Φίλιππε συγχαρητήρια !!! Καλώς ήρθες .
Εγώ τη ροκανίζω σιγά σιγά κι αυτ'η τη δεκάδα , αλλά πολύ σιγά . Δεν πειράζει , κάλλιο αργά παρα ποτέ .
Printable View
Φίλιππε συγχαρητήρια !!! Καλώς ήρθες .
Εγώ τη ροκανίζω σιγά σιγά κι αυτ'η τη δεκάδα , αλλά πολύ σιγά . Δεν πειράζει , κάλλιο αργά παρα ποτέ .
επιτελους!!!!!! Εφτασα και εδω!!!!:yes:
Βεβαια θα κατσω κανα τριμηνο τουλαχιστον με το ρυθμο που εχω αλλα δνε πειραζει....!!!!!;)
Καλη συνεχεια σε ολους μας!!!
mamadyo μπράβο !!
Εγώ να δεις τι χαρές έκανα οταν ειδα το 8 . Σαν μικρο παιδί που πηρε το δώρο που περίμενε . :spin:
Οσο για το τριμηνο , μια χαρά είναι . Κι εγώ κοντεβω 2 μηνες εδώ κι απ οτι βλέπω 1 μήνα και θα 'μαι ακόμη εδώ . :grind:
Αλλά δεν πειράζει . Χρόνια έβλεπα το 9x και το 10x . Και τα βλέπαμε με τάση ανοδική . Τώρα 3 μήνες θα μας πειράξουν και μάλιστα με τάση καθοδική ?
Καλή συνέχεια .
Μπράβο!!! Έλα να γινόμαστε πολλοί!!!
Εγω ελπίζω το 8αράκι να το κάνω μόνιμη κατοικία, είστε ευπρόδεκτες για όσο θέλετε και με το καλό να σας διώξω προς τα κάτω!
χαχαχαχαχ ευχαριστω παιδακια...αντε να φευγουν τα παλιοκιλα.....
παντως εισαστε ωραια παρεα και εδω!!!:thumbup:
Γεια σας :)
Παλευω να φυγω απο αυτη τη δεκαδα απο τον Ιουνη του 2010...Πολυς καιρος ειναι τωρα που το καλοβλεπω:thumbdown: :o
Τωρα δεν ξερω ποσα κιλα ειμαι, τελευταια φορα που ζυγιστηκα ημουν καπου 87. Εχω να ζυγιστω μερες και το επομενο ζυγισμα ειναι για τις 2 Γεναρη. Και μετα θα ζυγιζομαι καθε 2 βδομαδες!!
Ελπιζω συντομα να φυγω απο το 8 και να δω επιτελους το 7 :)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους...ελπίζω όλοι και όλες να είστε καλά και να τα πηγαίνετε καλύτερα όλο αυτό το διάστημα....εγώ είμαι πάλι στο 80+ και απ'ο,τι φαίνεται δεν θα φύγω ποτέ...85 κιλά και 100 γραμμάρια η έξυπνη εγώ πάλι....:crazy:
Λοιπόν, πρώτον χρόνια πολλά και δεύτερον νέο μελος στην παρέα των 80+. Δεν νομίζω οτι θα κάτσω πολύ σε αυτήν την ομάδα αλλά θέλω να γνωριστώ με τα άλλα μελη γιατί πριν τρεις μήνες ήμουν ετοιμη να μπω στην ομάδα των 90+. Αυτά προς το παρόν. Καλές γιορτές σε όλους.
2.5 μηνες για να χασω 5 ρημαδοκιλα :rolleyes:...καλο μηνα σε ολους!!!
Τωρα ειμαι στη μεση αυτης της δεκαδας! Ελπιζω να δω το 7 μπροστα συντομα!:roll: