Κορίτσια, άσχετο αλλά σας αρέσουν τα τρουφάκια? Αν ναι, δοκίμασα μια συνταγή μεστην προηγούμενη βδομάδα και είναι τέλια!
Printable View
Κορίτσια, άσχετο αλλά σας αρέσουν τα τρουφάκια? Αν ναι, δοκίμασα μια συνταγή μεστην προηγούμενη βδομάδα και είναι τέλια!
Τρουφάκια? Μπααααα, απέχω από τη σοκολάτα και πρόσφατα που μου δόθηκε η ευκαιρία να φάω τούρτα σοκολάτα, έβαλα μια κουταλιά στο στόμα μου, τη γεύτηκα, ήταν πολύ γλυκιά και την έφτυσα!
Σήμερα πήγα μια χαρά σχετικά:
π- μια φρυγανιά με μέλι και μια με μαρμελάδα
δ- λίγα μίνι κρακεράκια
μ- μοσχαράκι κοκκινιστό με 2 πηρουνιές μακαρόνια
α- λίγο καρπούζι
β- ένα κομμάτι κριτσίνι, λίγο κίτρινο τυράκι και 3 στραγάλια
Καληνύχτες σας!
χθες εφαγα
π- 2 παξιμαδακια και 50 γρ γραβιερα
δεκ- 1 αχλαδι και 5 βραζιλιανικα αμυγδαλα αναλατα
μεσ- σολωμος με ψητα λαχανικα και 1 κγ μαγιονεζα όλο 60 γρ
απ- 1/2 μπισκοτο βρωμης
βρ- 1 καλαμακι κοτοπουλο, 2 φετακια ντοματα , 2 δαγκωνιες πιτα
σημερα έφαγα
π-- 1 τοστ ζαμπον τυρι
δεκ- 1 νεκταρινι και 5 αναλατα βραζιλιανικα αμυγδαλα
μεσ- νουντλς με λαχανικα και μοσχαρι , ολο 50 γρ ( 4-5 πηρουνιες)
απ- 1 κρακερ και 1 φ.τυρι τοστ
βρ- 1 παξιμαδακι, 1/2 ντοματα, 20γρ φετα, 1κγ λαδι ( ντακακι κοινώς)
χθες το βραδυνο το εφαγα σε 30 λεπτα ( 2 δοσεις) για πρωτη φορα όλο το καλαμακι , σήμερα το πρωι το τόστ το έφαγα όλο μεσα σε 20 λεπτα για πρωτη φορά. το βράδυ θα έτρωγα ανετα και δευτερο ντακακι αλλά αφού είχα ικανοποιήσει την πεινα μου συγκρατήθηκα. η περίοδος χάριτος τελειώνει κορίτσια για μένα μου φαίνεται..... ο κορεσμός έρχεται με μικρή ποσότητα ακόμη αλλά υπάρχει χώρος για να φάω και παραπάνω απο ευχαρίστηση. τώρα θα πρέπει να αρχίσω πέρα από τα απογορευμένα να έλεγχω και τις ποσότητες ..... αν θέλω να συνεχίσω να χανω.
Γιώτα δεν με βλέπω να χρειάζομαι την δίαιτα συντήρησης /παχυνσης της ειρήνης τα καταφέρνω και μόνη μου αν θέλω χαχαχαχαχαχα ( φτου κακα)
Κατερίνα, δεν ξέρω, λες? Εγώ νομίζω ότι θα συνεχίσεις να χάνεις, σκέψου ότι όσα τρώς τώρα είναι σαφώς λιγότερα από μια νορμάλ δίαιτα,με τις παρασπονδίες συμπεριλαμβανόμενες, εε , δεν μπορεί να σταματήσει να χάνει το σώμα, απλά θα πηγαίνει αργά.
ω δεν είπα ότι θα σταματήσω να χάνω απλά αντιλαμβάνομαι ότι αν θέλω μπορώ να φάω πολύ περισσότερο από πριν και θα πρέπει να προσέχω πιο πολύ να μην ξεφεύγω ενώ πριν με σταματούσε ο μικρός χώρος. το καλό είναι ότι χορταίνω με μικρή ποσότητα , το φαγητό λόγω ευχαρίστησης θα πρέπει να προσέξω και μην παρασυρθώ γιατί τότε θα σταμάτησω να χάνω.
Την Δευτέρα έχω και την επανεξέταση με Βαγγέλη και Ειρήνη , πήρα και τις εξετάσεις μου
Σωστά τα λες, θα το προσέξουμε! Δώσε τα χαιρετίσματά μου στο δίδυμο! Θα τους δω σε δυο μήνες!
Είναι διαιτιτικά τρουφάκια!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Τρουφάκια? Μπααααα, απέχω από τη σοκολάτα και πρόσφατα που μου δόθηκε η ευκαιρία να φάω τούρτα σοκολάτα, έβαλα μια κουταλιά στο στόμα μου, τη γεύτηκα, ήταν πολύ γλυκιά και την έφτυσα!
Καλημέρα σας
Χτες είχαμε
Πρ. 1 φρυγανιά με λίγο τυράκι και λίγο χαλούμι
Δεκ. Γάλα με νες
Μεσ. 3 κουταλιές φασολάδα και 1 φρυγανιά
Απ. 1 τρουφάκι (το τελευταίο) "διαίτης"
Βρ. 3 πατατούλες τηγανητές και 1 κομμάτι κοτόπουλο (περίπου 45 γρ) μαριναρισμένο για 1 βράδυ σε γιαούρτι και παναρισμένο με rice crispies και ψημένο στον φούρνο(καλά μιλάμε ήταν όχι απλά τέλιο αλλά ΘΕϊΚΟ!!!!)
Νομίζω καλά τα πήγα. Σήμερα πάμε ακόμα πιο δυνατά μπας και καταφέρουμε να απαλλαγούμε από την κατακράτηση. Σήμερα πάντος έδειξε 95.6 άρα κάτι έγινε από χτες.
Καλημέρες :)
Χτες λοιπόν:
Πρωί: Μισό τοστ.
Δεκατιανό: Το άλλο μισό τοστ.
Μεσημέρι: Συκωτάκι με κρεμμύδια, μανιτάρια και πιπεριές. (3 μπουκιές σε περίπου 1 ώρα)
Απόγευμα: Τίποτα.
Βράδυ: Φτερούγες κοτόπουλο με bbq sauce που έφτιαξα με σαλάτα. (1 φτερούγα και 1 κουταλιά σαλάτα σε 1 ώρα χαχαχαχα).
Δεν το πιέζω αν και νομίζω ότι άλλη μία μπουκιά τη δέχεται.
Το αφήνω μέχρι εκεί μέχρι να φύγει όλο εξτρά βάρος και μετά θα μου επιτρέψω μία μπουκιά ακόμα.
Μέχρι τότε, εγκράτεια :D
μπράβο Πωλίνα και βλέπω και στροφή στην ψυχολογία! Thats the spirit!!!
διαιτητικά ξεδιαιτητικά άστο καλύτερα Πωλίνα μου , έχω λίγες μέρες "καθαρή" και προσπαθώ να το κρατήσω. θα είναι όμως ωραίο κέρασμα για μια περίσταση , αν το χρειαστώ θα σου πω.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Προσπαθώ κούκλα μου. Με ανέβασαν λίγο οι απανοτές παραγγελίες που έχω (μια ολόκληρη βάφτιση για 28/10, μια τούρτα Barbie για 5/11) καθώς και το ότι μόλις δέκτηκα και ένα τηλεφώνημα για τούρτα και κεκάκια για μέσα Νοεμβρίου. Φυσικά δεν κλείσαμε, αλλά είναι μια αρχή!!! Και έχω προγραμματίσει και μια παρουσίαση που θα κάνω σπίτι μου με τα πράγματα που φτιάχνω για τον Νοέμβριο, και έτσι αφιερώνω το μυαλό μου στις σκέψεις πως να εντυπωσιάσω, παρά στην στεναχώρια του τί θα κάνουμε με την δουλιά.Quote:
Originally posted by *Katie
μπράβο Πωλίνα και βλέπω και στροφή στην ψυχολογία! Thats the spirit!!!
