χαχαχχα βλακείες!!!! Σε όγκο είσαι μισή!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Σε ευχαριστώ κουκούτσι μου, αλλά όχι και μισή!!!! 3/4 έμεινα!Quote:
Originally posted by koukoutsi
Πωλίνα, εκπληκτική διαφορά!!! Μισή Πωλίνα έμεινες!!! Μπράβο!!!!
Printable View
Καλά δεν επιμένω!!!! Αφού θες να με βλέπεις μισή δεν θα στο χαλάσω!!! χεχεχεQuote:
πωλινακι συγχαρητηρια κι απο μενα!!! πραγματικα εχεις μεταμορφωθει!!!
καλη συνεχεια κουκλιτσα!!!
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου. Πολύ θα ηθελα να δω και δικές σου φώτο με την δικιά σου μεταμόρφωση μιας και έχεις φτάσει και στον στόχο!Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
πωλινακι συγχαρητηρια κι απο μενα!!! πραγματικα εχεις μεταμορφωθει!!!
καλη συνεχεια κουκλιτσα!!!
πωλινακι μου επαθα πλακα!!!!! τι τεραστια διαφορα ειναι αυτη?????? δειχνεις 10 χρονια νεοτερη!!! κουκλα,αλλος ανθρωπος!!!!!! σου αξιζει ενα τεραστιο μπραβο!!!!!!!!!!!
και απο εμενα πωλινακι μπραβο για τη προσπαθεια σου.οχι μονο στο σωμα αλλα και στο προσωπο εχεις χασει και πραγματι δειχνεις κατα πολυ νεοτερη.:thumbup:
Δείχνω μόλις να έχω ενηλικιωθεί δηλαδή? χαχαχαχαQuote:
Originally posted by olini
πωλινακι μου επαθα πλακα!!!!! τι τεραστια διαφορα ειναι αυτη?????? δειχνεις 10 χρονια νεοτερη!!! κουκλα,αλλος ανθρωπος!!!!!! σου αξιζει ενα τεραστιο μπραβο!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου!!!!! Αν και εσύ δεν πας πίσω!!!!!!! Πότε να βάλεις κανά τικεράκι να βλέπουμε την πρόοδό σου? ή θα την βλέπουμε μόνο στις φώτο?
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου.Quote:
Originally posted by angelaorangel
και απο εμενα πωλινακι μπραβο για τη προσπαθεια σου.οχι μονο στο σωμα αλλα και στο προσωπο εχεις χασει και πραγματι δειχνεις κατα πολυ νεοτερη.:thumbup:
Συγχαρητήρια Πωλίνα , απίστευτη η διαφορά . Σε παίρνω για παράδειγμα υπομονής και θέλησης .
είναι τόσο εντυπωσιακή η αλλαγή σου, που με έκανες να γράψω μετά από καιρό....
Μπράβο κούκλα.... εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα και στο πρόσωπο.... καλή συνέχεια !!!!!!!
Σε ευχαριστώ καλή μου. Ελπίζω μόνο να μην με πάρεις και σαν παράδειγμα ως προς την γκρίνια μου :PQuote:
Originally posted by dora_th
Συγχαρητήρια Πωλίνα , απίστευτη η διαφορά . Σε παίρνω για παράδειγμα υπομονής και θέλησης .
Alalumaki μου γλυκό!!!! Δεν θα το πιστέψεις, αλλά μόλις είδα ότι έγραψες σκέφτικα "τόσο πολύ την εντυπωσίασα που έγραψε μετά από τόσο καιρό?" (είπαμε, έχουμε και μία δόση ψώνιου!!!) και αμέσως μετά διάβασα το ποστ σου!!!!!!Quote:
Originally posted by alalumaki
είναι τόσο εντυπωσιακή η αλλαγή σου, που με έκανες να γράψω μετά από καιρό....
Μπράβο κούκλα.... εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα και στο πρόσωπο.... καλή συνέχεια !!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου! σου εύχομαι ότι καλύτερο!
Η δική σου γκρίνια τουλάχιστον ήταν εποικοδομητική , γκρίνιαζες αλλά συνέχιζες , εγώ άρχιζα τη γκρίνια και σταματούσα . Οπότε ας πάρω και τη γκρίνια σου για παράδειγμα . Μάλλον θα με βοηθήσειQuote:
Σε ευχαριστώ καλή μου. Ελπίζω μόνο να μην με πάρεις και σαν παράδειγμα ως προς την γκρίνια μου :PQuote:
Originally posted by dora_th
:thumbup::thumbup::thumbup: παρα παρα παρα πολλα συγχαρητήρια, απιστευτη και εσυ και η φιλη σου αλλα και το πανεμορφο αυτο φορεμα...:tumble:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Η Ολίνι μας και η αφεντιά μου ( τα μουτράκια μας αύριο στο φβ :D ) μην δίνετε σημασία στα ταψιά παραδίπλα μας...κάτι ελαφρύ τσιμπήσαμε χιχιχιχιχιχι
http://img828.imageshack.us/img828/6...kcollage1r.jpg
[img]http://img88.imageshack.us/img88/903...collage2rp.jpg
Μπραβο κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τάκη!Πού χάθηκες,βρε ψυχή;Όλα καλά στα δρομολόγια της ασφάλτου;
Αν σας άρεσαν τα κορίτσια παραπάνω με τα πιξελιασμένα πρόσωπα
πού και να τα βλέπατε απιξέλιαστα!Μιλάμε για θεϊκή λάμψη,ομορφιά και γλύκα!
Φτου σας κοπελάρες μου!Το αγγελουδάκι το φατσοήξερα και χάρη σ'αυτό
γνώρισα οπτικά και την Ολίνη μας!Στα καλύτερα και στις χαρές σας!Φιλιά!
Δομινίκη μου σε ευχαριστώ πολύ!Καλά ότι ένα φόρεμα από μαγαζί one size και έχοντας την εξωφρενική τιμή των 9.99 Ευρώ θα έκανε τόσο σουξέ δεν το φανταζόμουν καν !
Αδαμαντία μου :love:
Ναταλάκι μου η Ολίνι μας είναι κούκλα!!!Που να την δεις και live!
Συγχαρητηρια aggeloydaki,polina κ σε ολες τις υπολοιπες για την απωλεια τοσων κιλων,ευχομαι να μην ξαναεπιστρεψουν ποτε κ να συνεχισετε να χανετε για να δειτε τα σωματακια σας οπως επιθυμειτε :tumble: μπορει να μην εχω γραψει σχεδον καθολου στο forum αλλα σας παρακολουθω καθε μερα και παιρνω δυναμη για να μην ξανακανω τα ιδια διατροφικα λαθη!Σε προηγουμενη σελίδα δειχνω πως αλλαξε το σωμα μου μετα απο απωλεια 25 κιλων(σελ 33),οποτε τωρα ειπα να δειξω πως "ξεπριστηκε" κ το προσωπο μου.Ισως στις φωτογραφιες να μη φαινεται καλα αλλα τα μαγουλακια μου και το προγουλακι φυγανε και απεκτησα καποιες γωνιες που ειχα να δω χρονια:) (το μαλλι ειναι λογω καρναβαλιου) ελπιζω οι φωτογραφιες ολων μας απο εδω να αποτελεσουν κινητρο κ εμπνευση για οσο περισσοτερα ατομα γινεται!! :love:
http://i278.photobucket.com/albums/kk86/onitsa/xcv.png
http://i278.photobucket.com/albums/k...a/d2d24274.png
ουαου!!! στη δευτερη φωτο φαινεσαι που αδυνατη!! ποσο υψος εχεις??
1.75 ειμαι,οποτε τα ιδανικα κιλα για το υψος μου ειναι γυρω στα 64!λιγη υπομονη ακομα και που θα μου παει καποια στιγμη θα τα φτασω!
καλη συνεχεια λοιπον και καλες απωλειες!!!!
και στα δικα μας οι γεματουλες!!!
Κουκλάρα!!!!!!!!!!! :yes::yes::yes:
Σε ευχαριστω πολυ,να ναι καλα το make up :wink1: καλη συνεχεια και στη δικη σου προσπαθεια,αντε να πεφτουν τα κιλα να ανεβαινει η ψυχολογια μας :thumbup:Quote:
Originally posted by break
Κουκλάρα!!!!!!!!!!! :yes::yes::yes:
onitsa φαινεσαι αλλος ανθρωπος,συνχαρητηρια για την απωλεια των κιλων!τρομερη διαφορα:wink2:
Οnitsa, βλεποντας εσενα αλλα και αλλες κοπελες εδω καταλαβαινουμε πως μας αλλοιωνουν τα κιλα,μας μεγαλωνουν,μας ασχημαινουν(αν και εσυ εισαι πολυ ομορφη και στις δυο). Ειναι πραγματικα σα να βλεπεις αλλο ανθρωπο.Συγχατητηρια,αντε να πεφτω και εγω,να δω το 6 καποια στιγμη μπροστα και ας ειναι και 69,εχω να το δω πανω απο 4 χρονια:sniffle:.
http://i278.photobucket.com/albums/kk86/onitsa/xcv.png
http://i278.photobucket.com/albums/k...a/d2d24274.png [/quote]
πολύ μεγάλη διαφορά!!Μπράβο :thumbup: :thumbup: :thumbup:
angela,elafaki σας ευχαριστω πολυ πολυ!Ευχομαι συντομα να φτασετε κι εσεις τους στοχους σας οποιοι κ αν ειναι αυτοι!
