και εις και πολύ και πάρα πολύ ανωτερα!!!!
μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!
αφού ξεκίνησες είναι βλακεία να το σταματήσεις αντε σε λίγο καιρό θα γράφεις το σύνολο και δεν θα το πιστεύεις!!!
Printable View
και εις και πολύ και πάρα πολύ ανωτερα!!!!
μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!
αφού ξεκίνησες είναι βλακεία να το σταματήσεις αντε σε λίγο καιρό θα γράφεις το σύνολο και δεν θα το πιστεύεις!!!
ευχαριστα τα νεα Porki. ειδες, αμα προσπαθεις, τα καταφερνεις...
Γεια σου σασα. εσυ πως τα πηγαινεις?
καλησπερα κοριτσια ευχαριστω για το καλωσορισμα.Η ενδοκρινολογος που εχω δεν τα εκτιμα ιδιαιτερα γιατι δρουν εγκεφαλικα και δεν δεχεται κατι τετοιο.Ενας φιλος διαιτολογος μου τα συστησε που ειδε και αποειδε μαζι μου ο ανθρωπος. Τον αλλο μηνα τα ξεκιναω γιατι μουτα εγραψε η μητερα μου στην κρητη και περιμενω να μου τα φερει.αν δεν δω αποτελεσμα και με αυτα καταστραφηκα θα μεινω μια ζωη παχυσαρκη εχω δοκιμασει τα παντα σας λεω.Πριν απο 4 χρονια περιπου εκενε μονη μου διαιτα και εχασα 25-30 κιλα για να μπορεσω να κανω παιδι αλλα βεβαια τωρα τα εχω ξαναπαρει.Τωρα ειμαι 105-110 εξαρταται απο τα πρηξιματα που εχω ανα περιοδους.Πρεπει να με βοηθησουν γιατι δεν θελω με τιποτα να σκεφτομαι το θεμα χειρουργιου.Εχει κανει η αδερφη μου και βλεπω τι περναει οποτε δεν θελω καν να το σκεφτομαι.
Κοριτσάκια καλημέρα...υπαρχει καποιο προβλημα υγείας....περαστικό αλλα πρεπει να το ψαξω... για αυτό εχω χαθεί. Θα επανέλθω μολις λίγο ηρεμήσω και σταματήσω να τρέχω. Δε σας ξεχνώ αλλα είναι μια δύσκολη περίοδο για μένα (πολλή δουλειά, προσεχώς χειρουργείο....). Ισως το Σαβ/κύριακο βρω χρονο να σας γραψω αναλυτικα τα δικά μου. Σας φιλώ προς το παρόν.......την αγάπη μου σε όλες σας
klm, περαστικα κοπελα μου. ελπιζω να μην ειναι τιποτε σοβαρο. να μας λες πως τα πηγαινεις, νε προσεχεις και εμεις εδω ειμαστε οποτε θελεις. και σε συζητησαμε με την nadine την τριτη. χαθηκε η πριγκιπισσα μας, μου ειπε. τι να εγινε? για να δεις οτι σε σκεφτομαστε....
Αθηνα, απο οτι καταλαβα το εχεις το θεμα (εννοω εχεις τα κιλακαι σου-οχι αυτο το "θελω να χασω 3 κιλα να γινω 50 και δεν μπορω..."). Παντως δεν ξερω γιατι επρεπε να χασεις κιλα. εγω στα 100 εμεινα εγκυος στο δευτερο, 105 εφτασα (προσεχα βεβαια γιατι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη απο 70 εγινα 100 και δεν τα εχασα ποτε) και μετα τη γεννα ημουν περιπου 100.
Λοιπον, δοκιμαζεις με τα χαπια και κανεις πολυ υπομονη και επιμονη. Μηπως, λεω, μηπως να κοιταξεις και κανενα ενδοκρινολογο που να πιστευει στα εγκεφαλικα χαπια?
Κατα τη γνωμη ενδοκρινολογοι πρεπει να τα συνταγογραφουν σε περιπτωσεις σαν την δικια σου. Και ειναι πρωτη φορα που ακουω οτι δεν τα συνταγογραφει επειδη δεν τα πιστευει....Μαλλον δεν ξερει τι θα πει να θελεις να χασεις, να προσπαθεις και να μη μπορεις. δεν θυμαμαι, τα xenical τα δοκιμασες? τι διατροφη κανεις και πως ειχες χασει εκεινα τα κιλα πριν την γεννα? (πηγε χαμενη τοσο προσπαθεια.....μονο εμεις οι ευσωμες σε καταλαβαινουμε...φανταζομα� � τι τραβηξες.....)
Απο γυμναστικη πως τα πας? δουλευεις? εχεις ελευθερο χρονο?
Κοριτσακια, εσεις οι υπολοιπες που μονο διαβαζετε ή μας γραφετε....Σημερα ημερα παρασκευη, ημερα ζυγισματος... Λοιπον ζυγιστηκα και ειμαι 91,6. ειμαι πολυ ευχαριστημενη. πριν το πασχα μπορει να ειχα κατεβει λιγο στιγμιαια αλλα τουλαχιστον δεν πηρα 6 κιλα οπως τα χριστουγεννα....
Την καλη μερα μου σε ολες
Βarb ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και για την υποστηριξη σου.Οσο για το θεμα της εγκυμοσυνης ειχα προσεξει πολυ πριν μεινω εγκυος και τελικα εμεινα στα 96 κιλα που και παλι δεν πηρα πολλα γυρω στα 8 εχοντας μια εγκυμοσυνη τελεια και γεννα επισης.Τα προβληματα αρχισαν μετα οπου με επιασε η μεση μου κι εχω ενα μονιμο πονο πλεον χωρις να μου κανουν τιποτα παυσινα και αλοιφες,αστο αλλο θεμα αυτο.......Τα κιλα θελω να τα χασω και για να μπορεσω να κανω δευτερο παιδι πιο ανατε αλλα και για θεματα υγεια τωρινα και μελλοντικα (δεν ξερειςν τι μας ξημερωνει με παραπανισια κιλα) Οσο για τα xenical τα εχω παρει αλλα δεν με βοηθησαν και επισης δεν μπορουσα να ανεκτω την παρενεργεια αυτη τη περιεργη που εχουν (εχω πολλα αστει περιστατικα απο εκεινη τη περιοδο).Δεν εργαζομαι αλλα δυστυχως δεν εχω ελευθερο χρονο πολυ για γυμναστικη (οποτε προλαβαινω κανω και μολις αρχισω τα χαπια θα το βαλω καθημερινα στο προγραμμα) λογω του παιδιου δεν παει παιδικο τον εχω στο σπιτι ακομα.sorry για τη φλυαρια μου αλλα καπου πρεπει να τα πω !!!!!!!!!!!
ΑΘΗΝΑ80 Ολες θέλουμε να τα λέμε κάπου!Και εδώ είναι ο πιό κατάληλος χώρος γιατίέχουμε μια κοινή βάση και καταλαβαινόμαστε ως προς το μεγάλο μας πρόβλημα.Κοριτσάκι μου πρόσεχε τον εαυτό σου.Τώρα που κάθεσαι σπίτι με το παιδί είναι μια δύσκολη περίοδος της ζωής σου.Πάρε στο σπίτι ένα όργανο γυμναστικής και να κινείσαι(συμβουλέψου πρώτα το γιατρό σου για το πρόβλημα της μέσης σου).Δν ξέρω αν έχεις κάποιον να σου κρατάει το παιδί για να πάς γυμναστήριο που είναι και το καλύτερο και για τη διάθεση και την ψυχολογία σου.Εγώ μεγάλωσα μόνη μου τα παιδάκια μου(έχω2αγοράκια το ένα10 και το άλλο 6)και θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο.Δεν ξέρω καν αν είναι θετικο το ότι δεν δουλεύεις.
Είδες;ΑΥΤΟ θα πεί πολυλογία!
Εγώ κάνω ατκινς.Κάνει κανένας άλλος;ξεκίνησα πριν απο 2 μήνες και έχω χάσει5 κιλά αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι η μοναδική φορά που δεν πείνασα.Παιδιά μερικές φορές διαβάζω τι τρώτε και με πιάνει πανικός.Δεν μπορώ την πείνα βρε παιδιά είμαι αδύναμος χαρακτήρας.
Καλησπερα και παλι τωρα που σας βρηκα θα μπαινω καθε μερα ειστε καλη παρεα φαινετται!Εχω και διαδρομο κανω που και που αλλα αμα δεν ραψω το στομα μου δεν γινεται τιποτα απο την εμπειρια μου τοσα χρονια.Τωρα με τα χαπια ελπιζω να τα καταφερω οχι τιποτ αλλο ρε παιδια αλλα με εχουν κουρασει πολυ τα κιλα μου ,το σωμα μου παραπονειτε συνεχως και επιτελους θελω κι εγω να ζησω λιγο καλυτερα.Δεν ξερω αν το εχετα οσες εχετε παιδια αλλα με δυσκολευουν ακομα κι εκει.Αχ.......
http://www.lippsisters.com/wp-conten...03/kisses2.jpg
Πολλά φιλιά στις όμορφες του ουράνιου τόξου μας!(κάπου στη μέση θα το δείτε με τη λεζάντα "love one another")
Κλείνω επειγόντως γιατί ο υπολογιστής είναι απροστάτευτος και με βομβαρδίζουν κόκκινες προειδοποιήσεις!Να σας προσέχετε!
καλημερα στην τρελοπαρεα μας.
Να ευχηθω χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες. πηρα κι εγω τις καρτουλες μου απο την παρασκευη (να ναι καλα τα σχολεια) αλλά την κυριακη ημουν στα προθυρα νευρικης κρισης καθοτι ειχα και τα δυο μου στο σπιτι να μαλωνουν. πιθανον οι γειτονες να πουν οτι εγω ακουγομουν πιο πολυ....
Nadinaki, χαιρομαι που τελικα εστω και για λιγο καταφερες να μπεις. Βρηκες και τους κωδικους σου ή τελος παντων εκανες καινουριους.....αντε και σε ανωτερα...Σημερα φανταζομαι να παρεις ενα antivirus και να αρχισεις και τα Α3 σου...πολυ μας ελειψες βρε.
Αθηνα, αν σου αρεσει η φλυαρια, εμεις τετοιες θελουμε!!!απο οτι καταλαβα, τα εχεις δοκιμασει κι εσυ ολα....Παρε τα χαπια και να δουμε. Η γυμνστικη απλα θα βοηθησει στις καυσεις και θα αρχισεις να χανεις. αλλά αν δεν μπορεις με την γυμναστικη, παρε το μωρο με το καροτσι και σπρωχνε....Καπελακι, γυαλακι ηλιου και για τους δυο σας και ...τωρα που εφτιαξε ο καιρος, κανε τις βολτες της ζωης σου. Λιγο πιο γρηγορα απο οτι συνηθως και να δεις που ειναι πολυ καλη γυμναστικη.
Μαζι με τα χαπια να ξεκινησεις και οποιοδηποτε ειδος διατροφης. Να μαγειρευεις διαιτητικα και αν ο συζυγος γουσταρει τα τηγανητα, εσυ ψητα. Εγω πλεον μαγειρευω καθε 2 ημερες δυο φαγητα. Μονο ετσι εχω καταφερει να κρατηθω.
