα μου...έχασα και ένα κιλάκι ακόμα όπως το είχε προβλέψει ο pk που ξέρει πλέον τι συμβαίνει μετά από μία στασιμότητα απώλειας κιλών.
θα φτιάξω το τικεράκι μου μετά.
σήμερα έχω φάει ήδη τους 16 από τους 18 πόντους που μου αναλογούν και για το υπόλοιπο της ημέρας έχω δύο ποντούς και αέρα κοπανιστό!
ελπίζω να μην ξεφύγω!
Αμαλία, στενοχωρήθηκα πολύ διαβάζοντας το ποστ σου...
Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα και με την επόμενη προσπάθεια όλα να πάνε κατ' ευχήν!
Βιβή, συγχαρητήρια για την απώλεια του κιλού! (Είμαι καλός στις προβλέψεις!) :)
Σας ευχαριστώ για τις ευχές και για τη μεγάλη συμπαράσταση όλους αυτούς τους μήνες!
Μου ήταν και μου είναι πολύτιμα!
Μόλις σήμερα ανακάλυψα και το άλλο τόπικ που άνοιξε η NADINE και έγραψα κι εκεί!
Να είστε καλά! Καλό Σαββατοκύριακο! :)
γεια σας παιδιά,
Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό, από εσάς ανακάλυψα τη διατροφή weight watchers και την εφαρμόζω εδώ και 1 εβδομάδα.
Όλη την εβδομάδα δεν πείνασα, δεν στερήθηκα κάτι, ασχολιόμουν με τους πόντους γιατί το βρήκα σαν παιχνίδι όλο αυτό που γίνετε, ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα πως κάνω "διαιτα" και χθες ημέρα ζυγίσματος, η ζυγαριά μου έδειξε 1,7 κιλά λιγότερο.
Ξεκίνησα 82,5 κιλά και το ύψος μου είναι 1,65. Είμαι 36χρ.
Ουδέποτε στην ζωή μου ήμουν παχουλή, το βάρος μου πάντα κυμαινόταν στα 56-58 κιλά και ήμουν πολύ γυμνασμένη.
ʼρχισα να βάζω κιλά πριν 3,5 χρόνια όταν έχασα την εγκυμοσύνη μου στον 6ο μήνα λόγω ενός τροχαίου. Στο ίδιο τροχαίο έχασα και την αγαπημένη μου ξαδέρφη με την οποία μεγαλώσαμε μαζί και είμασταν πολύ δεμένες.
Όλο αυτό με πήρε από κάτω ψυχολογικά, παράτησα την δουλειά μου, κλείστηκα στο σπίτι, ξέχασα ότι με ευχαριστούσε μέχρι τότε και η μόνη μου ευχαρίστηση πλέον ήταν το ψυγείο και ότι υπήρχε εκεί μέσα. Και φρόντιζα να υπάρχουν πολλά.
Έβαλα περίπου 10 κιλά όταν κάποιους μήνες μετά ξαναμενω έγκυος και ούτε λίγο ούτε πολύ έβαλα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη μου.
Η κορούλα μου, μου γαλήνεψε την ψυχή και πάνω στο χρόνο που άρχισα να ξαναβρίσκω τον παλιό καλό μου εαυτό πρώτα ψυχολογικά και στο κατόπιν
με προσεγμένη διατροφή να χάνω κιλά, ξαναμένω έγκυος στο δεύτερο κοριτσάκι μου.
Βέβαια στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου πρόσεξα πολύ να μην βάλω πολλά κιλά αλλά και πάλι καμια 15ρια τα πήρα.
Έχει 6 μήνες που γέννησα, μέχρι στιγμής έχασα 12 κιλά, πρέπει να χάσω ακόμα 24 και δυστυχώς πλέον με ένα δίχρονο και ένα 6μηνο μωρό και με καθόλου βοήθεια δεν μπορώ να έχω την πολυτέλεια του γυμναστηρίου.
Ευελπιστώ όμως πως θα τα χάσω, η αρχή έγινε και ξέρουμε πως η αρχή είναι το ήμιση του παντός.
Σας ευχαριστώ πολύ που είχατε την υπομονή να με διαβάσατε -μόλις διαπίστωσα πως το ποστ μου είναι πολύ μεγάλο. Καλή δύναμη σε όλους και γρήγορη επιτευξη των στόχων σας.
ΑΜΑΛΙΑ είναι πολύ λυπηρό αυτό που σου συνέβη αλλά έχε υπόψιν σου πως το σώμα της γυναίκας μετά από πρόσφατη εγκυμοσύνη -άσχετα αν ολοκληρώθηκε ή όχι- υπερλειτουργεί.
Ξεκούρασε τον οργανισμό σου κανένα δίμηνο και είμαι σίγουρη πως τον τρίτο μήνα από τώρα θα μας ανακοινώνεις την εγκυμοσύνη σου!
gita,καλή δύναμη στην προσπάθεια σου,που ήδη δείχνει πολλά υποσχόμενη!
Να χαίρεσαι τα κουκλιά σου!Χαλάλι τα όποια κιλάκια παραπάνω...αυτά χάνονται εξάλλου.
Λυπάμαι πολύ γι'αυτό που συνέβη στην ξαδέρφη σου και το προσωπικό σ'εσένα κόστος...
Τώρα είσαι εδώ,είσαι ψυχολογικά καλύτερα,θα έχεις και την υποστήριξη μας πλέον
κι αν νομίζεις πως αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ποστ,μάλλον δε διάβασες τα δικά μου...
AMALIA καλή δύναμη! Μην το βάζεις κάτω επειδή έτυχε μια ατυχία. Έτσι λειτούργησε η φύση και καλύτερα που έγινε έτσι. Πολύ όμορφα το έθεσε η Nefeli_ παραπάνω!
gita μετά από κάποια τραγωδία ακολουθεί η λύτρωση! Χαλάλι που πήρες κιλά, αρκεί που είσαι ευτυχισμένη με τα δυο παιδάκια σου. Όσο για τα κιλά, θέληση να υπάρχει και θα τα καταφέρεις!
Καλημέρα!
1η Εβδομάδα συντήρησης / 6η μέρα
ΠΡΩΙΝΟ
1 τοστ με 2 φ. ψωμί σικάλεως
40 γρ. τυρί ένταμ - 1 φέτα γαλοπούλα light
1 φλιτζάνι γάλα με 1,5% λιπαρά
1 μπάρα δημητριακών
10 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Καφές ντεκαφεϊνέ
11 πόντοι - Υπόλοιπο ημέρας 20 πόντοι
Καλή συνέχεια σε όλους / ες!
30 γρ. λουκάνικο ψητό 2 π
1 φέτα τυρί του τοστ 15% λιπαρά 1 π
1/2 μερίδα φασολάκια λαδερά 4 π
1 φιλέτο πέρκα ψητή με ελάχιστο ελαιόλαδο και λεμόνι 8 π
7-8 ελίτσες (τοσοδούλες)
3 ποτηράκια κρασί 4,5
Σύνολο 19,5 χωρίς τις ελιές. Πόσο να τις υπολογίσω βρε παιδιά? Στόχος μου είναι οι 19 πόντοι για αρχή και ήδη τους ξεπέρασα, αλλά δεν πειράζει, θα μάθω, πού θα πάει! Είπα να ξεκινήσω το σύστημα ww, μιας και βλέπω ότι σας βοηθάει πολύ...
ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα κοριτσάκια μου,
όποτε έχω χρόνο θα γράφω κι εγώ τι τρώω και αν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ διορθώστε με.
Οι πόντοι μου την ημέρα είναι 21.
πρωί: 2 μαύρες ελιές 1π.
1/2φ. ψωμί: 1π.
1 νες σκέτο
μεσημέρι: 1 σνίτσελ χοιρινό -μέγα λάθος το ξέρω αλλά το έφαγα σκέτο χωρίς sause, το υπολόγισα 11π.