Είναι με βρόμη πάντος, και γιαούρτι, και μέλι και φυστικοβούτηρο χωρίς ζάχαρι. Δεν νομίζω θερμιδικά να ξεπερνούν πολύ τα μπισκότα βρώμης!Quote:
διαιτητικά ξεδιαιτητικά άστο καλύτερα Πωλίνα μου , έχω λίγες μέρες "καθαρή" και προσπαθώ να το κρατήσω. θα είναι όμως ωραίο κέρασμα για μια περίσταση , αν το χρειαστώ θα σου πω.Quote:
Originally posted by polinaki1983
καλημερα
χτες
πρ μισο φλυτζανι γαλα με μια κουταλια βρωμη
δεκ μια φετα τυρι του τοστ και μια γαλοπουλα
μεσ ψαρι και δυο μπουκιτσες πατατα βραστη
απογ μισο ψητο μηλο και εναν ελληνικο μετριο
βραδυ μισο τοστ με μιση κουταλιτσα μουσταρδα
δωσε τότε να το έχουμε στα υπόψιν , νομιζα ότι είναι σοκολατένια γιαυτο αρνηθηκα , είναι το κόκκινο μου πανι η σοκολάτα.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!!!! Δεν βάζω σοκολάτα σε αυτά που φτιάχνω για μένα, γιατι μετά θα γυρίσω στα παλιά!!!!Quote:
δωσε τότε να το έχουμε στα υπόψιν , νομιζα ότι είναι σοκολατένια γιαυτο αρνηθηκα , είναι το κόκκινο μου πανι η σοκολάτα.
8 κ.σ. νιφάδες βρώμης ή μούσλι
4 κ.σ. φυστικοβούτυρο απαλό χωρίς ζάχαρη
4 κ.σ. γιαούρτι
4 κ.σ. μέλι
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις νιφάδες, το φιστικοβούτυρο, το γιαούρτι, και το μέλι. Προσθέτουμε περίπου 3-4 κ.σ. νερό και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά καλά. Με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε υλικό και με το χέρι μας σχηματίζουμε μικρά τρουφάκια. Τα βάζουμε στην κατάψυξη και τα βγάζουμε 10 λεπτά πριν τα σερβίρουμε. (Εμένα δεν πρόλαβαν να μπουν κατάψυξη, μου τα έφαγαν όλα!!!)
σήμερα έχουμε
π-- 1 τοστ
δεκ- μπισκοτο βρωμης
μεσ- ρυζι με κοτοπουλο-ασπρη σαλτσα με λαχανικά ολο 90γρ περίπου ( σε 45')
δεκ- 1 κρακερ και 1 φ.τυρι τοστ
βρ- ιδιο με το μεσημερι αλλά 60γρ
τις τελευταίες μέρες έχω μπει σε ρυθμό και γουστάρω, έχω εξαφανίσει από το σπίτι μου κάθε ίχνος γλυκού και αλμυρού πειρασμού. Πήγα σήμερα σουπερ μάρκετ και φλερταρα λίγο με τις σοκολάτες αλλά έκανα μεταβολή και έφυγα τρέχοντας. Νιώθω πολύ περήφανη γιαυτο γιατί είχα απογοητευτεί λίγο είναι η αλήθεια. όσο θα κρυώνει ο καιρός θα πρέπει να είμαι σε επιφυλακή διότι πάντα έκανα έφοδο στα σοκολατοειδή από τον Οκτώβρη-Νοέμβρη .
Ξέχασα να γράψω πάνω ότι έφαγα και 2 ελιές κανα μισάωρο πριν το βραδυνο ( ήθελα κάτι αλμυρο και το είδα ως καλή λύση)
γεια σας ωρε παιδιά!