η ομαδα εδω αν και ψιλοδιαλυμενη, ζυγιζεται καθε παρασκευη. Την επομενη παρασκευη ζυγισου και ξεκινα. αντε, κι εμεις εδω ειμαστε
Οπως κι εσυ, κι εγω πηρα αποφαση να χασω κιλα κυριως λογω υγειας. ευτυχως δεν εχω ακομη κανενα προβλημα αλλά φοβαμαι οτι θα αποκτησω. Σε ενα χρονο εχω χασει περιπου 10 κιλα και δεν σκοπευω να τα χασω. αντιθετως συνεχιζω. Αυτη η εποχη μου καθεται ιδιαιτερα καλα απο αποψη διαιτας. Περσυ ειχα χασει περιπου 8 κιλα μαιο και ιουνιο. μετα εβαζα, εχανα (το γνωστο γιογιο) αλλα τελικα συνεχιζω. αυτες τις ημερες, αρχισα μια διαιτα που κανει η Pink butterfly και εντυπωσιαστηκα με την απωλεια. μπορει να χανω υγρα αλλά αν συνεχισω ετσι θα δω αυριο/μεθαυριο τη ζυγαρια να κατεβαινει απο τα 90. εχω να δω το 8 μπροστα, κατι επανω απο 10 χρονια....
efi2, ολες οι διαιτες εχουν καποια μειονεκτηματα. Η ατκινς εχει κριθει και κατακριθει απο παρα πολλους. ειναι διατροφη χωρις υδατανθρακες και ο οργανισμος μας τους χρειαζεται. δεν θα εκανα για μεγαλο διαστημα τη διαιτα αυτη. μπορει να χανεις, αλλα καταστρεφεις τον οργανισμο σου και τον μεταβολισμο σου. Φυσικα η επιλογη δικη σου.
που χαθηκατε ολες? παει, με αφηνετε μονη, ε? Καλα που εχω και την αθηνουλα.
Barb νομίζω ότι έχεις βάλει υποφηφιότητα για αντιπρόεδρος !!! Σου εύχομαι καλή αρχή με τα νέα κουτάκια και να δεις πολύ γρήγορα το 8...... αυτή η αλλαγή δεκάδας σου ανεβάζει την ψυχολογία στα ύψη.
Ναντικάκι καλωσήρθες, ελπίζω όλα να είναι καλά!
Αθήνα καλωσήρθες και εσύ, καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου... ελπίζω να σε βοηθήσουν τα χάπια.
Εγώ είμαι πότε πάνω πότε κάτω... το ασανσέρ που λέγαμε ψυχολογικά και ζυγιστικά... Ελπίζω κάτι να κάνω αυτό το μήνα για να πάρω λίγο τα πάνω μου.... Φιλάκια σε όλες, έχω πολύ δουλειά, δεν σας έχω ξεχάσει.....
Να μαι παλι κοριτσια σταθερα μεσημερακι καπου στις 17.00. Ελπιζω να ειστε ολοι καλα,και εγω καλα λεω χθες ειχαμε παει αττικο παρκο να χαζεψει ο μικρος καλα ειναι τι να πεις! Στο θεμα μας τωρα,τελικα ο παθολογος που μου εγραψε τα χαπια ειναι των 15mg την αρχη ετσι λεει για να ξεκινησω δυνατα,και μετα βλεπουμε λεει ποια η γνωμη σας για αυτο? barb sorry αλλα διαιτα δεν νομιζω να μπορω να κανω ελπιζω να μου κοψουν αυτα την ορεξη και αυτο που θελω ειναι να μπορω να αποφευγω το βαρυ βραδυνο και τα ενδιαμεσα το απογευματακι που με πιανει λυσσα.Καλοκαιρι ερχεται ζεστη καυσωνας και εγω θα πειναω ακομα ????????
Εfi2 εχω ακουσει θεαματικα αποταλεσματα για την Ατκινς αλλα βεβεαια και αυτη με τρομερες συνεπειες στον οργανισμο αλλα αν μπορεις καντην ειμαι της αποψης οτι ταιριαζει και βολευτει ο καθενας ,αν δεις οτι σου ταιριαζει συνεχισε. Εχω δει οτι καθε Παρασκευ ζυγιζεστε οποτε μολις ξεκινησω θα ειμαι και εγω μαζι σας.Την Δευτερα φευγω Λευκαδα για μια βδομαδα διακοπες με εργατικη και μολις δυρισω τερμα τα αστεια νομιζω οτι θα σκασω πια θα κανω μπαμ.
Κοριτσια μου καλησπερα!!! Εχω πολλες μερεςνα γραψω γιατι το αγγελουδι μου μου χαλασε το λαπτοπ μου... εβγαλε τα πλητρα ενα ενα με τα χερακια του.... και το λαπτοπ μου ειναι για επισκευη.
Τωρα γραφω απο το λαπτοπ του αντρα μου που μου το εδωσε με χιλια παρακαια για να γραψω για λιγο και μετα στη θεση του....
Εχω χασει και 3 κιλα παρ ολο που το ΣΚ εφαγα σαν γουρουνα!!! Τα ρεντουκτιλ τα στματησα για λιγο γιατι δεν ειχα αποτελεσμα...πεινουσα πολλυ οταν τα επερνα, λεω να τα αρχισω αργοτερα μηπως και αρχισουν παλι να με πιανουν.
Barb βλεπω πας σουπερ!!! Μπραβο κοριτσαρα!!!ευχομαι καλη συνεχεια σε ολες και παντα απωλειες!!!
καλησπέρα σε όλους και από μένα..