βραστά χόρτα χωρίς λάδι.
απόγευμα: 1 φραπέ σκέτο
1 μήλο
βράδυ: 1 τοστ με κασέρι γκούντα 4π.
1 ψευτοκρέπα (αυτό με την φέτα ψωμί του τοστ και την λίγη σοκολάτα από πάνω και τις φετούλες μπανάνα) 4π.
σύνολο: 21π.
Έτσι μπράβο!Να καταγράφετε τους πόντους σας
και για επιβεβαίωση από τους παλιούς και έμπειρους
αλλά κυρίως για προσωπικό σας όφελος!Λειτουργεί βοηθητικά πολύ
και όσοι το έχουν κατά καιρούς δοκιμάσει το ξέρουν καλά!
Βλέπω p_k ,gita ,ginger ... μα ποιός λείπει; Μα ποιός λείπει; εμμμμμμ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγκαλίτσα που μου ανοίξατε και για τα παρήγορα λόγια σας.
Είναι τόσο ανακουφιστικό να νιώθεις ότι υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς τον πόνο σου.
Gita, έχεις περάσει κι εσύ πολλά, να χαίρεσε τα παιδάκια σου. Είμαι σίγουρη πως σύντομα θα επιτύχεις τον στόχο σου.
Επειδή εκ φύσεως είμαι αισιόδοξο άτομο, έψαξα να βρω διεξόδους στη μιζέρια που ένιωθα. Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο, έθαψα την θλίψη, άρχισα πάλι την γυμναστική μου, Ξεκίνησα μια καινούρια εβδομάδα ww στο ημερολόγιο μου κι είπαμε με τον άντρα μου να κάνουμε την άνοιξη μία προσπάθεια με την βοήθεια του γιατρού και με τα σωληνάκια του. Η άτιμη άγνωστη υπογονιμότητα που παλεύουμε 4 χρόνια τώρα, λες και σταμάτησε το χρόνο, τα γκριζάρισε όλα και νιώθω πως έπεσα σε βάλτο όπως και το χελωνάκι μου.
Πρέπει όμως κάτι ν'αλλάξει. Πρέπει λίγο να ελαφρύνει η κατάσταση γιατί δεν πάει άλλο .
Δεν ξέρω αν μέχρι το καλοκαίρι θα τα έχω καταφέρει να είμαι εν δυνάμη μανούλα, πάντως σίγουρα θα έχω λιγότερα κιλά. Το δεύτερο εξαρτάται αποκλειστικά από μένα κι είπα να το παλέψω. Δεν υπάρχει λόγος και τούτο το καλοκαίρι να κλαίω την μοίρα μου όχι μόνο που δεν έγινα ακόμα μάνα αλλά και που φόρτωσα κιλά άδοξα. Το δεύτερο θα το άλλαξω, μπορώ , εξαρτάται αποκλειστικά από μένα και θα το κάνω
Το χελωνάκι μου είναι εκεί και περιμένει . Εμπρός για το σημαιάκι.:D
Καλή συνέχεια σε όλους.
Μπραβο σου Αμαλια!Σου ευχομαι συντομα να δεις αυτα που ποθεις να γινονται πραγματικοτητα,το σημαντικο ειναι που εισαι αισιοδοξη.Λυπαμαι για την αποβολη σου κι εγω,(πολυ ασχημη εμπειρια το διχως αλλο),αλλα ετσι κι αλλιως,θα ξαναπροσπαθησετε,θα τα καταφερετε!χαιρομαι που εντωμεταξυ εκμεταλλευεσαι το χρονο αναμονης για τη βελτιωση του σωματος σου.Θα το βρεις μπροστα σου με θετικο τροπο αυτο,ειμαι βεβαιη.Τι θετικη σταση που εχεις,συγχαρητηρια!!!
Ξέρω οτι είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί καποιος να εξοικονομεί 2 πόντους κάθε μέρα για να φάει π.χ. 10 πόντους παραπάνω το Σάββατο.