π- 2 φρυγανιές με μέλι και μαρμελάδα
δ- 1 babybel
μ- μισό καλαμάκι χοιρινό και 100 γρ. ηλιόσπορους
α- μισό κουπάκι φρουτόκρεμα από αχλάδι και μήλο
β- δυο πηρουνιές σπαγγέτι, μια μπουκιά χοιρινό και ένα babybel
Καλημέρα
Χτες.
Πρ. 2 φρυγανιές+1 τυράκι+1 φετούλα χαλούμι
μεσ. τονοσαλάτα (60 γρ τόνος+1 μαρουλόφιλο μικρό+1 φετούλα ντομάτα ψιλοκομμένη)
Απογ. 1 χυμό πορτοκάλι
Βρ. 2 κουταλιές κριθαράκι+2 κουταλιές κιμά
Δεν πάω καλά παιδιά... Σήμερα με έχει πιάσει μια τάση υπερφαγίας...Διαβάστε μέχρι στιγμής και η μέρα δεν έχει τελειώσει...
1 φρυγανιά με βούτυρο και μαρμελάδα
μισό κριτσίνι
λίγο ψάρι με 2 ψητές πατάτες
80 γρ. ηλιόσπορους
μια χούφτα στραγάλια
ένα babybel, λίγο χυμό και δυο κουταλιές φρουτόκρεμα(αχλάδι+μήλο)
ένα κρίσπυ με λαβας και σολωμό
λίγο παστέλι...
Τώρα που τα βλέπω γραμμένα, δεν είναι ανθυγιεινά αλλά με πειράζει αυτή η διάθεση σαβουρώματος όλων όσα βρίσκονται στο οπτικό μου πεδίο:grind:
αχ Γιώτα τι να πω και εγώ! δείτε και κλαψτε....
π-- 1 τοστ
δεκ- σταφυλι και 3-4 αμυγδαλα ( μεχρι εδω οκ και μετά το χαος....
2 πτι μπερ ολικης αλεσης, 3 κουτακια σοκολατα
μεσ- ενα παξιμαδακι και 20γρ γραβιερα
απ--2 κρακερ , 1/2 μπανανα , 1 φ.τυρι τοστ , λίγο αγγουρι ( ολα αυτα διασπαρτα οχι όλα μαζι)
βρ- 1 τοστ
οτι ναναι σήμερα και από νερο 2 ποτήρια μόνο δηλαδη σ@@τα. απο θερμίδες οκ αλλά από ποιότητα τι να σου πω .....
κορίτσια δεν είναι τίποτα!!!Κουράγιο!εγώ ένώ έφαγα και δεν πεινάω τώρα σκέφτομαι 2 μπισκοτάκια oreo που έχω στο ψυγείο και κάτι φυστίκια αιγίνης που είναι στο ντουλάπι..απαπαπα μακρυά λέμε!
Τι λέτε να τρέχει ρε κορίτσια, το φεγγάρι, ο ανάδρομος Ερμής? :lol:
άντε ένα βράδυ είναι θα περάσει, Ιωάννα, μακριά, μακριά, φτου κακα!
Καλημέρα κορίτσια.
Τελικά όλες χτες είχαμε το κατιτί μας?
Πρ. Φρυγανιά + χαλούμι
Δεκ. Γάλα + νες
Μεσ. 2 κουταλιές κριθαράκι + 2 κιμά
Απογ. 5 πουράκια (σαν caprice) με λευκή κρέμα μέσα
Βρ. 2 μπουκιές κοτόπουλο τηγανητό
Λίγο χυμό πορτοκάλι
καλημερα εγω εχω απογορευσει στους δικους μου να φερνουν στο σπιτι οτι εχει να κανει με γλυκα και αλλα σκατολοηδια που συνηθως σαβουριαζα παλια.πριν λιγες μερες που ηταν να μου ερθει περιοδος και ηθελα κατι γλυκο εφαγα δυο καραμελες χωρις ζαχαρη και χτες μια κουταλια ζελε κερασι.