Παίρνω και εγώ τα reductil εδώ και ένα μήνα περίπου και θεωρώ ότι βοηθούν αρκετά. Μου έχουν κόψει κάθε ίχνος πείνας. Από μέρα σε μέρα ελπίζω ότι θα δω και εγώ το πολυπόθητο 8 που ένας θεός ξέρει από πότε έχω να το δω.. Την Παρασκευή ήμουν 90,2 έχοντας χάσει 15 κιλά σε 3 και κάτι μήνες. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες και αντίσταση στην ινσουλίνη.. κάτι που για πολλά χρόνια σαμποτάριζε όλες μου τις προσπάθειες για χάσιμο βάρους. (Ρητορική ερώτηση: Γιατί δεν μου είχε μιλήσει κανείς από τους πολλούς γιατρούς που έχω επισκεφθεί στο παρελθόν για την υπερινσουλιναιμία::::) Τώρα με διατροφή που βασίζεται στο γλυκαιμικό δείκτη των τροφών.. κάτι πάει να γίνει. ʼντε να δούμε τί μας επιφυλάσσει το μέλλον!
Καλό κουράγιο και υπομονή σε όλους! Ο αγώνας είναι διαρκής και επίπονος..
barb μου συγνώμη δεν είχα δει την ερώτηση σου ξεκίνησα 58 κιλά σήμερα ξεκινάω την 4η εβδομάδα το σ/κ της δεύτερης τη είχα χαλάσει την δίαιτα!!
σήμερα ζυγίστικα μετα βίας 57,5 αστα απογοήτευτικα πάρα πολύ...
ήλπιζα
θα αφήσω και αυτή την εβδομάδα με την δίαιτα του διαιτολόγου κανονικά και αν και η επόμενη είναι έτσι απλά θα αλλάξω πρόγραμμα!!
κοριτσακια σημερα κερναω. σας κερναω ολες 2 λιτρα νερο. να το πιειτε σε μια ημερα. Κερναω γιατι το ειδα το 8 μπροστα. 89,7 ειδα το πρωι και χοροπηδουσα μονη μου. μετα απο αυτο, δεν με πιανει κανενας και τιποτε. συνεχιζω για το 7 μπροστα. Ισως τον σεπτεμβριο στην παραλια (και τον ιουνιο θα παω αλλα θαυματα δεν γινονται) να ειμαι με το 7 μπροστα.....
πεννυν, καλως ηρθες στην παρεα μας. Ομολογω οτι με πιανεις αδιαβαστη. ερωτηση 1. οι πολυκυστικες ωοθηκες παιζουν ρολο στο αδυνατισμα? ερωτηση 2 τι ειναι η αντισταση στην ινσουλινη? πρωτη φορα ακουω για τετοιο προβλημα. νομιζα οτι τα ηξερα ολα. αν θελεις, γραψε μερικα πραγματακια. πως το ανακαλυψες, τι σημαινει για τον οργανισμο σου και για την διαιτα σου, τι τρως.... Οσα πιο πολλα γραψεις, τοσο το καλυτερο.
πως εχασες τα 15 κιλα βρε θηριο σε 3 μηνες? θα το δεις το 8 συντομα, το νιωθω. η εβδομαδα αυτη ειναι τυχερη. Ειδες τι καλα που ειναι με τα χαπια? κοβεις ολα τα στιμπολογηματα.
Μαρικακι, τα παω καλα και νιωθω ακομη καλυτερα. το ζουζουνακι σου σε τακτοποιησε βλεπω για τα καλα. ελπιζω να μπορεσεις συντομα να "αναρρωσεις" απο το προβλημα και να μας επισκεπτεσαι πιο συχνα
Αθηνα, διακοπουλες διαβαζω και παθαινω. θελω κι εγω...Αντε να πας, να γυρισεις, να ζυγιστεις και να αρχισεις δυναμικα. εσυ το εχεις ψαξει με την ινσουλινη κλπ που μας γραφει η φιλη μας η πεννυ?
αλαλουμακι, δεν τα θελω τα γαλονια κοπελα μου. να τα χασω θελω και απο οτι καταλαβαινεις, κατι χανω. αντε να με ακολουθησεις κι εσυ.
Καλησπέρα σας,
ψάχνοντας για το REDUCTIL σας συνάντησα....
Και στην δική μου περίπτωση η ιστορία επαναλαμβάνεται.... προσπαθώ εδώ και καιρό να φτάσω στα πολυπόθητα -ήντα (εβδομήντα και κάτι, εξήντα και κάτι... λέμε τώρα)
Τα πιο πολλά κιλά που έχω φτάσει είναι τα 96 τον Σεπτέμβριο και με δίαιτα (σε διαιτολόγο), την οποία όμως δυστυχώς την έκοβα για μεγάλα διαστήματα, είμαι σήμερα 86.
Πηγαίνοντας στον παθολόγο για γενικές εξετάσεις αίματος και συζητώντας και για τα κιλά μου είπε ότι θα με βοηθούσε το REDUCTIL (αφού του είπα ότι είμαι λιχούδα και χαλάω την δίαιτα) Τα αγόρασα ... τα χω και τα βλέπω...
Αν και θεωρώ τον γιατρό αξιόπιστο, ήθελα να δω τα αποτελέσματα αλλά και τις παρενέργειες από κάποιους που τα έχουν ήδη χρησιμοποιήσει.
Το πρόβλημα μου είναι κυρίως το να τηρήσω την δίαιτα, αν όντως κόβουν την όρεξη ίσως βοηθήσουν????