Asteropi πραγματικα τα κιλα αλλοιωνουν τα χαρακτηριστικα μας κ μας χαλανε τη διαθεση...Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις συντομα,σκεψου ποσοι απο δω μεσα εχουν χασει πολλααα περισσοτερα κιλα,στα 9 κιλακια θα κολλησουμε? :thumbup:
Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα σου onitsa, είσαι και πολύ όμορφη κοπέλα!
Εμένα μου φαίνεται υπερβολή να χάσεις ακόμα τόσα κιλά, εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά...
Να σαι καλα Φιλιππε,συγχαρητηρια και σε σενα που εχω δει τις φωτογραφιες σου κ εχω εκπλαγει με τη θεληση σου!Απλως σκεφτομαι οτι αν εχανα 5 κιλακια ακομα θα αισθανομουν πιο ομορφα με το σωμα μου,χωρις ομως να παω και στο αλλο ακρο ;)
Onitsa ξεκινήσαμε από περίπου τα ίδια κιλά, και ο στόχος μου είναι το τωρινό σου βάρος!1 μου δίνεις πολυ κουράγιο
Fair enough, άμα είναι να αισθανθείς εσύ καλύτερα εγώ πάω πάσο!
Κι εγω επαιρνα τοσο καιρο κουραγιο διαβαζοντας τις ιστοριες των υπολοιπων οποτε το θεωρησα υποχρεωση μου να δειξω κ τα δικα μου αποτελεσματα δινοντας δυναμη σε καποιον αλλο που τη χρειαζεται!Καλο κουραγιο,μεινε προσηλωμενη στο στοχο σου και η επιτυχια ειναι θεμα χρονου!:thumbup:Quote:
Originally posted by euapap
Onitsa ξεκινήσαμε από περίπου τα ίδια κιλά, και ο στόχος μου είναι το τωρινό σου βάρος!1 μου δίνεις πολυ κουράγιο
τι κανετε κοριτσαρες μου????????????ημουν χαμενη το ξερω αλλα λογω σχολης εχω τρεχαματα...φετος ειμαι για το πτυχιο....βλεπω φανταστικες αλλαγες...πολινακιιιιιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιιιιιι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..συ νεχισε ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D:D:D:D:D:D
tweetaki15 μου σε ευχαριστώ πολύ!!!! Σου εύχομαι το καλύτερο για το πτυχίο σου!
σ ευχαριστω παρααααα πολυ να σαιι καλα :D
onitsa ΘΕΑ!!! και στα παραπανω κιλα ομως κουκλα ησουν . εν τω μεταξυ φαινεσαι κοριτσι εξω καρδια.
μπραβο!!!
Ονίτσα...!!!!!
Είσαι απλά πανέμορφη!
Μολόγα πως τα κατάφερες, εγώ προσπαθώ τρία χρόνια κι όλο στα ίδια ξαναγυρίζω...
Πωπω μπαινω εδω μεσα και μου ανεβαινει το ηθικο! :love: κι εγω μια ζωη στα ιδια ξαναγυριζω εχω βαλει κ εχω βγαλει κιλα απειρες φορες!απλως τωρα ειπα οτι με το που δω οτι παιρνω 1-2 κιλακια θα ξεκιναω παλι διαιτα,δε θα περιμενω να παρω 20 για να κανω προσπαθεια! ;)
ονιτσα μόλις είδα το "πρίν",σε προτιμώ στο "μετά" :D νομίζω πως φάνηκαν τα χαρακτηριστικά σου,μπράβο σου!εύχομαι αυτή την φορά να μην ξαναπάρεις πίσω ούτε γραμμάριο
Ελπιζω να μην κανω καταχρηση του topic αλλα δε μπορω να μην πω ευχαριστω!Μακαρι τα κιλα που φευγουν απο ολες μας να μην επιστρεψουν ποτε,αρκετα ζησαμε μαζι τους!Σε ευχαριστω πολυ λοιπον aggeloydaki με το ομορφο one size φορεματακι σου,καλη συνεχεια στον αγωνα σου τα πας περιφημα!ευγε! :thumbup: