Originally posted by NADINE
Τα χάφτουμε εμείς αυτά νομίζεις τώρα,Ευγενία μου;
Σπηλώνεις υπολήψεις,λέγοντας πως όταν κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΛΑ
και μας καλοπιάνεις κι από πάνω! Μας αποκαλείς δημοσίως ζηλιάρες κι αφού εκθειάσεις την "Πέννυ σου"
(γιατί η Πέννυ δεν κυκλοφορεί πλέον ασυνόδευτη από την κτητική της αντωνυμία - η Πέννυ μου,η Πέννυ σου,η Πέννυ του/της,η Πέννυ μας,η Πέννυ σας,η Πέννυ τους) μας ρίχνεις κι εμάς ένα ξεροκόματο γλυψίματος για να σου επιτρέπουμε τις διαχυτικές σου σχέσεις με τη σύζυγό μας...
Quote:
Originally posted by eugenia_
σοφάκι μου όλα καλά γλυκιά μου?? φοβήθηκες την nadine και μίκρυνες τα ποστ?? βρε μη μασάς μόνο λόγια είναι..... ( σε αγαπάω nadinaki μου..)
...
το έκανα οσο λακωνικότερο γίνοταν... το ποστ nadinofatsa..
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι για ποιό πράγμα μιλάς!Μάλλον μ'εχεις πάρει με στραβό μάτι και δεν έχω την παραμικρή ιδέα γιατί!
Λα λα λα λα(παρεμβάλεται μουσική στρουμφακίων,συνδυασμένη με αδιάφορο σφύριγμα)
Δε νομίζω πως το αδελφό τόπικ έχει πλέον τα μούτρα να μιλά για ποστέκταση...Οπότε...Αμοληθε ίτε ελύθερα!
Μπορεί να μην προλαβαίνω να σας διαβάζω,μπορεί να πετάγομαι πού και πού σαν την τσουτσού(Ξενιαλούμπι,πρέπε ι να σε κόψω)
αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου(λέμε τώρα..)το δικαίωμα σας στην πολυγραφία και το σελιδογέμισμα!
Μη με βάλετε μόνο,κυρία Ρόμπινσον,διαγώνισμα στις πολλές ομολογουμένως αδιάβαστες σελίδες μου!
Θα είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη,ανεπίτρεπτο ειδικά για κάποια που σιχαίνεται τα ζωνάρια,αν ενθυμούμαι καλώς...