Barb πας γυρεύοντας για πολλές Α4...)τις οποίες δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να γράψω και να μοιραστώ μαζί σας την περίπτωσή μου, αν πιστεύετε ότι θα ενδιέφερε κάποιους να τη διαβάσουν. Αυτά που μπορώ να σου πω για αρχή είναι ότι οι πολυκυστικές ωοθήκες έχουν απόλυτη σχέση με το αδυνάτισμα.. ή μάλλον την αποτυχία στον τομέα αυτό, τα πασοστά των γυναικών που τις έχουν ή δεν ξέρουν ότι τις έχουν είναι πολύ μεγάλα, προκαλούν μία αλυσίδα αντιδράσεων στον οργανισμό με πιό εμφανή την εύκολη (σχεδόν αυτόματη) συσσώρευση περιτού λίπους, και τρομερές δυσκολίες στην απώλειά του. Είναι ένας χημικο-ορμονικός φαύλος κύκλος που μετά από τόσα χρόνια τώρα άρχισα να καταλαβαίνω.. εξ'ου και τα 15 κιλά σε 3.5 μήνες που με ρώτησες... πάντα με τη βοήθεια ενδοκρινολόγου, γυναικολόγου και διαιτολόγου φυσικά, και χωρίς ακρότητες στη διατροφή.
Αν λοιπόν νομίζετε ότι δεν είναι πολύ άσχετο το θέμα με την κεντρική ιδέα του φόρουμ.. θα καθήσω το βράδι να αναλύσω περαιτέρω! Αν έστω και ένας/μία εδώ μέσα αναγνωρίσει κάτι από τον εαυτό του σε μένα ίσως γλυτώσει τα 20 χρόνια που παλεύω εγώ να βρω "τι κάνω λάθος"
και εγω ειχα πολυκιστικες αλλα τα τελευταια χρονια δεν εχω κυστες, αλλα ο γυναικολογος μου λεει πως δεν εχει σημασια που δεν εχω κυστες.... αυτο υποβόσκει, και αυτος ηταν ενας απο τους λογους που δεν μπορουσα να χασω κιλα και κατεφυγα σε εγχείρηση. σε παρακαλω γραψε μας οτι ξερεις.... υπαρχουν πολλα ατομα που θελουν να μαθουν.....
και να φανταστεις οτι ενας ενδοκρινολογος του ΙΚΑ που πηγα για να παρω εγκριση για την εγχειρηση μου, μου ειπε οτι οι πολυκυστικες δεν εχουν σχεση με το παχος που εχω και να μην το πω αυτο στην επιτροπη γιατι ειναι λαθος.....
Barb χαίρομαι πολύ για το 8ράκι σου.... είδες τι καλά που είναι όταν αλλάζεις δεκάδα, ξαναγεννιέσαι.... άντε και στο 7... άλλαξε και το τικεράκι σου, να σε βλέπουμε πιο αδύνατη!!!!!!!!!!!!
Πέννυ μπράβο για τα 15.... και τα έχασες και γρήγορα... μια χαρά ! Αντε να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς ?
Χανελάκι που είσαι??? Κοκκινομάλα εσύ πάλι που εξαφανίστηκες ?
αχ, τι μαθαινει κανεις!!! Κι εγω ειχα πολυκυστικες αλλα τα τελευταια χρονια-μετα τον δευετρο τοκετο, εξαφανιστηκαν. το ξερω οτι μπορει να εμφανιστει καποτε (αν δεν με πετυχει την κλιμακτηριο και βαλε οντας ηδη 38 εγω....). αλλα δεν ηξερα οτι εχει σχεση με την παχυσαρκια...
Πεννυ, οπως κι εμεις βρηκαμε το φορουμ, υπαρχουν παρα πολλα ατομα που μπαινουν και διαβαζουν διαφορα. ειναι καλο λοιπον, αν εχεις τον χρονο να μας τα γραψεις. πολλοι μπορουμε να βρουμε ομοιοτητες και να βελτιωσουμε το προβλημα μας. αν ξερεις (δεν ξερω να το κανω) κανε ενα καινουριο τοπικ με θεμα βαρος και πυλυκυστικες και προβληματα ινσουλινης ή οτι νομιζεις τελος παντων και να δεις ποσα ατομα θα μπαινουν και θα τα διαβαζουν καθημερινα. να εισαι σιγουρη οτι θα βοηθησεις πολυ κοσμο. φανατζομαι οτι για το προβλημα με την ινσουλινη χρειαζονται ειδικες εξετασεις οποτε μονο κατι μικροβιολογοι του ικα ή των νοσοκομειων θα γκρινιασουν (xenia, φιλακια και μη βριζεις, εισαι μακρυα, δεν θα ερθουμε σε εσενα) γιατι θα τους στειλεις πολυ κοσμο και οι ιδιωτικοι μικροβιολογοι θα σε ευχαριστουν για τη νεα πελατεια(!!!!)
Γεια σου νεα μας φιονα. Συνηθως κοβουν την ορεξη για τσιμπολογηματα και μπορεις ευκολα να τηρησεις την διαιτα. γι'αυτο δεν τα σταματαω εγω. καλο ειναι να διαβασεις αρκετες σελιδες απο το τοπικ αυτο για να ενημερωθεις απο αρκετα ατομα για τα χαπια αυτα
Μπραβο Barb σαν να τα εχασα κι εγω, τοσο ευκολα ε?Καλη συνεχεια για το 7 και υπομονη.καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσια και στα νεα μελη σαν και μενα.Για της πολυκυστικες κι εγω το ξερω σαν παθουσα παρολο που μετα τη γεννα δεν μου εφυγαν.Προκαλουν αυξηση του βαρους κυριως στη κοιλιακη χωρα συσσωρευση λιπους και εμποδιζουν το μεταβολισμο.εχω πολλα χρονια και απο αυτες και οταν το συζητησα με το γυναικολογο μου ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει αντισυλληπτικα για θεραπεια λογω του βαρους.Και αναρωτιεμαι θυροειδη απο τη μια πολυκυστικες απο την αλλη πως θα χασω γραμμαριο??Fiona καλη αρχη και σε σενα με τα χαπακια αντε να μας πεις εντυπωσεις γιατι την αλλη εβδομαδα ξεκιναω κι εγω,των 15 η 10 σου εγραψε?ΡΕΝΝV τα 15 κιλα τα εχασες με τα reductil ?πολλη καλο αποτελεσμα και τι ειδους διατροφη ακολουθουσες?Τι εξεταση εκανες για να βρεις το αλλο θεμα με την ινσουλινη γιατι εχω κανει ενα σορο ας κανω και αυτην.
ΑΘΗΝΑ08 τα πρώτα 10 τα έχασα μόνο με διατροφή, τα τελευταία 5 και με reductil. Με βοήθησαν αρκετά μπορώ να πω.. τηρώ τη διατροφή μου χωρίς καμία παρασπονδία. ʼνοιξα ένα τόπικ με θέμα τις πολυκυστικές ωοθήκες.. από εκεί θα καταλάβεις περίπου τί έκανα. Αν έχεις απορίες.. μη διστάσεις να ρωτήσεις.
Όσο για την ινσουλίνη.. είναι μία από τις πολλές εξετάσεις που σου δίνει ο ενδοκρινολόγος όταν θες να κάνεις ορμονικό έλεγχο. Απ'ότι ξέρω τη βλέπουν σε συνάρτηση και με άλλες ορμόνες και με βάση τα συνολικά αποτελέσματα κρίνει ο γιατρός σου αν υπάρχει θέμα ή όχι. Οι δικές μου τελευταίες εξετάσεις ήταν βελτιωμένες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πια πρόβλημα.. σημαίνει ότι το ελέγχω καλούτσικα με τη διατροφή.
Βarb ελπίζω να έχεις δίκιο και να φανεί χρήσιμο σε όσες τώρα ψάχνονται να βρουν τί τους συμβαίνει.. Ξενύχτησα λίγο αλλά χαλάλι :)
Λοιπόν...σχετική ή ασχετη η ερώτηση δεν ξέρω... είναι η 5η μέρα που παίρνω το... "θαυματουργό" reductil... ομολογώ πως τις πρώτες μέρες η αλλαγή στον τρόπο που έτρωγα, στο τσιμπολόγημα αλλά και στην ενέργεια που ένοιωθα ότι είχα ήταν θεαματική... ωστόσο σήμερα το βράδυ μετά την δουλειά είχα τόση όρεξη που μετά βίας κρατιόμουν να μην φάω τον κόσμο όλο....επομένως.. είναι φυσιολογικό να περνάει η δράση του φαρμάκου και να σου ανοιγει η όρεξη ή μήπως εγώ είμαι τόσο απίστευτα ασυγκράτητη στο θέμα του φαγητού που υπερκέρασα ακόμη και το reductil??
ειλικρινά μ'εχει τρομάξει η όλη ιστορία.... δηλαδή όταν το σταματήσω... τι ακριβώς θα συμβεί???
giulaki είναι πολύ λίγες 5 μέρες για να πείς ότι οόργανισμός σου συνηθισε το φάρμακο.Τo reductil των δέκα είναι λίγο συνήθως ,για τη δική μου περίπτωση καλό ήταν των 15.Δεν ξέρω τι παίρνεις εσύ,ίσως να μην σε πιάνει των 10.δεν γράφεις το ύψος σου και ζήλεψα τα 69 κιλά σου πάρα πολύ πρέπει να σου πώ!
ΓΙΑ τόσα ΛΊΓΑ ΚΙΛʼ REDUCTIL ΤΟ ΣΚΈΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΧʼΣΩ 7 ΚΙΛʼ!!
ΓΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!ΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΙ [ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑ ΠΗΡΕΣ???
κοριτσια αυτα τα χαπια δεν ειναι καραμελες. σας παρακαλω πολυ για 5 και 7 κιλα δεν καταστρεφουμε τον οργανισμο μας με χημικα σκευασματα.
διαβαστε αναλυτικα ολα τα ποστ στο φορουμ για αυτο το χαπι και υστερα ξανασκεφτητε το.
τα χαπια αυτα κοστιζουν γυρω στα 100 ευρω και δεν τα συνταγογραφει πλεον το ΙΚΑ, φανταζεσται γιατι.....
γιουλακι, εισαι σιγουρη οτι δεν ξεχασες το χαπι? εγω οταν το παθαινα, μετα ανακαλυπτα οτι ειχα ξεχασει να το πιω. Παντως μη σταματας αν δεν δεις προβλημα. μπορει να πεινουσες πραγματικα οποτε επρεπε να φας. Αν ομως νιωσεις οτιδηποτε, σταματα τα χαπια. η ομορφια τελευταια. την υγεια μας πρωτα κοιταμε
Κοριτσια που θελετε να χασετε λιγα κιλα, μην καταφευγετε σε χαπια. δεν αξιζει τον κοπο. θα τα χασετε τα κιλα σας, λιγο να συγκρατηθητε και θα δειτε.
ΟΜΑΔΑ RAINBOW, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?
ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....
;) Καλησπέρα όμορφες!Με ρίσκο της υγείας του υπολογιστή της μητέρας μου είπα να έρθω για ένα στα γρήγορα να σας πω ένα "γειά"!
Βλέπω πολλά νέα ονόματα και όχι ιδιαίτερα παλιά και γνώριμα...Τι έγινε;Λείπει η γάτα και χοεύουν τα ποντίκια;Κι εσύ,Ξενιαφέντρα τι κάνεις;
Μόνο το καημένο το μπαρμπούνι κάτι προσπαθεί να σώσει,αλλά άμα δεν έχεις λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση(βλ.Σαμπίνα)...
Να δώσω πολλά φιλιά σ'όλες τις κολλητές μου,που πλέον έχω χάσει και από το μουσουνου...Να καλωσορίσω στα πεταχτά τα νέα ουρανότοξα,
επιφυλασσόμενη να διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία τις ιστορίες τους και να τις υποδεχτώ προσωπικά και αντάξια τους...
Ελπίζω η υψηλοτάτη μας να είναι καλά στην υγεία της και να αναρρώνει γρήγορα και ανώδυνα από την όποια περιπέτεια της,
ο ήλιος μου να έχει κι εκείνος ξεμπερδέψει με τα δικά του κι ασφαλώς όλες σας να χαίρετε άκρας υγείας και διάθεσης!
Ε,κι αν χάνετε κι από κανένα κιλάκι,καλό κάνει,κακό δεν κάνει...για να μην ξεχνιόμαστε και πού βρισκόμαστε...Μου λείπετε πολύ πολύ!
Παρουσιάζω ανησυχητικά στερητικά συμπτώματα και προβλέπεται παταγώδης αποτυχία απεξάρτησης με σοβαρή υποτροπή!
Κυριακή πρωί πετώ για το λατρεμένο μου Παρισάκι!Λογικά θα καταφέρω να σας αποχαιρετήσω,απλά να ξέρετε,αμα χαθώ τον υπόλοιπο Μάη...
Φιλάκια ζουμερά κι αγαπησιάρικα στην Αλαλουμένια μου,τη Σαμπίνα μου,το Χανελέλι μου,τη Barbie μου,την πριγκίπισσα μου,
την Ξενιαφέντρα μου,το Μαρικάκι μου,τον ήλιο μου κι όλα τα καινούρια κοριτσάκια μας,με την ευχή να είστε όλες όπως λαχταράτε!
ΥΓ :Δυστυχώς δεν έχει εικονοφιλάκια και γκλιτερτσαχπινιές...Το άλλοτε μαγισσάκι έχασε τα εκφραστικά του μέσα... :(
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα....
ΑΘΗΝΑ80 των 15mg μου έδωσε και μάλλον από Δευτέρα θα τα ξεκινήσω... πριν πάρω τον δρόμο προς τα πάνω και πάλι....
εγω ειμαι η γνωστη BARB. για αγνωστο λογο εχασα την προσβαση ενω σας διαβασα και δεν παιρνω ουτε τα αυτομαρα μυνηματα για αλλαγη του Password, οποτε εκανα νεα εγγραφη...
Τουλαχιστον να γραφω...
Ναdine μου, μονο εσυ πια μας επισκεπτεσαι. Καλο σου ταξιδι και ελπιζω να μπορεις να μας διαβαζεις τουλαχιστον απο το παρισακι σου. και μετα την επιστροφη σου, κανονιζουμε και συναντηση.
κοριτσια προσοχη με τα χαπια, μην παιζετε με την υγεια σας για λιγα κιλα παραπανω να σκεφτεις λεει οτι και για τους παχυσαρκους τα εβγαλαν απο τα ταμεια κα τα δινουν μονο σε ατομα που συνδεονται με ζαχαρωδη διαβητη και αδυνατισμα.
Σίγουρα δεν πρέπει να παίζει κανείς με χάπια και μάλιστα με χάπια που δρουν όπως τα συγκεκριμένα.
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που αποσύρονται χάπια από τις λίστες των ταμείων που έχουν να κάνουν καθαρά με κόστη και όχι επικινδυνότητα...
Geia xara se olous, eimai neo melos kai tha ithela na katathesw ta akoloutha.
Prin 1,5 xrono arxisa na pairnw reductil katopin symfwnias me ton endokrinologo mou, o opoios mou synestise REDUCTIL twn 10mg tonizontas mou pws DEN eprepe na to lavw gia diastima megalytero apo ekeino tou 1, to poly 1,5 mina. Stin arxi omologoumenws exasa peri ta 5 kila ME PARALLHLH DIAITA alla i oreksi k ta kila epanilthan me to pou epapsa na to pairnw. Gi afto synexisa aftovoulws me tragika apotelesmata eis varos tis PSYXIKHS MOU YGEIAS, epatha 2 kriseis panikou, kata ti diarkeia de tis mias eixa entones aftoktonikes taseis kai espefsa sto Aiginiteio, opou o psyxiatros pou me dextike mou eipe ksekathara pws gia ola afta efthynetai to REDUCTIL k i paratetameni xrisi tou, dedomenou oti to epairna sxeon 6 mines anti gia 1-1,5 pou mou eixe systithei. H alitheia einai pws stin arxi kovetai i oreksi k xaneis kapoia kila pou sou dinoun tharros kai dynami na synexiseis alla i agapi mou gia to fagito ta nika ola...Simera, 2 xronia meta kai me arketa kila parapanw ksanapira REDUCTIL alla yposxomai pws tha nai mono gia ena mina...Episis tha ithela na pw pws eixa ligo aima kai na rwtisw an yparxei endexomeno parenergeias se syndyasmo me to T4 pou idi pairnw kai to GYNOFEN-antssyliptiko.
kerasoladybug (που το σκεφτηκες βρε αυτο το ψευδονυμο? ειδικα το bug)
Καλως ηρθες καταρχην
εδω δεν ειναι κανεις μας γιατρος αλλά οπως κι εγω εχω ακουσει πολυτιμες συμβουλες που με εχουν βοηθησει, ετσι θελω να δινω συμβουλες ή καλυτερα να λεω τη γνωμη μου και αν θελεις την ακους
παντα πρεπει να κοιταμε πανω απο ολα την υγεια μας. Ελπιζω να εισαι τωρα καλα και να εχεις συνελθει εντελως απο την προηγουμενη περιπετεια σου. Δεν εχω ιδεα για το αιμα που ρωτας αλλά αυτο που πρεπει οπωσδηποτε να κανεις ειναι να μιλησεις με γιατρο πριν ξεκινησεις τα reductil. εγω με τιποτε δεν θα ξαναεπαιρνα χαπια που μου ειχαν φερει καποτε παρενεργειες. Βλεπω οτι εχεις και προβλημα με τον θυρεοειδη σου και ταυτοχρονα παιρνεις και αντισυλληπτικα. τα αντισυλληπτικα γιατι τα παιρνεις? αν τα παιρνεις για ορμονικους λογους, τοτε καλα κανεις αλλά αν τα παιρνεις για αντισυλληψη, εγω θα τα σταματουσα.