NEFELAKI,Quote:
Originally posted by nefeli02
Ξέρω οτι είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί καποιος να εξοικονομεί 2 πόντους κάθε μέρα για να φάει π.χ. 10 πόντους παραπάνω το Σάββατο.
και βέβαια μπορείς. Αρκεί να μην λαμβάνεις ημερησίως λιγότερους από 17 πόντους γιατί τότε υποσιτίζεσαι κι ο μεταβολισμός σου αδρανοποιείται.
Όλοι αυτό κάνουμε, εξοικονομούμε πόντους για τις μικρές μας διατροφικές ατασθαλίες.
Επίσης κερδίζεις πόντους και με την γυμναστική. Για παράδειγμα με μισή ώρα γρήγορο περπάτημα κερδίζεις 2 πόντους.
Ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες Αμαλία!
Kαλησπέρα σε όλους! Δεν μετράω πόντους, απλά καταγράφω, έτσι για να έχω παρεούλα στην προσπάθεια. Δεν πειράζει βρε παιδιά, έτσι?
Λοιπόν, η μέρα μου σήμερα έχει ως εξής:
1 κομμάτι σπανακόπιτα
10 - 15 στραγάλια
4 ποτηράκια κρασί
1 μερίδα μελιντζάνες στον φούρνο (όχι τηγανισμένες) με ντομάτα και τυριά λάιτ.
Ήδη έχω μειώσει πολύ το αλεύρι, το ψωμί, τη ζάχαρη και.. γλυκά κομμένα με το μαχαίρι. Μόνο το κρασάκι κρατάω, ακόμα και το ουίσκι που είναι η αγάπη μου το περιορίζω έως το κόβω! Καλή συνέχεια:)
η σημερινή μου μέρα:
πρωί: 2 μαύρες ελιές 1π.
1/2φ.ψωμί 1π.
1 νες
μεσημέρι:1 μερίδα φακές 6π.
1 φέτα τυρί μεγέθους σπιρτόκουτου 2π.
1φ. ψωμί 2π.
απόγευμα: 1 μήλο
1 νες
βράδυ:πένες με τόνο 7π.
1 μπάρα δημητριακών με φρούτα 1,5π.
σύνολο πόντων 20,5 (χρωστούσα και 0,5 πόντο από προχθές οπότε πάτσισα).
Καλησπέρα σε όλους και όλες! :)
Πολύ καλά πήγε η πρώτη εβδομάδα της συντήρησης: +200 γραμμάρια. Από 77,9 πήγα 78,1 κιλά.
Λέει το βιβλιαράκι της συντήρησης:
>Κάθε εβδομάδα, όταν ζυγίζεστε πριν από τη συνάντηση, συγκρίνετε το βάρος σας με αυτό της προηγουμένης.
>Εάν συνεχίσετε να χάνετε βάρος, προσθέστε 1 ΠΟΝΤΟ στο στόχο πόντων σας, ανά 500 γρ. που χάνετε, μέχρις ότου σταθεροποιηθεί το βάρος σας.
>Εάν ξαναπάρετε βάρος, αφαιρέστε 1 ΠΟΝΤΟ ανά 500 γρ. που ξαναπαίρνετε, μέχρις ότου σταθεροποιηθεί το βάρος σας. Εάν το βάρος σας παραμένει σταθερό, διατηρείστε τον ίδιο στόχο ΠΟΝΤΩΝ
Αυτό σημαίνει ότι αυξομειώνουμε τον αριθμό πόντων κατά 1 ανά 500 γρ. δηλαδή όταν το βάρος μας αυξηθεί ή μειωθεί 500 γρ. και πάνω, έτσι δεν είναι;
Στην περίπτωσή μου δηλαδή, δεν αλλάζω τον αριθμό πόντων, γιατί έβαλα μόνο 200 γραμμάρια. Και αν έχανα 200 γρ. πάλι δεν θα πρόσθετα πόντο. Θα αφαιρούσα ή θα προσέθετα πόντο, αν έβαζα ή έχανα αντίστοιχα από 500 γρ. και άνω.
Σωστά το θυμάμαι; Εσείς πώς το ερμηνεύετε;
gita, πας πολύ καλά! Συνέχισε κανονικά!
p-K,
Έτσι που τα έγραψες , εγώ το ερμηνεύω πως δεν θα πρέπει να αφαιρέσεις πόντο. ʼσε να δούμε πως θα κυλήσει κι η επόμενη εβδομάδα κι ανάλογα πράττεις. Αν την δεύτερη εβδομάδα συντήρησης προσθέσεις βάρος τότε αφαίρεσε έναν πόντο. Γιατί τώρα τα 200γρ δεν νομίζω πως δείχνουν. Μπορεί απλώς να είναι αντίδραση του οργανισμού, μπορεί να είναι κάποια κατακράτηση υγρών κλπ.
Μη βιάζεσε, παρακολούθησέ το πρώτα.
Καλή συνέχεια
καλησπέρα παιδιά.
χθες και σήμερα έφαγα τα ίδια πράγματα.
συγκεκριμένα :
2-3 ντακάκια και 1 τοστ σύνολο 6π
2 γεμιστά 9π
φέτα light 1π
50 γρ ψωμί 2π
και ενώ όλα αυτά συμπληρώνουν πλήρως τους 18π που μου αναλογούν , έφαγα και μιά 'τσιμπιά' κέικ. Προσέξτε την έκφραση : τσιμπιά, ας πώ καλύτερα μπουκίτσα.
με κάτι τέτοια κοροιδεύω τον εαυτό μου και ξεπερνάω λίγο τους πόντους. αν ήμουν πιο προσεκτική θα έχανα γρηγορότερα!
ώρες -ώρες μου φαίνονται λίγοι οι 18π. Και δεν μπορώ να εξοικονομήσω με γυμναστική διότι γυρνάω αργά από την δουλειά και πτώμα.
στεναχωριέμαι!
καλή συνέχεια!
καλησπέρα παιδιά
(NADINE μπορεί να μην πόσταρα εδώ εχτές αλλά φυσικά παρακολουθούσα)
(AMALIA μέχρι το καλοκαίρι σίγουρα θα είσαι υποψήφια μανούλα!!!!έχω κάνει 2 γυναικολογικά σοβαρά χειρουργεία και δεν το βάζω κάτω (όταν έρθει η ώρα)-Μπράβο για την δύναμη που έχεις αποτελείς παράδειγμα κορίτσι μου!
Αμαλία, έτσι είναι όπως τα είπα και τα είπες κι εσύ, τώρα το θυμήθηκα και ανέτρεξα και στις σημειώσεις μου από την προηγούμενη φορά που είχα κάνει το πρόγραμμα.Quote:
Originally posted by AMALIA
p-K,
Έτσι που τα έγραψες , εγώ το ερμηνεύω πως δεν θα πρέπει να αφαιρέσεις πόντο. ʼσε να δούμε πως θα κυλήσει κι η επόμενη εβδομάδα κι ανάλογα πράττεις. Αν την δεύτερη εβδομάδα συντήρησης προσθέσεις βάρος τότε αφαίρεσε έναν πόντο. Γιατί τώρα τα 200γρ δεν νομίζω πως δείχνουν. Μπορεί απλώς να είναι αντίδραση του οργανισμού, μπορεί να είναι κάποια κατακράτηση υγρών κλπ.
Μη βιάζεσε, παρακολούθησέ το πρώτα.
Καλή συνέχεια
Καληνύχτα σε όλους και όλες και καλό ξημέρωμα!
παιδιά σας έχω ερώτηση!
Πόσους πόντους έχει 1κγ ταχίνι?
Και πόσους 1κσ κουάκερ?
Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να τους βρω.
Η σημερινή μου μέρα:
Πρωί: 1κγ ταχίνι (το μέτρησα σαν 1 πόντο)
1/2 φ. ψωμί 1π.
1 νες σκέτο
Μεσημέρι: 1 πιάτο φακές 6π.
1 μπάρα δημητριακών με φρούτα 1,5π.
1 νες σκέτο
βράδυ: πένες νερόβραστες με τυρί φέτα (2 κομμάτια σπιρτόκουτο) 8π σύνολο
μαρούλι σαλάτα χωρίς λάδι
σύνολο: 17,5 πόντοι -αλλά δεν είμαι σίγουρη για το αν μέτρησα σωστά το ταχίνι
απόθεμα 3,5π.
Έφαγα και εγώ τα ίδια όπως χθες, αφενός γιατί μου περίσσεψαν αφετέρου γιατί βαρέθηκα σήμερα να μαγειρέψω.
Αλλά σήμερα πεινάαααααω πολύ.
Επίσης ανέβηκα στη ζυγαριά -αν και η επίσημη μέρα ζυγίσματος είναι η Παρασκευή και δεν έδειξε ούτε ένα γραμμάριο μείον :(
Λοιπόν,
το ταχίνι δεν αναφέρεται στα βιβλιαράκια, αλλά νομίζω το έχει γράψει κάποιος ότι 1 κ.γ.= 1 πόντος, κάτι λογικότατο μια και έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε λίπος.
Όσον αφορά το κουάκερ, οι 3 κουταλιές σούπας (30 γρ.) ισοδυναμούν με 2,5 πόντους.
Ελπίζω να βοήθησα! :)
καλησπέρα σας!
ελπίζω να είστε όλοι καλά :)
λόγω εξεταστικής και πεσμένης ψυχολογίας δεν είμαι πολύ σταθερή στους πόντους μου και στο πρόγραμμα, αλλά σύντομα θα αρχίσω να γράφω κι εγώ.
τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!
Καλή επιτυχία Νεφέλη!!!
Όλα να πάνε καλά!!! :)
Δεν ερχεσαι απο το chatroom?
p_k σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
η σημερινή μου μέρα:
πρωί: 1 τοστ με κασέρι 4π
1 νες σκέτο
μεσημέρι: πιλάφι 6π
χοιρινό κοκκινιστό 8π (ελπίζω να μην είχε περισσότερους)
ντομάτα σαλάτα χωρίς λάδι
1 νες
βράδυ: 1 τοστ με κασέρι, το κασέρι ήταν 30γρ. ντομάτα και μαρούλι 4,5π.
σύνολο: 22,5π
απόθεμα 2π από χθες
GITA,
το ταχίνι να το μετράς όπως και το λάδι.
Νεφελάκι,
καλή επιτυχία στην εξεταστική σου.
Κι εγώ συνεχίζω το πρόγραμμά μου, τούτη η εβδομάδα εξελίσσεται ικανοποιητικά.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Μπράβο Αμαλία, βλέπω μπήκες σε πρόγραμμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό!Quote:
Originally posted by AMALIA
GITA,
το ταχίνι να το μετράς όπως και το λάδι.
Νεφελάκι,
καλή επιτυχία στην εξεταστική σου.
Κι εγώ συνεχίζω το πρόγραμμά μου, τούτη η εβδομάδα εξελίσσεται ικανοποιητικά.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Καλή δύναμη σου εύχομαι!
καλησπερα και απο εμενα..
και εγω απο σηεμρα ξαναξεκινησα δυναμικα την καταμετρηση ποντους...
να μου πειτε ωραια περιοδο διαλεξα.. αλλα επειδη θα λειπω για 4ημερο.. και θα ειμαι μαζι με συγγενεις νομιζω πως θα συγκρατιεμαι στο φαγητο..
αφηστε που θα κανω και γυμναστικη ταυτοχρονα!!! θα μαθω σκι χαχαχαχα!
Δεν έχει σχέση το πότε θα ξεκινήσεις, αλλά η απόφαση!
Καλη αρχή! :)