χτες
πρ μισο φλυτζανι γαλα
δεκ μια φετα τυρι του τοστ και μια φετα γαλοπουλα
μεσ λιγο μοσχαρι ψητο της κατσαρολας
απογ μια κουταλιτσα ζελε δυο μικρα καροτα και ενα μετριο ελληνικο
βρ μισο τοστ
βλεπω οτι ολες σχεδον τρωτε ξηρους καρπους οποτε οταν σηκωθω απο το κρεβατι θα ψαξω μια συνταγη που εχω για τρουφακια που εχει μεσα μονο αμυγδαλα ασπρισμενα βερυκοκα ξερα και λιγο κονιακ και ειναι απαιχτα τα ειχα κανει τη μεγαλη βδομαδα και εμειναν μονο λιγες ωρες.
Ελένη , και εγώ δεν έχω κακά πράγματα στο σπίτι μου αλλά όταν σου φέρνουν την ιον αμυγδάλου στα μούτρα και σου λένε "θέλεις???" εεεε τι να κάνεις .... κανονικά πρέπει να πεις όχι ευχαριστώ αλλά.....
Οι ξηροί καρποί είναι καλοί αλλά με μέτρο. να παίρνουμε τα καλά χωρίς τις πολλές θερμίδες. κατά προτίμηση αναλατοι και άψητοι.
Σήμερα καλύτερα. Ελπίζω να κρατήσει!
π- γάλα με δημητριακά
δ- λίγα μίνι κράκερς
μ- φακιές με φέτα και παξιμάδι+ντομάτα
α- τίποτα, δούλευα και δεν πρόλαβα
β- γάλα με δημητριακά
Καληνύχτα και κουράγιο μας:bisou:
Γιούχου κοράσια και κοπέλι!
π- γάλα με δημητριακά
δ- μισό ποτήρι χυμό και μια μπουκιά παξιμάδι
μ- δικής μου έμπνευσης τηγανιτή μανιταροτυροπατάτα(δυο μπουκιές) και ξηροί καρποί
α- τίποτα(δεν πρόλαβα , έκανα χορό)
β- γάλα με δημητριακά
Καλημέρα σας!!
Νιώθω πολύ περίφανη για το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε, και έτσι θα σας το γράψω αν και δεν συνιθίζω να τα γράφω!!
Σάββατο:
Πρ. Γάλα+νεσκουικ
Δεκ. 2 φετούλες χαλούμι
Μεσ. κιμά με γιαούρτι (3 κουταλιές περίπου σύνολο)
Απογ. 1 φετούλα αναρή
Βρ. Γύρος κοτόπουλο σπιτικός (περίπου 3 πιρουνιές) με γιαουρτάκι (καλά μιλάμε τύφλα να έχει ο ετοιματζίδικος γύρος κορίτσια!!!)
Κυριακή:
Πρ. 1 σοκολατούχο γαλατάκι
Δεκ. 1 φρυγανιά με αναρή
Μες. 3 πιρουνιές γύρο + λίγο γιαούρτι
Απογ. Λίγη αναρή και 2 γαριδάκια
Βρ. 1 κουταλιά ρίζι και 1/2 σουτσουκάκι αραβικό
ας γραψω και εγω τα χθεσινα
π-- γαλα με δημητριακα και βρωμη
δεκ- ελληνικη μπαρα
μεσ- κοτοσουπα ενα μικρο μπολακι με 3 μπουκιες κοτα
απ- 2 κρακερ και 25γρ γραβιερα
βρ- 1 μηλο και λιγο σταφυλι
σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού για επανεξεταση με γιατρο και διαιτολογο και ανυπομονω . Γιώτα θα το ρωτήσω αυτό που θες δεν το ξεχνω.
Κατερινάκι, thanks dear! Περιμένω να μου πεις τι θα σου πουν Βαγγέλης+Ειρήνη για την πρόοδό σου!
Πωλινάκι, μπράβο, όταν λες σπιτικός γύρος, τι εννοείς??
Μαρινάρω το κοτόπουλο μου με διάφορα, το ψήνω, στα μισά του ψησίματος το΄κόβω μικρά κομματάκια, και όταν ψιθεί είναι τέλιο σαν γύρος!!!!!
Νομίζω κάπου έχω ανεβάσει την συνταγή, θες να την ψάξω?
Εχω φτιάξει και γύρο βοδινό/άρνί πιο παλιά και ήταν τέλιος!
[align=center]ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ[/align]
ΥΛΙΚΑ
Για 4 μερίδες
1 κιλό κοκκάτια από κοτόπουλο, χωρίς κόκκαλο, με την πέτσα τους (εγώ χρησιμοποιώ μπούτια και στήθος)
400 γρ γιαούρτι
4-5 κουταλιές μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι άσπρο και μαύρο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
περίπου 2,5 κουταλιές ρίγανη.
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το κοτόπουτο και τα ανακατέβουμε καλά να γίνουν σαν σάλτσα. Βάζουμε μέσα το κοτόπουλο, το ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 1 βράδυ στο ψηγείο να μαριναριστεί.
(Μπορούμε να το φυλάξουμε και στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση.)
Όταν είναι να το ψήσουμε, απλώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ένα πυρέξ και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς. ΄
Οταν φένετε μισοψημένο, με το ψαλίδι του κρέατος άν έχουμε, ή με ένα μαχαίρι, κόβουμε τα κομμάτια σε μικρά κομματάκια (μέγεθος γύρου) και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδοκοκκινήσει το κοτόπουλο.
Σερβίρουμε με πατάτες, τζατζίκι, σαλατικά σε πίττα ή στο πιάτο.
[align=center]ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ[/align]
Ενδιαφέρουσα η συνταγή Πωλίνα!
Έχουμε και γράφουμε για σήμερα:
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα μικρό κομμάτι κολοκυθόπιτα
μ- δυο μικρότατα κομμάτια μοσχάρι με λίγη φέτα
α- μια σοκολάτα ρόφημα ζεστή
β- ένα μικρό κομμάτι κολοκυθόπιτα
Κατερίνα, περιμένουμε τις εντυπώσεις του γιατρού στο ραντεβού σας!
εδώ είμαι και εγώ! έχω πολύ καλά νέα από τον γιατρό. Το ποσοστο λίπους μου είναι στο 23% , το μέσο όρο του φυσιολογικού, με βρήκαν αδυνατισμένη και υγειή, μου είπαν ότι για τα κιλά μου το ποσοστό λίπους είναι χαμηλό και γι'αυτο φαίνομαι λιγότερα από 71 κιλά .Γι'αυτούς, όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί έχουν επιτευχθεί . Τώρα αν εγώ επιθυμώ να χάσω 2-3 κιλά ακόμη αυτό θα είναι καθαρά στο χέρι μου και για αισθητικούς λόγους μόνο Μου είπαν να μην αλλάξω το διατροφολόγιο μου και να συνεχίσω έτσι. Οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές , λίγο χαμηλη Β12 και φυλλικο οξύ ( μου δώσαν συμπληρώματα) , αιματοκρίτης λίγο χαμηλός ( αλλά πάντα ήταν λόγω στίγματος) , πρέπει να αλλάξω χάπι για τον θυροειδή γιατί η ποσότητα που παίρνω είναι μεγάλη για τα κίλά μου πια. Α!! και μου έδωσαν και μια μασκα για να δυναμώσουν τα μαλλιά. Ο γιατρός μου υπενθύμισε μακριά από γλυκά και αναψυκτικά , και για σένα Γιώτα προχώρα ελεύθερη στους ρυθμούς των χορών σου έχεις το "οκ" να ξεπατωθείς στον χορο!! ! Ρώτησα και για το νερό.... αυτό που δυσκολεύομαι να μην πίνω κοντά στο γεύμα μου και μου είπε η Ειρήνη μια δυο γουλίτσες να πίνω κανένα 5λεπτο μετά το φαι αλλά μην το ξεσκίσω και ο λόγος δεν είναι ότι ξεχιλώνει το στομάχι!!!Καμία σχέση είπε , μάλιστα γέλασε και πολυ όταν της το είπα , είναι για να έχουμε καλύτερη πέψη και να μην μας πιάνουν καούρες. κλαιν μαιν δλδ.!!!!! Επανεξέταση τώρα μόλις κλείσω χρόνο. Και εύχομαι να έχω φτάσει στον στόχο ( τον δικό μου πλέον) των 68 κιλών.
Επίσης θα πάω να δω και έναν πλαστικό για το στήθος μου που μου σύστησαν να δω τι θα μου πει.
Και για να μην ξεχνιόμαστε σήμερα είχαμε
π-- 1/2 τοστ με τυρι
δεκ- το αλλο 1/2 και 1/2 ελληνική μπάρα
μεσ- 90γρ μακαρόνια με σάλτσα τομάτα και τριμμένο τυρί
απ- 1 κρακερ, μια μπουκιά τυρι , 4-5 αμύγδαλα
βρ- 3 δαγκωνιές μπιφτέκι και λίγο μαρουλι-ντοματα με σως
Κατερινα συνχαρητηρια κοπελα μου ευχομαι οτι επιθυμεις να το αποκτησεις γιατι αγωνιστηκες να φτασης στο ονειρο σου που το εκανες πραγματικοτητα.
Ευχαριστώ Ιάσωνα!! Πραγματικά πετάω από την χαρά μου, εύχομαι και σε εσένα το ταξίδι σου να είναι γαλήνιο , αρμονικό και να φτάσεις στον προορισμό σου !!!! Μας αξίζει όλους να ζήσουμε την ζωή που στερηθήκαμε τόσα χρόνια!Quote:
Originally posted by bigjason
Κατερινα συνχαρητηρια κοπελα μου ευχομαι οτι επιθυμεις να το αποκτησεις γιατι αγωνιστηκες να φτασης στο ονειρο σου που το εκανες πραγματικοτητα.
Καλημέρα σας!!
Κατερινάκι μου τέλια τα νέα σου!!!! Και εμένα μου είχαν πει πως το νερό απαγορεύετε και για τον λόγο που λες εσύ, λόγω πέψης, αλλά και λόγω του ότι διώχνει την τροφή πιο γρήγορα από το στομάχι με αποτέλεσμα να νιώθουμε πιο νορίς ότι θέλουμε να φάμε κάτι άλλο. και για να είμαι ηλικρηνής, το έχω δοκιμάσει, και όντως ένιωθα σε πολύ λίγο διάστημα ότι ήθελα να φάω ξανά!!!
Εχουμε και λέμε λοιπόν,
Χτες
πρ. γάλα + νεσκουικ
Μες. 2 ντολμαδάκια χωρίς το φύλλο περίπου 80 γρ σύνολο
Απογ. λίγη αναρή
Βρ. 1 κουταλιά φασολάδα, 1 φρυγανιά με αναρή
Αρχισα να μπαίνω σε καλούς ρυθμούς πιστεύω!!!! Και η ζυγαριά επέστρεψε στο 94.3, που νομίζω πως σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το 4!!!!
Κατερίνα μου πολύ όμορφα τα νέα σου μπράβο!!!άντε ακόμα και για τον δικό σου στόχο 3 μόνο κιλάκια σου απομένουν!H B12 γιατί είναι χαμηλή,είναι φυσιολογικό?Για πες μας και εμάς την μαγική μάσκα που σου είπαν για τα μαλλάκια μας,σου είπαν αν θα συνεχίσεις να έχεις τριχόπτωση για καιρό ακόμα?Σχετικά με το νερό και εγώ ξέρω πως δεν κάνει γιατί αραιώνει τα πεπτικά υγρά και δεν γίνεται σωστή πέψη καμία σχέση με "ξεχείλωμα" του στομαχιού .