πες μας και δυο λογια για εσενα. ηλικια, οικογενεια κλπ. οχι για να σε φακελωσουμε. να σε δωσουμε καλυτερες συμβουλες θελουμε.
Συμφωνω μαζι σου barb2 ουτε εγω θα επαιρνα χαπι που με ειχε πειραξει στο παρελθον και τα reductil τρεμω στην ιδεα τωρα που θα τα αρχισω με τοσα που εχω ακουσει αλλα ειπα οτι θα τα αρχισω κιαν δω κατι το ανησυχητικο τα σταματαω αμεσως.
kerasoladybug καλυτερα να ρωτησεις καποιον ειδικο για το θεμα αυτο αλλα αν εχεις θυροειδη νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα, εχω κι εγω και ξερω και αλλες κοπελες με θυροειδη που τα παιρνουν αλλα για για τα gynofen επειδη ειναι βαρυ αντισυλληπτικο θα σε γελασω.
Γειά σε όλους σας.
Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα και μπορώ να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις και συναισθήματα που οι περισσότεροι γύρω μου δεν καταλαβαίνουν απόλυτα.Είμαι 32 ετών παντρεμένη και έχω ένα αγοράκι 4 ετών.Μετά τη γέννηση του μωρού μου το σώμα μου άλλαξε πάρα πολύ.
Εμεινα στο σπίτι για 3 χρόνια (επιλογή μου) για να μεγαλώσει ο μικρούλης μου και τα κιλά της εγκυμοσύνης μου φρόντισα και τα διατήρησα στο ακέραιο!Για να μην σας κουράσω έκανα πολλές προσπάθειες για να χάσω τα κιλά που ήθελα.
Πρίν παντρευτώ ήμουν 62 κιλά με ύψος 1,70.Τώρα είμαι 89 κιλά (και δεν πήρα και καθόλου ύψος.Φτου!!!)
Δοκίμασα λοιπόν διαιτολόγους,ροφήματα (Herbalife),διάφορες δίαιτες αλλά τίποτα δεν είχε μόνιμο και ουσιαστικό αποτέλεσμα.Πρόσφατα πήγα στον ενδοκρινολόγο μου και αφού πήρε ιστορικό μου και έκανα διάφορες εξετάσεις (που ήταν όλες καλές) μου πρότεινε να πάρω το Reductil 10mg.
Εχω χαμηλή πίεση και έτσι μου είπε ότι θα με βοηθήσει να ρυθμίσω την πίεση και θα δούμε πως θα πάει σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες από το χάπι.Μου είπε να παίρνω 1 την ημέρα πρίν το μεσημεριανό φαγητό.Η αλήθεια είναι ότι είμαι διστακτική απο τη μια αλλά και ανυπόμονη από την άλλη.
Διάβασα προσεκτικά τα περισσότερα σχόλια και δεν μπορω να πω ότι έχω μια ξεκάθαρη γνώμη για το χάπι.
Κάθε συμβουλή λοιπόν και γνώμη θε ήταν ευπρόσδεκτη.
Δεν θέλω να ακουστώ ότι δεν είμαι σίγουρη και αποφασισμένη να χάσω κιλά.Απλά δεν ξέρω αν είναι αυτός ο σωστός και αποτελεσματικός τρόπος.
Σας ευχαριστώ θερμά
αγαπητή μου κάνε όσα μπορείς να κάνεις και εδώ μέσα πίστεψε με δεν θα σε κατηγορήσει κανείς μόνο και μόνο γιατί και οι πιο αποφασισμένοι ουκ ολίγες φορές έχουν λυγίσει!!!οπότε....
Καλησπέρα Spartiatissa και καλωσόρισες! Οι περισσότεροι κάπως έτσι βρεθήκαμε εδώ, ψάχνοντας δηλαδή να δούμε αν ο τρόπος που βρήκαμε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά μας είναι σωστός. Φοβάμαι πως δεν υπάρχει σωστή απάντηση στο ερώτημα που θέτεις.. καθώς καμμία θεραπεία δεν είναι εξίσου αποτελεσματική για όλους. Το πρώτο σου βήμα..δηλαδή το ότι τα reductil σου τα σύστησε ο γιατρός σου μετά από εξετάσεις είναι απόλυτα σωστό! Κάθε άλλο παρά αθώα είναι τα χαπάκια μας και έχουν ένα σωρό πιθανές παρενέργειες για να ρισκάρουμε να τα πάρουμε χωρίς άδεια γιατρού. Εμένα προσωπικά με βοηθούν ακόμη, καθώς τα παίρνω λίγο καιρό και ευτυχώς χωρίς κανένα παρατράγουδο μέχρι στιγμής. Υπάρχουν άλλοι όμως που αντιμετώπισαν προβλήματα και χρειάστηκε να τα διακόψουν. Ο μόνος τρόπος να μάθεις είναι να τα ξεκινήσεις.. να έχεις το νου σου για αντιδράσεις από το σώμα σου, και στην παραμικρή υποψία να μιλάς με το γιατρό σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις να κάνεις.