εγω πινω πολυυυυ νερο,πρασινο τσαι κ τρωω παρα πολλα φρουτα!αν δε με σταματουσαν οι θερμιδες θα τρωγα πανω απο 5 φρουτα τη μερα!!!!
Printable View
εγω πινω πολυυυυ νερο,πρασινο τσαι κ τρωω παρα πολλα φρουτα!αν δε με σταματουσαν οι θερμιδες θα τρωγα πανω απο 5 φρουτα τη μερα!!!!
πλακα μου κανεις???
εμενα μου εχει γραψει να τρωω 6 φρουτα τη μερα!!!!
τι ομορφο παντως να τρως σωστα....
νιωθω πολυ πιο καλα απο τοτε που αρχισα τη μεσογειακη μου διατροφη... :)
αχ μπραβο!6 φρουτα?πω πω..!!!!!τελεια αλλα εμενα νομιζω οτι για τα κιλα μου πεφτουν πολλα!
geia sasssssssss αρχιζω κ γω στην παλια μου ζυγαρια ζυγισμα επιτελους!
δεν κανω διαιτα απλα θα προσπαθησω ναναι μαζεμενη η διατροφη οσο μπορω...
κ να αποφευγω το βραδυνο αργα!
απλα θελω να βλεπω να πεφτω εστω κ λιγο καθε βδομαδα, αλλιως θα σφιγγω τα λουρια καπως~
τερμα τα ψεμματα με βαρεθηκα στασιμη σαυτα τα κιλα τοσους μηνες. ειναι πολυ ωραιο να εισαι σταθεροποιημενη στα νεα σου κιλα αλλα τι να το κανεις αμα νιωθεις παχυα κ χαλια?
Κοριτσακια εγω σημερα ημουν +600 αλλα δεν με πειραζει γιατι περιμενω περιοδο και χθες ημουνκαι χαλια ψυχολογικα
Χαιρπομαι πολύ για εσας γιατι ειδα ολο μειωσεις σημερα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ :D
Quote:
Originally posted by tidekpe
εγώ στα ίδια 70,8...μωρέ τίποτε ούτε λιποτόξ, ούτε κερβσ...εκεί εγώ πεισμωμένη!είδες μαρουλάκι, που σου έλεγα;
ναι αλλα απο διατροφη?
πηνελοπη δε μου πες εσυ που ξερεις.23.4 ειναι καλα ή πολύ για τα κιλα μου?
καλησπέρα κορίτσια...
εγώ -1 κιλό!!! είμαι πολύ χαρούμενη αν και μάλλον είναι τα πρώτα υγρά...
οτι και να'ναι καλο ειναι... καλη συνεχεια κατερινακι...
Quote:
Originally posted by semie
πηνελοπη δε μου πες εσυ που ξερεις.23.4 ειναι καλα ή πολύ για τα κιλα μου?
23,4 ειναι καλα για ολα τα κιλα... να φανταστεις εγω ειμαι στο 29%
54,5 μετα από κάποιες μέρες απουσίας λόγω ταξιδιού. Κορίτσια αυτό που κάποια από σας -δεν θυμάμαι ποιά- έγραψε για το όταν μία μέρα φάμε πολύ την άλλη μόνο πρωτείνες είναι θεϊκό! Το έκανα μετά από μερικές μέρες που ξέφυγα και ήρθα στα ίσια μου.
ευχαριστώ πολύ penelope...Quote:
Originally posted by penelope1985
οτι και να'ναι καλο ειναι... καλη συνεχεια κατερινακι...
ειπα να γραψω κι εδω(-τα εχω γραψει και στο ημερολογιο βαρους)
λοιπον να πω κι εγω τα δικα μου να μου πειτε αποψεις...κανω 2 εβδομαδες την κυκλικη και ειμαι στην 3η βδομαδα
τα κιλα μου την πρωτη εβδομαδα:
Δευτερα.................77,3
Τριτη.......................76,3
Τεταρτη................. 75,8
Πεμπτη....................75,8
Παρασκευη...........76
Σαββατο................75,5
Κυριακη................75.3
την δευτερη εβδομαδα εκανα παρασπωνδια κι εφαγα γλυκο κανονικο φαγητο και αλκοολ(μου ηρθε και περιοδος) και εχασα:
1 κιλο,αρα...............74.4
χτες που ζυγιστηκα(ζυγιζομαι καθε μερα αλλα μετραω μονο της δευτερας που κλεινει κ η εβδομαδα)
επαιζε η ζυγαρια στο 74.2 74.1 73.9!!!!
σημερα εδειξε 73.3!!!!!!!!!
παιζει αυτο το πραγμα να συνεβη λετε????
αν ειναι πραγματικο ειμαι πολυ πολυ πολυ χαρουμενη:)
μεχρι τελη μαη αρχες ιουνιου θα καταφερω να δω το 69 λετε?κι ας ειναι και 69.9!!!!?????
μπραβο laluna
ευχαριστω penelope1985
πιστευεις οτι ειναι πραγματικα κιλα η υγρα?
πρωτη βδομαδα υγρα και μετα λιπος
κοριτσια βοηθεια!!! αντι να χανω κιλα παιρνω!! δεν αντεχω αλλο να στερουμαι και να παιρνω και κιλα!! εχω παθει καταθλιψη.... 79 με εδειξε σημερα
83,3 και σημερα. Περιμενω και περιοδο...
Στοχος: Δευτερα 82,8. Ελπιζω...
να πω και εγώ τα δικά μου...
σήμερα τα ίδια με εχθές...συν ένα μικροπρόβλημα με δυσκοιλιότητα...το πάθατε κι εσείς? και αν ναι πως αντιμετωπίζεται? βέβαια περιμένω να αδιαθετήσω την αλλη εβδομάδα, ίσως παίζει κι αυτό ρόλο....
καλημερες...
σημερα και παλι στα 83.....
κραταμε πως αυτη τη βδομαδα εχασα 1 κιλακι σχεδον... σνιφ....
-300 γρ
62,1
Μια χαρα!
Τι δωρο ανελπιστο ηταν αυτο πρωινιατικο.78.9!Δηλαδη -300 απο χθες.Βεβαια χθες βραδυ εφαγα μονο γιαουρτακι ισως γιαυτο.Αλλα οπως και να χει παμε καλα!
Καλημέρα :) Βλέπω σήμερα όλες πήραμε τη κατηφόρα :D Μπράβο μας!
-300 σήμερα από 113,0 σε 112,7 :)
τσούκου τσούκου πλησιάζω τα 110 χιχι
[quote]Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by tidekpe
εγώ στα ίδια 70,8...μωρέ τίποτε ούτε λιποτόξ, ούτε κερβσ...εκεί εγώ πεισμωμένη!είδες μαρουλάκι, που σου έλεγα;
ναι αλλα απο διατροφη?[/q
κανονική, πενέλοπε...τέσσερα πέντε γεύματα, ελαφρύ βραδυνό...το νερό΄είναι λίγο....και ίσως τα φρούτα...μόνο ένα...αλλά και πάλι 1 κιλό στις 25 μέρες, δεν είναι λίγο;
Mπραβο και σε σας κοριτσια για τις απωλειες σας!
tidekpe εχεις λιγα κιλακια να χασεις και ισως γιαυτο δεν χανεις γρηγορα.Ειναι μεν λιγο το 1 κιλο, αν ειχες χασει αλλο 1 θα ηταν καλα αλλα μην απογοητευεσαι.Ειναι απο τα γνωστα κολληματα της ζυγαριας που οταν ξεκολλησει θα εισαι μια χαρα.:)
Συμφωνω!
ευχαριστώ κορίτσια....έτσι κιεγώ αυτή τη φορά είπα να μην τα παρατήσω, όπως συνήθως...εννοώ ότι στο μήνα πάνω σταματώ και μετά πάλι ξεκινώ κάτι άλλο κ.λ.π.για πρώτη φορά από τότε που τα έχω αυτά τα δέκα κιλά θα συνεχίσω...το ενθαρρυντικό έιναι ότι μου λένε πως αδυνάτισα και το τζίν είναι φαρδουλό...καλά, αυτό είναι λόγω του κερβσ γιατί το αύξησα σε 4 την εβδομάδα και είδα διαφορά...ευχαριστώ για το ενδιαφερον και καλή συνέχεια κούκλες!
+300 αλλα ειχα υδατανθρακα χτες οποτε ελπιζω για σημερα καλυτερα!ασε που κοριτσια οταν γυρισα εφαγα κ μια πιτουλα τελικα!!!!!
πιτα γυρο? η μονο την πιτα?
μονο την πιτα αλλα την εφαγα δωδεκα το βραδυ
ε ενταξει μικρο το κακο...
ε ξυπνησα φουσκωμενη ομως κ απογοητευτηκα!ουφ..
πως εχει δει την κυκλικη διαιτα? σε βοηθαει?
καλημέρες κοριτσάκια,
... πάλι στα ίδια 71, πολλά τα ζητάω έ? να χάσω πάλι, πολύ δύσκολο υπομονή
k εγώ πάλι στα ίδια....70.8 (μπορεί να είναι και 71 αλλά το λέω έτσι για ναμην τα παρατήσω πάλι) εξάλλου τι κόλλημα είναι αυτό; με την πρώτο κιλό απώλειας;;;;; τέλος πάντων.....
tidekpe ακολουθεις προγραμμα απο διαιτολογο η προσεχεις τις μεριδες π τρως?
54,5 στα ίδια. Δεν με πειραζει καθόλου. Το 54 είχα πολλά χρόνια να το δώ κια είναι 54+
καλημερααααα! τι κανετε συνοδοιποροι μου?? εμενα η ζυγαρια μου εχει σκοπο να με τρελανει αλλα μαλλον θα τρελανω εγω αυτην χιχιχι! μια φορα μουλαρωνει αυτη? δεκα εγω! ασε που υποψιαζομαι οτι θελει αλλαγη, αλλιως δεν εξηγειται το καψονι που μου κανει 3 μερες τωρα, τρεμοπαιζει συνεχεια - + 1,5 κιλο και τρελαινομαι! σταθεροποιηται στο 108,5 ακομα κι αν προσθεσω κι αλλο βαρος επανω της, οποτε μαλλον δεν παει καλα...
καλημερα κοριτσια!! 79 παλι σημερα με τοση διαιτα !! μα ειναι δυνατον?? δεν αντεχω αλλο!! μπραβο σε οσες χασανε!! θα μου πει καμια κανα μυστικο?? φιλακια!!
η κυκλικη νομιζω με βοηθαει αλλα δεν εχω κλεισει ουτε βδομαδα ακομα οποτε τι να σου πω!τη Δευτερα που θα μετρηθω θα σου πω περισσοτερα!